Pravidlá | Posledné príspevky | RSS tému | Vyhľadávanie | Registrácia | Prihlásenie

3 dB Bandwidth

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Elektronické základné otázky -> 3 dB Bandwidth
Autor Správy
Hamidzia

Som Užívateľ: 17 máj 2004
Pomohol: 2

Post 25 júla 2004 9:52

3 dB Bandwidth

Assalam O Alekum!

Prosím, vysvetlite pojem "3 dB Bandwidth '.

Thankx
Späť na začiatok
GAM

Som Užívateľ: 25 marec 2004
Pomohol: 4

Post 25.července 2004 10:44

Re: 3 dB Bandwidth

Sme aleikom elsalam WRAWB,

Akýkoľvek zosilňovač má určité frekvenčné odozvu. To je zisk má určité variácie s frekvenciou signálu.

3 dB znamená signál je v polovici svojej právomoci

3 dB šírka pásma je rozsah frekvencií považované za užitočné, kde je signál nad polovicu jeho maximálny výkon.

viď priložený frekvencia / výkon graf.

S pozdravom

GAM
Späť na začiatok
Google
AdSense
Google AdSense

Post 25.července 2004 10:44

Reklamy

Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Späť na začiatok
Kevin Weddle

Som Užívateľ: 10 júl 2004
Poloha: San Antonio, TX

Post 25.července 2004 20:26

Páči sa mi graf. Je odpoveďou na otázku pekne. -3dB, je neoddeliteľnou súčasťou rovnice db = 20log VOUTE / Vin. Prečo používať 70% sin45? Popisuje kruhu jednotky, ktorá má polomer rovný jednej. Priľahlé je rovná jednej, opak je rovná jednej, preponou sa rovná sqrt2. Sin45 je potom 1/sqrt2, ktorá sa rovná 70,7% polomeru kruhu jednotky.
Späť na začiatok
Hamidzia

Som Užívateľ: 17 máj 2004

Post 28.července 2004 10:51

Assalam O Alekum!

Mockrát děkuji všem
Špeciálne pre gam pre veľmi komplexné detail a graf.

Teraz mám dobrú predstavu o termíne.

Povedz mi, že môžeme zavolať 3dB pásma ako polovičný výkon šírku pásma?

Je 3 dB šírka pásma nie je nič do činenia s číselnú hodnotu "3 dB '?

Je číselná hodnota použitá len pre nič za nič?

Thanks again
Späť na začiatok
Kevin Weddle

Post 28.července 2004 16:50

Polovica energie pochádza zo skutočnosti, že sin45 krát štvorcový V množstvo rovnaké, 5 energie, zatiaľ čo na druhú V priebehu výskumu sa rovná sile. Takže áno, je to polovičný výkon, ale k čomu je 1 / 2 oproti 1 / 3. Myslím, že magické číslo sa zaoberá tým, že na 45 stupňov, polomer a heighth sa rovná jednej, čo je rozmer kruhu jednotky. Takže sa dá povedať, že 70,7% je len číslo.
Späť na začiatok
maxwellequ

Som Užívateľ: 27 jún 2001
Pomohol: 11

Post 28.července 2004 21:01

Pomer síl (P1 a P2), vyjadrené v nejaký dB je definovaný ako:

(P1/P2) dB = 10 log 10 (P1/P2)

Je-li P1 = Pmax / 2 a P2 = Pmax získate:

((Pmax / 2) / Pmax) = 10 dB log10 ((Pmax / 2) / Pmax) = 10 log 10 (0,5) = -3.01 dB

Preto vzťah právomocí 0,5 zodpovedá v zázname domény, až -3 dB.

Všimnite si, že to je pomer dvoch vecí sa rovnakou jednotkou (watt). Pomeru, ako je táto nemá jednotku (to je bezrozmerná). "Jednotka" dB je len poukázať na fakt, že dávate pomer síl v oblasti záznamu a nie v "lineárne" domény.

