Pravidlá | Naposledy príspevky | RSS tému | Hľadať | Registrácia | Prihlásenie

Aký je rozdiel medzi ... ?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Metodiky ASIC Design & Tools (Digital) -> Aký je rozdiel medzi ... ?
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánske znenie Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielske znenie Fínske znenie Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátsky verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejské znenie Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandské znenie Nórska verzia Poľská verzia Portugalská verzia Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinská verzia Srbská verzia Švédske znenie Tagalog version Ukrajinská verzia Vietnamčina verzia Čínsky verziu
Autor Správa
aluzi

Založený: 02 Sep 2003

Post 12 augusta 2004 7:09, čo je rozdiel medzi ... ?

I encoutered dve otázky, a potrebujú vašu pomoc.

1.
Aký je rozdiel medzi "high_fanout_net_threshold"
"physopt_hfs_hf_threshold" a "physopt_hfs_mf_threshold" vo fyzikálnych zkompilovat?

2.
dokončovacie práce a zároveň umiestnenie v PC, I use "report_constraint-all_vio". V správe, existuje veľa porušovania vstupe do prístavu Fanout vysoká, ale keď som "report_net" z tejto siete je Fanout je vlastne 1. Po kontrole RTL, našiel som ich len 1 Fanout týchto vstupných portov. Ale prečo?
Späť na začiatok
View user's profile
aluzi

Založený: 02 Sep 2003

Post 13 august 2004 11:45 Re: aký je rozdiel medzi ... ?

Potrebujem tvoju pomoc. Prosím príďte a dicuss so mnou, či viete, alebo nie, možno vaše skúsenosti a rady mi môže pomôcť. Vďaka!
Späť na začiatok
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Metodiky ASIC Design & Tools (Digital) -> Aký je rozdiel medzi ... ?
Strana 1 z 1 Časy uvádzané v GMT 2 hodiny

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | sitemap
tému RSS