Čelný Antenna Design

P

ping-pong

Guest
HI
Môže mi niekto povedať, je špirálové antény je vhodné, aby návrh na frekvenčný rozsah medzi 8-9 GHz.
I am using 4nec2 pre návrh antén ale ako to mám návrh špirálové antény na tento softvér, nie sú žiadne manuály ani návody spojené s týmto softvérom.
Možno aj u mi prosím odkaz, kde by som mohol dostať tento návod, alebo manuál.

Snažte sa používať žiadne in manuál a naučiť sa na 4nec2 príkladoch.Šroubovité štruktúra môže stavali manuálna, y, ale je to veľmi ťažké.Najlepší spôsob je použiť komplexnú štruktúru bulider (on je v 4nec2/exe zložky a volal sa build.exe).Patch, rovina, kváder, valec a Parabola môže byť modelované s týmto programom.

V dňoch 8.-9GHz špirálové antény je veľmi malá a veľmi ťažké presné realizáciu.Nezabudnite, impedančná transformátor pre vyrovnanie na 50 ohmov.

Radím vám, skúste to vyriešiť v CST, HFSS, FDTD!

Hi ping-pong,
I to, čo si vaše problem.a priložený súbor, ktorý ľahko vypočítať Šikmé antennas.If ste zvyknutý presnejší výpočet, musíte byť použité HFSS a CST, atď
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

nazdar,
Nemyslím si, že šikmé anténa je dobrá voľba pre 9 Gig.
Záleží na aplikácii, ale môžete pozrieť na ....
Napríklad "káva môže" anténa, ktorá je tiež jednoduché stavať.Môžete simulovať s 4NEC2.
Alebo by si myslíš, že na roh.

Je len na vás.
Pozdravy

Videl som článok v časopise mikrovlnnej.Urobili Šikmé anténu pomocou LTCC na 900 a 1800 MHz.Neviem, že rovnakou technikou, je možné urobiť pre 8 GHz, alebo nie

Špirálové antény sú veľmi široké pásmo.Jediným problémom je, že ich svetlo je rôzna v frekvenčnom pásme a je rozdelený do veľkej laloky, a dokonca ísť kolmá k osi špirály na niektorých frekvenciách.

Ak chcete, design Čelné anténu je možné v spolupráci s MATLAB 7,
Tiež prikladám calc, ktorá bola užitočná pre mňa

Ale pre dosiahnutie najlepších výsledkov je potrebné matlab!

David

Hello friend,
Moja dokončovacie práce je návrh špirálové antény.Tak jsem taky design špirálové antény.A som spokojný na použitie NEC.môžeme navzájom pomôcť.Teraz pripojený aj niekoľko užitočných informácií o hellical antény.

Ahoj kluci, pocínovat niekto poslať mne informácie o Šroubovité design Array?

Vďaka

ahoj, hľadám dodávateľa, ktorý bude zásobovať helix anténa s <1 dB axiálne pomer, a frekvenčnom pásme 800-1000 MHz.Ak sa niekto mi môže pomôcť, tak by som v skutočnosti oceniť ono.

niekto pomôcť s 433MHz špirálové antény design?

Díky moc!

difilter Napísal:

čo diffrenice medzi anténa a anténa helix?

niekto pomôcť s 433MHz špirálové antény (NMHA) design?

Díky moc!

clio Napísal:

niekto pomôcť s 433MHz špirálové antény (NMHA) design?Díky moc!

man_arief Napísal:clio Napísal:

niekto pomôcť s 433MHz špirálové antény (NMHA) design?Díky moc!

Môžete si vymyslieť helicies, ktoré fungujú v pásme Ku relatívne ľahko.9 GHz, by mala predložiť žiadny problém, ale ak ste tam pracoval predtým, ako získať pomoc s konektorom a výber vedenia.

Antény, Johm Kraus má rozsiahlu sekcii o tomto type af anténu (a aj mnohých ďalších).Videl som ho odporučil vyššie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back