Niekedy pomer napätia je tiež uvedený v zázname domény (napríklad odkazovať na zisku zosilňovača napätie: = Vo / Vi). S konštatovaním, že výkon je úmerný druhej mocnine napätia získate:

(V1/V2) dB = 10 log10 (V1 ^ 2/V2 ^ 2) = 10 log10 ((V1/V2) ^ 2) =
= 20 log10 ((V1/V2))

Hope this helps
Späť na začiatok
Kevin Weddle

Post 29.července 2004 16:30

((Pmax / 2) / Pmax) = 10 dB log10 ((Pmax / 2) / Pmax) = 10 log 10 (0,5) = -3.01 dB

Táto rovnica je úplne správne, ale nespĺňa kľúčový bod. Vy dostanete lepší pocit, keď ste použili rovnicu

V štvorčeková / R = výkon. Potom preto, že ste pomocou, 707 zníženie napätia sa stáva (, 707) V množstve hranaté / R = výkon. To sa stáva
V, 5 štvorčekový / R =, 5 moc.
Späť na začiatok
maxwellequ

Post 29.července 2004 20:29

Kevin,

Ak ste čítal pozorne môj príspevok máte tam vysvetlenie pre pomer napätia (Power úmerná V ^ 2 ...). V podstate:

(V1/V2) dB = 20 log10 ((V1/V2))
Ak chcete mať (V1/V2) dB =- 3 dB, musíte mať (V1/V2) = 0,707. FYI, že to bolo 0,707 zdá ....

Teraz, čítanie opäť vaša predchádzajúci príspevok (ten, ktorý má "sin45 krát V"), stále nemôžem pochopiť. Môžete mi vysvetliť, že k nám?
Späť na začiatok
Kevin Weddle

Post 29.července 2004 21:05

Sin45V hovorí, že vaša diskrétne úroveň napätia je, 707 pôvodné napätie. Vo filtra, môžete povedať, že dôjde-3dB v okamihu, keď je napätie znížená o 70,7%. Vaša rovnice len hovorí, že Pout / Pin = .5, ktoré spôsobí-3dB. Napätím som obmedziť a nastaviť, ktorá sa rovná, 5 P v rovnici sin45V množstvo štvorčeková / R =, 5 moc. Štvorcové sin45 sa rovná .5.
Späť na začiatok
mat

Som Užívateľ: 26 február 2004
Pomohol: 35
Poloha: Toaletné Sídlo

Post 29.července 2004 21:31

Kevin Weddle Napísal:
Sin45V hovorí, že vaša diskrétne úroveň napätia je, 707 pôvodné napätie. Vo filtra, môžete povedať, že dôjde-3dB v okamihu, keď je napätie znížená o 70,7%. Vaša rovnice len hovorí, že Pout / Pin = .5, ktoré spôsobí-3dB. I znížiť napätie a súbor, ktorý sa rovná, 5 P v rovnici sin45V množstvo štvorčeková / R =, 5 moc. Štvorcové sin45 sa rovná .5.

Chyba v analýze je, že si stanovuje obvode prenosu ako u ohmických jeden, zatiaľ čo maxwellequ dal všeobecné dokument týkajúci sa všetkých prenosov. Vzhľadom k tomu, filtre sú 99% non-ohmická, váš pôvod je správna, ale úplne zbytočné. Žiadny trestný čin tu.
Späť na začiatok
maxwellequ

Post 30 júla 2004 0:32

Kevin,

Prosím, neberte to, čo som chcel povedať (alebo napísať) osobne, ale vysvetlenie je proste úplne zle. Problém nie je len tento post, videl som ostatné úrady, ktoré vás jednoducho nedáva zmysel.

Ako som písal pred pomer síl / napätia / prúdy sú niekedy uvedené v protokole doméne. DB (druh) jednotka, ktorá slúži na zdôrazniť skutočnosť, že pomer uvažuje, je uvedený v zázname domény - ako viete, tieto pomery a ty jednotky.

Správna definícia sú tie, som už predtým. Skutočnosť, že sin (45 °) = 0,707 nesúvisí vôbec s tým, že 20 * log10 (0,707) =- 3 dB. Potom môžete používať pojmy ako "diskrétne úroveň napätia", ktoré sú jednoducho neplatia tu ... Viete vôbec, čo hovoríš?

Problém je, že tam sú začiatočníci prostredníctvom tohto fóra, ľudia, ktoré naozaj snažiť dozvedieť niečo viac o elektroniku. Ak sa každý začne hovoriť o tom, čo nepoznajú, budú týchto ľudí dostať viac a viac zmätený. Ak chcete mi môžete napísať, čo chcete, že som určite nebude trpieť ...

