Pravidlá | Naposledy príspevky | RSS tému | Hľadať | Registrácia | Prihlásenie

Inštalácia Linuxu na dvoch rôznych harddisk

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Linux Software -> Inštalácia Linuxu na dvoch rôznych harddisk
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánske znenie Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielske znenie Fínske znenie Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátsky verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejské znenie Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandské znenie Nórska verzia Poľská verzia Portugalská verzia Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinská verzia Srbská verzia Švédske znenie Tagalog version Ukrajinská verzia Vietnamčina verzia Čínsky verziu
Autor Správa
samkraju

Založený: 20 júl 2004

Post 29 júla 2004 8:58 inštalácia Linuxu na dvoch rôznych harddisk

Mám dva harddisk a chcem inštalovať Linux na oboch, takže budem môcť bootovat oba linux z grub zavádzača alebo zmenou bootovací sekvence v BIOSu.
Prosím, pomôžte mi. Plač alebo veľmi smutný
Späť na začiatok
View user's profile
trofim

Založený: 26. február 2004

Post 30. júla 2004 13:35 Re: Inštalácia Linux na dvoch rôznych harddisk

Stačí nastaviť dve linux na rôznych diskoch a potom zmeniť svoj grub config file (pridať nové pole)!
Späť na začiatok
View user's profile
Google
AdSense

Post 30. júla 2004 13:35 Reklamy

Späť na začiatok
Nexus Po

Založený: 25. júl 2004

Post 21. augusta 2004 21:23 Re: Inštalácia Linux na dvoch rôznych harddisk

Starožitné, ako sa môže zdať, je možné použiť boot z diskety, ktoré vám umožnia boot na non-bootovací partition [z rôznych dôvodov]. V mojej skúsenosti Redhat Slackware a umožňuje vám prostredníctvom svojich zostavách vytvoriť takéto disky.

Ak chcete ísť na zmene bios to tiež funguje spustením inštaláciu a nastavenie sa správnu konfiguráciu, ako nastaviť v BIOSu. Ak chcete zachovať zmenou bios boot voľba môže byť vykonaná, však môže byť mätúce, po chvíli.
Späť na začiatok
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Linux Software -> Inštalácia Linuxu na dvoch rôznych harddisk
Strana 1 z 1 Časy uvádzané v GMT 2 hodiny

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | sitemap
tému RSS