účinná dielektrická konštanta slotline

N

nassim1

Guest
Ahoj, Je tu niekto pozná vzorec účinnej dielektrickú konštantou slotline? Ďakujem vopred, Nass

Dobrý deň, áno, nasledujúci článok je rovnica pre efektívne dielektrická konštanta výpočet Slotline ... "Uzavretý-tvoriť Rozptyľovacie modely pre propagáciu Charakteristika Slot-line v Stratová Media s dirigentom hrúbky" --- --- Manji

Dobrý deň Manjunatha_hv, Jo, som našiel je z knihy Gupta. Veľký dík za papier titul, ktorý mi poskytol, je to dobré. Prosím, mohli by ste mi pomôcť v nasledujúcom kroku: Chcel som sa porovnať n (transformátor potom pomer), s tromi spôsobmi uvedenými v literatúre, ktoré sú nasledovné: 1. Použitie papiera "tranzistorov Slotline" Knorr: IEEE MTT 1974 2. Použitie papiera Das "všeobecnej multi-port reciprocity analýzy povrchu na povrch prechod medzi ..." IEEE MTT1993 3. Použitie papiera mikropáskových-slotline Antar "prechod analýzu pomocou spektrálnej oblasti ....' IEEE 1992 s prvou jeden, n možno ľahko spočítať, ale aj pre ostatné ťažko, ako na druhej metódy, som nenašiel, ako zistiť, J0 (.) (Zeroth poriadku Besselove funkcie), kým tretí Metóda je to trochu zložitejšie niť, teda výraz n nie je jasné, ... Budeme radi, keď majú nápady na to, alebo môže mi niekto pomôcť? Ďakujem vám vopred, Nassim

práve Vás informovali, že je to v poriadku pre 2. metóda (DAS) ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back