A áno, ak chcete vedieť, že som len písať o tom, čo já vím.

Pozdravy
Späť na začiatok
Kevin Weddle

Post 30 júla 2004 3:38

Som si istý, čo mám vypočítať. Stojím si za svoje vyhlásenia. Na tom nie je nič zlého na vaše tvrdenie, že 10Log.5 = 20log.707. To je naozaj moc a polovica je rovný-3dB. Ja by som sa hardpressed vysvetliť podobnosti medzi-6 dB na oktávu a-20dB na dekádu. Mohli by ste mi to vysvetliť?

Naposledy upravil Kevin Weddle dňa 16. augusta 2004 17:45, upraveno 1 celkom
Späť na začiatok
mat

Som Užívateľ: 26 február 2004
Pomohol: 35
Poloha: Toaletné Sídlo

Post 30 júla 2004 7:01

Som prehodnotiť situáciu a ja si uvedomila potrebu prehodnotiť som dojem, že váš pôvod je v poriadku. 3dB šírka pásma slúži na definovanie efektívny frekvenčný rozsah pre systém definovaný prenosu, kde sa spracováva vstupný systém, ktorý tvorí platný výkon.

Váš pôvod je z veľkej časti založená na P = m² (V) / R. Jeden bod Nenávidím o rovníc je to, že im často chýbajú detaily. Nemôžeme len tak používať žiadne rovnica, ktorá je jednotka konzistentné a predpokladám, že sa do práce. Musíte pochopiť dôsledky za nimi. To je dôvod, prečo sú fyzikálne zákony, zvyčajne vyjadrené slovami, a zjednodušiť rovnice.
P tu odkazuje na energie spotrebovanej ohmické zložky.
V tu odkazuje na napätie cez ktoré ohmické zložky.
R odkazuje na odpor, že ohmické zložky.
Takže tam žiadny vstup alebo výstup v tomto prípade, teda žiadny systém. Čo je R, ktoré ste definovali v tomto prípade? Ak budete mať v osobitnom prípade čisto odporové systém, ideálny odpor sa nemal meniť jeho výstup pre vstup, zatiaľ čo rovnaké frekvencie je pestrá, takže nie je nič ako 3dB pásma vôbec! Samotné slovo "šírka pásma" naznačuje, že je to spojené s frekvenciou a skreslenia s frekvenciou, je posledná vec, ktorú by som spojiť s odporom.

Mimochodom, to sú len moje názory. Môžete mať svoj vlastný postrehy cez tento problém, prosím podeľte sa o ne. Rád by som tiež vedieť, či môj elektrické základy sú chybné príliš.

Na zdravie!
Späť na začiatok
maxwellequ

Post 30.července 2004 12:01

Kevin,

Čo sa týka otázky týkajúce sa vzťahu medzi -20dB/dec a -6 dB / oct, tu ide:

Umožňuje predstaviť prvého poriadku low-pass filter, ktorý má poľa na frekvencii fp. Pre f <fp zisk filtra je cca konštantná a f> fp začne klesá rýchlosťou 20 dB / december (znižuje 20 dB pre každé zvýšenie o 10 krát frekvencie) alebo ekvivalentom sadzbu 6dB/octave (klesá zisk 6 dB pre každé zvýšenie o 2 krát frekvencie). Vaša otázka je dôvod pre túto skutočnosť.

Zisk low-pass filtra je daný
(F) = A0 / (1 jf / fp)
A0, kde je nízka frekvencia zisk, f je frekvencia, fp je pól, frekvencia filtra a j je imaginárna jednotka (j = sqrt (-1)).

Z rovnice je uvedené vyššie, môžete sa týkajú rozsahu a fázy vstupné a výstupné sinewaves. Ak chcete odpoveď na vašu otázku, máme záujem o veľkosti odpovede, veľkosť môže byť napísaný má (nezabudnite si počet tried?):

| (F) | = A0/sqrt (1 (f / fp) ^ 2)

Pre f <<fp | (f) | realizované A0, čo je dôvod, prečo sa to nazýva "nízkofrekvenčného zisk". Pre f>> fp | (f) | realizované

| (F) | = cca = A0 / (f / fp)

Teraz môžete použiť jednoduchší rovnice, čo sa stane, aby veľkosť odozvy, keď f> fp. Pri porovnaní veľkosti filtra napätia zisk pre f1 a f2 = 10 f1, máte:

(| (F2) | / | (f1) |) = 20 dB log10 [(A0 / (f2/fp)) / (A0 / (f1/fp))] =
= 20 log10 [(A0 / (10f1/fp)) / (A0 / (f1/fp))] =
= 20 log10 [1 / 10] = -20 dB

Keď teda zvýšenie frekvencie 10 krát zisk prvého poriadku low-pass filter pokles 20 dB.

