Čo je funkcia tohto obvodu?

P

patriot

Guest
Vďaka vopred!
39_1177775527.gif

No to je menič CMOS Ak je horná tranzistor P-kanál a dolný tranzistor je n-channel

ak sú obaja n kanál, je to akýsi zdroj nasledovníka ako horný tranzistor je nasýtený, a dole je triódy (väčšinou). [Quote = mjayanthr] No to je menič CMOS Ak je horná tranzistor je P-kanál a dolný tranzistor je n-channel [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 25 sekundách: [/color] [/size] ya ,..... tak to je menič CMOS Ak je horná tranzistor je P-kanál a dolný tranzistor je n-channel [/quote]

Ak sú obe n-channel, som nikdy vidieť tento typ zdroja nasledovníka, než si myslím, že musí byť veľmi veľký unikajúci prúd. luk, ale o horné NMOS a nižšie PMOS, je anketár, ktorý sa ma spýtal na túto otázku skôr. hehe, to je na smiech? Môžete kresliť krivky výstupu, ak je vstupné napätie od 0 do zákruty VBAT?

z knihy Razavi je "Návrh analógových CMOS", spodná NMOS je nasýtený, sa hovorí, že tento zdroj nasledovník bude mať nižšiu unikaniu prúdu, než je obvod, ktorý nasleduje odpor R? Avšak, podľa napätia Vin, Vbatt, spodná NMOS tranzistora je ako amriths04 povedal. PS: 0

Môže to byť aktívny útlmový, zistil som, papier o tom. Avšak, Vin je tak malý, prečo to musí útlm? Ak sa Vin

[Quote = rfzheng], ak sú obe n-channel, som nikdy vidieť tento typ zdroja nasledovníka, než si myslím, že musí byť veľmi veľký unikajúci prúd. luk, ale o horné NMOS a nižšie PMOS, je anketár, ktorý sa ma spýtal na túto otázku skôr. hehe, to je na smiech? Môžete kresliť krivky výstupu, ak je vstupné napätie od 0 do zákruty VBAT [/quote] To si vždy vypnutý [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 6 minútach:? [/Color] [/size] [ quote = Patriot] Môže byť aktívny útlmový, zistil som, papier o tom. Avšak, Vin je tak malý, prečo to musí útlm? Ak sa Vin

Samozrejme, že je útlmový. napäťový zisk pre zdroj je nasledovníkom GM / (GM + GMB) (za predpokladu, že horná n MOS má veľký výstupný odpor, inak je to ešte menej). tak to je útlmový. [Quote = Patriot] z knihy Razavi je "Návrh analógových CMOS", spodná NMOS je nasýtený, sa hovorí, že tento zdroj nasledovník bude mať nižšiu unikaniu prúdu, než je obvod, ktorý nasleduje odpor R? Avšak, podľa napätia Vin, Vbatt, spodná NMOS tranzistora je ako amriths04 povedal. PS: 0

Ak dva NMOS sú preč, Vout je v stave vysokej odolnosti, ale je to nepraktické pre okruh. To sa napojí na "Enable" signál, ktorý umožní na logiku vysoká, a zakázať pre logiku nízka, takže je nemožné, aby výstup stavu vysoko odolný,

Čo si myslíte vlastenec? Prečo nie? Ak V. = 1V a povedať, že dať 0,5 V vstup, určite oba tranzistory budú v Cutty-off. takže výstup bude v stave vysokej impedancie. Čo je zlé na vyššie uvedený výrok?

Stretol som sa s týmto jedným z tém v knihe Boylestads, a CMOS invertor

[Quote = amriths04] Čo máte na mysli vlastenec? Prečo nie? Ak V. = 1V a povedať, že dať 0,5 V vstup, určite oba tranzistory budú v Cutty-off. takže výstup bude v stave vysokej impedancie. Čo je zlé na vyššie uvedený výrok? [/Quote] Áno, bude výstup v stave vysokej impedancie, ak Vin

Myslím, že to nemusí byť CMOS invertor. Avšak, ako sme predtým známy CMOS sa skladá z dvoch typu FET n a p type.But tieto dva MOSFETy sú N typu. Z toho dôvodu je správne niečo iné CMOS invertor ..

Súhlasím! za to, že je CMOS invertor, mal by byť P-kanál a N-kanál. To je dôvod, prečo tzv CMOS! Inak, ak obaja N-kanál, nie je to CMOS a samozrejme, že nie meniča. To, čo bolo uvedené v návrhu, by malo byť bežal v lineárnej oblasti kde prahová napätie dvoch N-kanály sú rovnaké, aby mohla byť zoslabovač. Typickými aplikáciami sú v digitálnom CMOS / saturácie režimu.

Má niekto prístup k korenie? Ak áno, je možné pokúsiť simulovať CKT dostať odpoveď a uvidíte, čo to je?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back