Pravidlá | Naposledy príspevky | RSS tému | Hľadať | Registrácia | Prihlásenie

elektronický kompas

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Industrial, robotika a automatiku fórum -> elektronický kompas
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánske znenie Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielske znenie Fínske znenie Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátsky verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejské znenie Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandské znenie Nórska verzia Poľská verzia Portugalská verzia Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinská verzia Srbská verzia Švédske znenie Tagalog version Ukrajinská verzia Vietnamčina verzia Čínsky verziu
Autor Správa
HiQ

Založený: 28 Sep 2004

Post 22. november 2004 23:02 elektronický kompas

Čo si myslíte, že chlapci z ąpanielsky omoc ihly & môžem urobiť jednu elektronickú?
Späť na začiatok
Sinatra

Založený: 29. marca 2002
Pomohol: 12
Miesto: Krajina neze

Post 22. november 2004 23:45 Re: elektronický kompas

Môžete použiť kremíkové čipy kompas.
Pozrite sa na tie kmz51 a 52 od spoločnosti Philips.
S.

/ AN00022_COMPASS.pdf zmazaný. (Klug) /
Späť na začiatok
nicleo

Založený: 06 Sep 2004
Pomohol: 60

Post 23. november 2004 10:41 elektronický kompas

"AN00022_COMPASS.pdf" by mohla byť stiahnuť tu:

http://www.web-ee.com/primers/files/AN00022_COMPASS.pdf
Späť na začiatok
HiQ

Post 24. november 2004 22:46 Re: elektronický kompas

Thanx a lot! I odhlásil materiálu. Je to ok, ale nie dosť dobrý na to, čo som mal na mysli. Dám si na disign vlastný elektronický kompas. Ak sa niekto zaujíma I to by mohlo viesť je vyslaný na pokrok.
Späť na začiatok
7rots51

Založený: 17 máj 2002
Pomohol: 14

Post 24. november 2004 23:28 Re: elektronický kompas

ise TCM2-20 od www.pnicorp.com overiť aj iné výrobky od spoločnosti Honeywell polovodičové divízie, skontrolujte magneto odporových snímačov a kúpiť kompasu modulov z digikey.com.
Späť na začiatok
HiQ

Post 25. novembra 2004 1:13 Re: elektronický kompas

Tento produkt vyzerá viac sľubne. BTW som premýšľal o rotujúce cievky zahnutý do amplifyer (tiež sa otáča), potom na svetlo emitujúca dióda (tiež sa otáča), keď cievkou prechádza Magn. oblasti linky LED bude svietiť. Neviem, elektronika & môj elektro. chlapík jednoducho odísť, a tak to bude nejaký čas, ako tento projekt je hotový.
Späť na začiatok
IanP

Založený: 05. október 2004
Pomohol: 1529
Poloha: West Coast

Post 25. novembra 2004 2:55 Re: elektronický kompas

Za posledných 24 hodín som vyslaný informácie o elektronickej compases v inom téme: gyroskop.
Späť na začiatok
aslm

Založený: 03. máj 2002
Pomohol: 5

Post 29. novembra 2004 1:29 Re: elektronický kompas

dont vedieť, či si naozaj musia buide snímač a ---- ale já si myslím, že KMZ51 obvodu je najjednoduchšie whay ísť.

Pre schemas a odkazy skontrolovať môj príspevok v téme:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=87307&highlight =

re mi
Späť na začiatok
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Industrial, robotika a automatiku fórum -> elektronický kompas
Strana 1 z 1 Časy uvádzané v GMT 2 hodiny

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | sitemap
tému RSS