Ak urobíte rovnaké výpočty pre F1 a F2 = 2 f1 (f2 je oktáva nad f1):

(| (F2) | / | (f1) |) = 20 dB log10 [(A0 / (f2/fp)) / (A0 / (f1/fp))] =
= 20 log10 [(A0 / (2f1/fp)) / (A0 / (f1/fp))] =
= 20 log10 [1 / 2] =- 6 dB

Preto, keď zvýšenie frekvencie 2 krát (oktáva), zisk klesá filtra 6 dB.

A nakoniec, Kevin, poviem vám opäť sin45 nemá nič spoločného s nejaký dB ...
Späť na začiatok
Kevin Weddle

Post 02 Aug 2004 20:38

Myslím, že to, čo si je vzal-3dB a vynásobí ju 2. Filtre, je to tak mala použiť napätie miesto sily. Hoci si explaination presahuje moje schopnosti chápať. Mal som nápad použiť
-20dB na desať rokov a nejako dostanete na-6 dB na oktávu pomocou rovnosti. Ale nefunguje to tak. Mám pocit, že najlepší spôsob, ako vysvetliť, že je použitie vzorca Xc = 1/2piFC a pripojiť filtre hodnôt do tejto rovnice. Myslím si, že F vynásobí 2 alebo 10 má čo s tým.
Späť na začiatok
maxwellequ

Post 04 Aug 2004 15:33

Kevin,

Vysvetlenie som ti dal je Vyučovaný v každom kurze elektrotechniky. Pýtali ste sa, ako sa vzťahujú 20dB/dec a 6 dB / oktávu, a to je to, čo som vám vysvetlil.

Je neuveriteľné, ako spoznáte, že "explaination presahuje moje schopnosti pochopiť," a potom naznačujú, že to, čo som napísal je zlé, pretože nie je možné pokrývať -20dB/dec dB / oct "pomocou rovnosti" - "to nefunguje tak, že" povie. Ak si nerozumiete, opýtajte sa ľuďom lepšie vysvetľovať ... Nepoužívajte len začiatok povedať, že sú zlé, najmä keď chýbajú vedomosti.

Vyrastú, študijné trochu viac a prestať hovoriť / písať hlúposti.
Späť na začiatok
boot_strap

Post 16.srpen 2004 13:33

jeho frequncy ktoré vaše najvyššie frequncy odpoveď (A), dosahuje
/ (2 ^ 0,5) ..!
Späť na začiatok
yeechyan

Som Užívateľ: 14 jún 2004
Pomohol: 1

Post 17 augusta 2004 2:38

3 dB Bandwidth

Kevin, prečo ste zdôraznil, povedal na hodnoty sin45? Existuje nejaký vzťahoch medzi 45 ° a výstupné vs vstupné napätie v tomto prípade?
Späť na začiatok
Kevin Weddle

Post 17 augusta 2004 4:57

Vzťah je buď polovice moc ak chcete zvuk, ktorý ani napätie rovnica 10log VOUTE / vin, kde VOUTE / vin sa rovná sin45. Obaja rovnaký-3dB. Mám rád zvuk sin45 na rozdiel od polovice moc, pretože ukazuje, že používate iné matematické variant, ktorá uvádza, že opak a priľahlé sú rovny 1, ktoré sú rozmery kruhu jednotky. Faktom je, že máte pod uhlom 45 stupňov, ak sú rozmery 1 do 1 podľa trojuholník teórie. Sin45 je potom naproti cez prepona je, 707 čo je číslo, zastúpení sinusoida na 45 stupňov, a to bodu na kruhu jednotky.

