Úroveň problém pre pripojenie 2,5 LVCMOS na ADC s min (VIH) = 2,4

H

Hadi-Alik

Guest
Ahoj všetkým, mám otázku ohľadom pripojenia môjho Virtex5 FPGA mojej doske ADC. Vlastne moja Avnet FPGA doska piny majú 2,5 V LVCMOS výstupy, zatiaľ čo ja by som poslať Clk a Cs signál do môjho Boada ADC (pomocou AD1402), ktorý hovorí, že minimálna VIH (vysokej úrovni vstupného napätia) je 2,4 voltu. Myslíte si, že som sa stretnúť s určitými problémami pri čítaní dát z neho? Cheers Hady

[Quote = Hady, Alik, 846909] ... Myslíte si, že som sa stretnúť s určitými problémami pri čítaní dát z neho? [/QUOTE] Typicky: nie. Ale ak máte strach, že FPGA doske napájania by sa sponou, môžete ešte stráviť pull-up rezistory.

Ako je to s hlukom a rušením? Môj FPGA je 50 cm od ADC a CLK a SK sú poslať cez plochý kábel?

Tam sú na úrovni radiacej časti v 74xxx rodine. Môžu mať zlú TPLH / TPHL symetriu. Možno niečo ako skutočný vodič diferenciálnej linky, s trochou napätia zisk (povedzme A = 2), je to, čo chcete. Ak váš hodiny pod 1GHz aktuálnej spätnej väzby zosilňovača by pravdepodobne visieť s ním, tam sú niektoré z nich docela športové vonku. Teraz nevidím dôvod, prečo musí byť ADC časovanie FPGA okrem jednoduchosti. Možno by ste sa lepšie dosahovať ADC s tým, čo chce, a nechať zobraziť obrázok FPGA tejto hodiny. To je pomerne dlhý kábel, aké dáta rate si myslíte, že môžete hádzať po nej sa (zrejme) logických vodičov CMOS?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back