| Autor | Správa |
|---|
sume
Založený: 09 október 2004 Príspevky: 7
| 09 októbra 2004 8:12 Schéma L293DNE H-mostík ovládajúcu DC motor | | | Tagy: schéma z h-mostík l293dne motor ako pripojiť l293dne l293dne motora h most v MATLAB l293dne schematickom MATLAB h-mostík |
|
| Ja robím svoju prácu na obrátenej kyvadlo. Som čelia problému navrhovaní schéma pre H-most [L293DNE] na kontrolu mojej DC motor. Moja prevráteným kyvadla je spojený s SAD TMS320C6711, potom z SAD do Matlab. Môj najväčší problém je, že neviem, ako sa pripojiť môj H-mostík & optických hriadeľa Enkodér [pripojený k mojej kyvadlom] SAD. Máte kde sa vyskytuje akékoľvek nápady na riešenie mojich problémov? Prosím, odpovedzte mi, ak máte riešenie ... Děkuji mnohokrát !!!!! [/ I] |
|
| Späť na začiatok | |
 |
onemilimeter
Založený: 23 Sep 2004 Príspevky: 65 Pomohol: 2
| 09 októbra 2004 14:07 Schéma L293DNE H-mostík ovládajúcu DC motor | | | Štítky: PCB usporiadanie tms320c6711 dc motor h-mostík na palube dc dc schematickom motorových h okruh motorovej optocoupler schematickom moc h most PCB layout, ako sa pripojiť dc motor |
|
| Tieto schémy sú v manuále http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/l293.pdf
Použil som TMS320LF2407 EVM predtým. Podobne ako TMS320LF280 série, ktorá je oveľa silnejší, ako 2407, je optimalizovaný pre riadenie pohybu. Môj kolega používa TMS320C6711, ale používa sa pre spracovanie signálu. Rovnako ako 2407 je optimalizovaný pre riadenie pohybu, má veľa postavené-in funkcie pre ovládanie motora, napríklad mnoho PWM kanály, on-čip pozíciu Enkodér rozhraní obvodov, deadband generátor, atď Ale keď si nejsem mýli v období výpočtových moc, TM320C6000 séria je oveľa vyššia ako TMS320C2000 série.
Je to docela rovno vpred na ovládanie H-most (je uvedené na obrázku nie je naozaj H-mostom). Ako je uvedené v obvode, môžete kontrolu (pin 1A a 2A) motor v bi-smerové. Já tiež používa L293 pred nasledujúci riadok pre projekt, ktorý bol kontrolovaný 8051 ucontroller. Avšak na začiatku, nejsme úspešný, pretože náš motor vždy zastavený 'na půl cesty'. Po odstránení problémov, sme zistili, že na okruhu je veľmi hlučný, keď motor běžel (najmä accelaration). Takže sme pridali optocoupler na izolované dôvodu digitálneho obvodu z dôvodu vodič motorového obvodu, a po ňom, aby to fungovalo veľmi pekné. Záleží na vašom výkone motora a vaše PCB layout techniky. Pokiaľ je výkon motora je nízka a PCB layout je dobrá, ale potom asi nemusíte mať optocoupler. Pokiaľ ide o kódovací obvod, myslím, že TMS320C6000 séria nemá palubný Enkodér rozhranie a napájanie. Môžete sa pripojiť k akejkoľvek zachytávání-I / O (ne Určitě 6000 séria dostal, alebo nie). Ak nie, potom máte držať volebných všeobecné I / O. Od roku 6000 řada je tak silný, že by nemal byť problém pre kontrolu dc motor.
|
|
| Späť na začiatok | |
 |
sume
| 09 októbra 2004 17:38 Matlab & TMS320C6711 problémy ... | | | Tagy: schéma z h-mostík, ako pripojiť l293dne h most v MATLAB l293dne pomoci l293dne schematickom MATLAB h-mostík h most MATLAB |
|
|  Môj projekt je na obrátenej kyvadlo. Tento vozík s kyvadlom v hornej časti je spojený SAD TMS320C6711 potom do Matlab. I otvorení oboch CCS a Matlab v rovnakom čase. Avšak, keď som bežia moje CCS, je to úspech, keď som druh * * ccsdsp v Command Window v Matlab, to hovorí, že nemožno zistiť SAD palube a hovorí mi nepodarilo nastaviť moje rady. Prečo je to tak?? Ďalším problémom je, že sú dva I / O 80 pinů na TMS320C6711, ale ako sa môžem pripojiť k mojim L293DNE H-mostík a optických hriadeľa Enkodér? Ako by schéma vyzerá spojiť obe zložky na môj SAD I / O pinů? Prosím, pomôžte mi .....  Díky moc !!!!!!!!!!! |
|
| Späť na začiatok | |
 |
nicleo
Založený: 06 Sep 2004 Príspevky: 717 Pomohol: 60
| 10 októbra 2004 2:37 Matlab & TMS320C6711 problémy ... | | |
|
| | Myslím, že ste pomocou druhu TMS320C6711 DSK alebo EVM. Môžete mi pls dej nám ventor vášho návrhu kit alebo hodnotenie kit? Pretože nevieme podrobnosti o dva 80-pinové konektory. Tiež pls uvádzať verziu CCS a tiež Matlab. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
sume
| 10 októbra 2004 16:45 Matlab 6 & TMS320C6711 DSK | | |
|
| V Matlab Použil jsem je Matlab 6; v SAD je TMS320C6711 DSK, CCS verzia 1.23. Môžete mi prosím pomoct vyriešiť problém, že som sa zmienil v mojom 2. správu, manuále možno nájsť na: h ** p: / / www.kanecomputing.co.uk/pdfs/spru197d.pdf
Nabudúce to nebude šíriť otázky celého palube, zachovať v nich rovnaký post, ak sú spojené. I témy zlúčila do jednej poštou, nabudúce dostanete varovania. Cluricaun
|
|
| Späť na začiatok | |
 |
kesavay
Založený: 02 február 2007 Príspevky: 1
| 02 február 2007 15:17 Re: Schéma L293DNE H-mostík ovládajúcu DC mot | | |
|
| hi každý subjekt Som pomocou TMS320C6711 Pre ovládanie prevráteným kyvadla. Chcel by som vedieť, ako môžem získať PWM (Ovládacie signály), výstupy z DSK. Prosím pomôžte v tomto prípade. Budem Vám veľmi vďačná. kesava calvin.vaus (at) gmail.com |
|
| Späť na začiatok | |
 |