Celkom máte reálne číslo, ktoré predstavuje rovnaké strany trojuholníka a je bod na sínusový a je bod na kruhu jednotky. Tieto tri veci spoja, aby sa príslušné číslo.
Späť na začiatok
Borber

Som Užívateľ: 01 január 1970
Pomohol: 117
Miesto: Slovinsko

Post 17.srpen 2004 19:12

Prvá otázka, ktorá sa musí nájsť odpoveď, je to, čo je šírka pásma?
Pre komunikáciu a dátový signál, ktorým sa meria množstvo pectrum priestoru signál zaberá. Zvyčajne sa uvádza ako rozdiel medzi frekvencií, na ktoré amplitúda signálu je nominálne 3 dB nadol
vzhľadom k amplitúdou v stredu frekvencii. Tieto frekvencie predstavujú polovicu-moc bodov amplitúda-versus-frekvenčný funkcie
2. Označuje sa aj ako vždy dostatok priepustnosti. Minimálna výška spektra priestor normálne požadovanú na efektívny prenos a príjem oznámení alebo dátový signál.
Takže šírka pásma je zvyčajne určené-3dB body v prenose to, čo je všeobecne prijímané. Môžete použiť ďalšie body, ako je-6dB, ale musíte sa o ňom zmieniť.
Späť na začiatok
ColdCold

Som Užívateľ: 10 septembra 2004

Post 10 septembra 2004 6:37

maxwellequ a Kevin, problém je v tom ste obaja väčšinou pravdu! Ste len hovoriacich rôznymi jazykmi. maxwellequ Zdá sa lepia na kontinuálne analógový terminológie, zatiaľ čo Kevin, zdá sa mi, mixy analógové teórie s digitálne terminológiou bežne používané v diskrétny, digitálnej oblasti, teda využitie diskrétne trigonometrických kalkulu a kruhu jednotky (nakoniec z-domain). Niektorí ľudia sú pohodlnejšie zostať v nepretržitej, analógový svet a opisovali presne rovnaké javy s sinusoids a kontinuálne goniometrické kalkulu. Ale to nevadí. Urobil som všetky tie veci a to ako s papierom a ceruzkou a MATLAB a odpovede sú vždy rovnaké - ale nielen to ...
sa premietajú do presných a merateľných výsledkov môžete vidieť v laboratóriu. maxwellequ vyhlásenie, že "sin45 nemá nič spoločného s nejaký dB" je nesprávny. Frekvenčná charakteristika môže byť vždy presne opísaný nulami a póly a nachádza sa v kruhu jednotky v z-domén. Kevin je trochu opraviť v jeho tvrdení, aj keď nie je príliš jasné, v jeho vysvetlenie, zatiaľ čo maxwellequ výroky sú podrobnejšie, ale úplne správne. A v reakcii na mat opovrhnutie rovnice (chýba detail ??!)... "Nemôžeme len tak používať žiadne rovnica, že je jednotka konzistentné a predpokladám, že sa do práce" - WRONG! To je celý bod! Môžeme predpokladať, ich správnosť, a to vždy. Rovnica nikdy neklamú a väčšina z tvrdením Kevin je, rovnako ako nastavení R = 1 tak na vstupe a výstupe, sú úplne platné. To je krása matematiky: môžete nastaviť niektoré veci známe hodnoty a vypočítať presnú réponses pre neznáme. Math (vykonané správne), nikdy nie je zlé, môj priateľ. Poskytované v reálnom svete, že existuje niekoľko ďalších faktorov, ktoré nám môžu alebo nemusia byť zohľadnené v našej pôvodnej rovnice, ale ak viete, čo sú a / alebo ak môžete merať, a potom aj oni môžu byť vyjadrené vo vašom rovnice-li to žiaduce. Záleží len na úroveň presnosti chcete získať s matematickými modelmi.

Teraz, rovnako ako pre ekvivalenciu 6dB/octave a 20dB/decade vo stop-band (vozový off) ... dobre, sme vo frekvenčnej oblasti pre pozemky Bode, preto, ak je "pozri" je aktuálna frekvencia,

v rozsahu (porov. * 2) v dB = 20 * log (porov. * 2) dB

20 * log (porov. * 2) = 6,02059991, kde predstavuje 2 oktávy
20 * log (porov. * 10) = 20,00000000, kde 10 predstavuje desať rokov

a podobne ...

