Čo EDA nástroje fungujú na Ubuntu?

Teraz čoraz viac a viac ľudí začne používať Ubuntu pre jeho jednoduché použitie. "Apt-get install" príkaz môže ľahko inštalovať softvér. atď

to, čo je RHEL?
Redhat Enterprise Linux. pre Ubuntu to nebolo dobre funkčná v ranom štádiu, ale to je teraz v 7.04 verzii. GUI je lepší a rýchlosť je tiež lepšia.
Áno, ale EDA podpora zatiaľ nie je
S tým nesúhlasím. Ja používam GNU elektrické, ngspice, oregano a qucs. všetky práce dobre. Jediné, čo sa mi nepáči v Ubuntu je, že nie je dodávaný so vstavaným nástrojmi štandardne

Je možné spustiť IC5141 v poriadku. Skúšal som ako na 6,10 a 7,04. Je to vynikajúci distro naozaj.

Lepšie .. môžu ľahko pristupovať k súborom Windows ........

Aptget je určite bonus, najmä ak ste na Linux a ešte nie sú spokojní s inštaláciou zo zdrojové balíčky. EDA podpory sú v poriadku, pretože väčšina z Debianu vychádza balíčkov môžu byť použité, a ak balík nie je k dispozícii, môžete vždy zostaviť svoj vlastný zo zdrojových kódov.

Ubuntu má VHDL kompilátor, assembler, programátor pre AVR, PCB designer, PIC simulator .... Je to naozaj dobrá vec .... i kadenciu beží hladko .... Je to naozaj skvelý u KNO .... Ale vlastne ešte i dont nájsť pádne dôvody k trvalému prepnutie do Ubuntu ... Vlastne som prešiel 3 krát v posledných dvoch mesiacoch .... to jednoducho dostane monotónna u KNO sedí na Ubuntu .....

Stretol som sa rovnakú otázku, nemôžem nastaviť IC5141 úspešne na mojom Ubuntu 7.04, tak som musel formátovať a meniť sa RedHat Linux, môže niekto zdieľať nejaké skúsenosti, ako nastaviť na IC5141 Ubuntu 7.04, díky moc vopred

čo sa x-server je vhodné použiť s Ubuntu? GNOME alebo KDE? (K dispozícii je projekt Kubuntu)

Ubuntu je možné použiť Synopsys hspice / cosmosScope nástroj? preto, že Ubuntu supoort nový hardvér, mi pripadá CentOS 5 je stále veľa problémov v nových PC hardware .. Nemôžete nájsť gerforce nové GPU kartu nemožno nájsť RT8169 Gbit LAN karta .. Prečo? Ubuntu podporuje Mor hardvér, ako CentOS?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back