Čo firma DPS potrebuje odo mňa?

Y

yasser_shoukry

Guest
Ahoj všetkým, chcem vedieť, čo sa firma DPS musí odo mňa vyrobiť svoj PCB. Nikdy som sa zaoberal každá firma skôr, tak i napríklad vašu radu vedieť, aké sú bežne chyby vykonané v takýchto situáciách? Sú obmedzené na Orcad súbory napríklad, alebo čo? Vďaka vopred.

To záleží na vás! Môžete im schémy a požiadať ich, aby to rozloženie, výroba a montáž. Alebo ako väčšina EE (aspoň thoes, ktoré poznám) si môžete urobiť sami rozloženie a dať im rozvrhnutie na výrobu. Musíte sa obrátiť so svojimi výrobnými ľudí PCB a uvidíme, aký typ súboru PCB sú prijatí, Orcad a protel, ... všetky z nich, ...

Väčšina čisto PCB výrobcov, ktoré som sa zaoberala by sa očakávať, že Gerber balíček vášho PCB. To ich budete musieť urobiť rozvrhnutie a prevedené do formátu Gerber, to je v podstate súbor, ktorý ukazuje na sledovanie jednotlivých vrstiev vášho PCB, sieťotlač, vaše vrtoch atď Oni môžu tiež vyžadovať panelisation výkres, ukazuje, koľko PCB by ste chceli na jednom paneli, 2, 4, 6 atď, to stojí za vás pri tom, ako keby ste si panelise PCB celkové náklady / DPS bude lacnejšie.

obvykle, všetko, čo potrebujete, je Gerber súboru .. z Gerber sa môže zmeniť veľkosť otvoru (na základe ich strojov), panelize, fiducials, oblasti odpadov atď. nebojte sa, co oni si potvrdiť všetko späť sa s vami ..

Plz, môže niekto dať nejaké ďalšie informácie o súbore gerber.

600 dpi bmp hornej a dolnej fóliami alebo multifoils a odoláva aj vŕtať sprisahania a horný / dolný silkscreens basicaly toľko vývozu, ako môžete urobiť jednu z každého súboru pre obojstrannú dosky hodváb obrazovky Thru potrebujete celkom 6 exported bmp alebo inom formáte, to je najlepšie, čo presne firma vyžaduje a najlepšie, pošlite im designu súbory, aj keď ponúkajú to vidieť midi projekt ktorú som urobil v sponsered časti v nej je sada súborov pre dvoch obojstranných dosiek dosiek thru aj expoted z árov je to všetky to je potrebné použiť fotografie odolávajú dosky a tiež sieťotlač a vyvŕtajte tiež označiť veľkosť!: najčastejšie chcú mať dizajn súbory opraviť chyby, ako sú stopy, ktoré budú umyte v leptadla etc o missng cez missplaced stopu alebo zlé prijať, aby zaslať je v pohode, závisí, ako crytical design

Ak máte konkrétne PCB výrobcu na mysli, prečo je zavolať a opýtať sa na rep navštíviť. Pokiaľ sa bude dávať veľa práce v nich môžu tiež pomôcť uvedomiť si, čo je potrebné, aby k nim. Na najmenej hovoriť s nimi. Spýtajte sa ich, čo Gerber súbory chcú, aké informácie je potrebné panelise svoje dosky, aby sa zmestili vaše zariadenie atď Môžeme povedať veľa vecí (najmä, ak nevieme, čo dizajn technológie robíte), môžu povedať presne to, čo potrebujete dať. Roland

Väčšina výroba domy budú chcieť Gerber a súbory Excellon Drill a zoznam toho, čo každý súbor. Nepriateľ napríklad budú chcieť vedieť, ktorý súbor je horná vrstva, ktorá je dole (zložka) a vrstvy, v prípade viacvrstvových dosiek, ktoré z nich sú vnútorné vrstvy, v akom poradí by mali byť v, a ak sú kladné, alebo negatívny snímok Môžu tiež chcieť zhotovenie súborov a / alebo prehľad súborov. Rôzne výroba domy budú mať trochu odlišné požiadavky a obmedzenia. Niektoré umožní nevidiacim a / alebo pochovaný VIAS, niektoré umožňujú iba slepé VIAS, a niektoré nedovolí jeden. Naozaj je potrebné sa obrátiť na individuálne zhotovenie domu alebo kontrolovať ich webové stránky presne určiť, čo vyžadujú a čo im povolí alebo zvládne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back