Úplne rozdielne priebehy prechodových javov unášania

W

wenadinho

Guest
Ahoj, já jsem v súčasnosti vykonáva mlynár odškodnenia plne diferenčný zosilňovač s spojitém čase VMFB.Ac odpovedí vyplýva, že systém je stabilný.V uzavretej slučke, som použil kondenzátor spätnú väzbu pre nastavenie uzavretej slučky zisk systému.skreslenie DC spätná väzba je nastaviť pomocou pseudoresistor (dióda pripojená PMOS).
Problém nastáva, keď som sa pokúsil simulovať prechodových javov.Výstupná vlnová inklinuje k nasýtenia po niekoľko stoviek ms simulačného času.Moja otázka je, má niekto narazil na rovnaký problém, nie je problém sa týka zlej kompenzácie alebo zlé VMFB dizajn.
Vďaka

wenadinho Napísal:

Ahoj, já jsem v súčasnosti vykonáva mlynár odškodnenia plne diferenčný zosilňovač s spojitém čase VMFB.
Ac odpovedí vyplýva, že systém je stabilný.
V uzavretej slučke, som použil kondenzátor spätnú väzbu pre nastavenie uzavretej slučky zisk systému.
skreslenie DC spätná väzba je nastaviť pomocou pseudoresistor (dióda pripojená PMOS).

Problém nastáva, keď som sa pokúsil simulovať prechodových javov.
Výstupná vlnová inklinuje k nasýtenia po niekoľko stoviek ms simulačného času.
Moja otázka je, má niekto narazil na rovnaký problém, nie je problém sa týka zlej kompenzácie alebo zlé VMFB dizajn.

Vďaka

hi: Vaša obvode a compencation pravdu, vaša integrátora má saturated.you by mali kontrolovať podmienky, ktoré ste nastavili.

Nazdar,

I've checked, výsledok sa vzťahuje nielen na plne diferenciálnej topológie, ale aj jeden skončil jeden.

is as shown in the picture.

Systém
je, ako je uvedené na obrázku.

response is also shown.

Ac uzavretej slučky
odozva je tiež uvedená.
Otvorenej slučky odozvy simulácia ukazuje, že OTA je stabilný.cutoff is 1 kHz.

Za predpokladu, že uzavreté slučky
prerušenie dodávok je 1 kHz.Pri vykonávaní prechodových javov za použitia vstupného signálu @ 100 Hz (tj v rámci prenosové pásmo), výstup je stabilná, pokiaľ ide o pozemnú DC.Avšak tým, že použitie vstupný signál 20 kHz (tj zastavenie band) výstup inklinuje k nasýtenia po niekoľko stoviek ms.

Mimochodom, systém bol prevzatý z papiera Reid Harrison.
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back