20*log(cf*0.5) = -6.02059991 where the 0.5 represents the octave
20*log(cf*0.1) = -20.00000000 where the 0.1 represents the decade

Dáva to zmysel?
Späť na začiatok
ColdCold

Som Užívateľ: 10 septembra 2004

Post 10 septembra 2004 8:10

sorry, I didn'ti show ekvivalencie, že nie?

oktáva = * 2
desaťročí = * 10
rozdiel je faktorom 5

20 * log (5) = 13.9794001

20 * log (2) 20 * log (5) = 20 * log (10) = 20,00000000

to, že "dôkaz" linka má rovnaký sklon, alebo čo ?????

Já nevím. my math je príliš hrdzavé ... Úsmev
Späť na začiatok
maxwellequ

Post 10.září 2004 16:35

ColdCold,

My je, že veci sú vyjadrené v dB, pretože to je výhodné, v niektorých prípadoch, na výpočet pomerov to isté v protokole domény. To je veľmi dobre definovaný, ako som už skôr štátne, by (P1/P2) dB = 10 log 10 (P1/P2).
To nemá nič spoločného s trigonometrické vzťahy.
Späť na začiatok
Kevin Weddle

Post 13. septembra 2004 20:45

Čo som na mysli, je význam-3dB, ktorý je, 707 napätie. , 707 Samo o sebe má obmedzené imporatance. Strany trojuholníka na kruhu jednotky sú, 707 s preponou je 1. Rovnakými stranami, je to, čo robí uhle 45 stupňov dôležité. Improtance rovnakých strán je, že ukazuje rovnaké maginitude. Sinusového priebehu nie je kruhu jednotky cestou, ale zdieľa obvode a polomer na 90 stupňov. A zdieľajú spoločný bod, 707 na 45 stupňov. Myslím, že rovná maginitude časť je jediným dôležitým aspektom, ak existuje.
Späť na začiatok
Borber

Post 14 septembra 2004 7:04

Kevin
Musíte byť presumming filter prvého poriadku (RC, RL atď). Myslím, že len v tomto prípade uhol je 45 stupňov. Na prevod funkcií vyššieho poriadku uhol môže byť dosť odlišné.
Späť na začiatok
Kevin Weddle

Post 14.září 2004 19:02

Ja naozaj nemôžem povedať, ako to všetko súvisí. Niektorí ľudia cítili dobre v polovici výkonu. Ak tam bol len spôsob, ako spojiť tieto teórie, aby relevantné, 707. Možno, že rovnakej veľkosti, nie je dôležitý aspekt. Možno je to tým, že, 707 je hodnota, ktorá sa vyskytuje uprostred medzi 0 až 90 stupňov. Tiež ak si spomínate, že hodnota RMS je, 707 Vp. Sinusového priebehu funkcie je štvorcový, integrovaná, a potom druhá odmocnina je prijaté. Funkcia, ktorá je integrovaná používa goniometrické identity. S touto identitou odobratie Vp a 1 / 2. Potom sa integrovať. Po integrácii ste odišiel s 0. Potom sa všetci tí zostáva len Vp a 1 / 2. A samozrejme odmocniny z 1 / 2 je, 707. Tak to je založený na trigonometrické identity.
Späť na začiatok
Borber

Post 14.září 2004 19:37

Nechcem think-3dB má čo do činenia s formálnej logiky.
At first order transfer functions the phase margin at corner frequency is 45 degree.
Roh (tyč), frekvencie, ktoré sú práve na-3dB absolútnej hodnote respons. Hovoríme, že bod-3dB na frekvencii meradle je šírka pásma takéhoto prenosu.
Späť na začiatok
maharshi_qis

Som Užívateľ: 14 február 2007
Pomohol: 6

Post 10 marca 2007 7:55

3 db telesnej hmotnosti je frekvencia, pri ktorej zisk zníži o 3 dB vidia jeho maximálna hodnota ..
Späť na začiatok
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánska verzia Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielska verzia Fínska verzia Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátska verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejská verzia Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandská verzia Nórska verzia Poľská verzia Portugalské znenie Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinské znenie Srbská verzia Švédska verzia Tagalog version Ukrajinčina verzia Vietnamské verzia Čínska verzia
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Elektronické základné otázky -> 3 dB Bandwidth
Strana 1 z 1 Časy uvádzané v GMT 2 hodiny
Podobné témy:
Spectrum Analyzer Rozlíšenie Bandwidth Vs Video Bandwidth? (1)
čo je šírka pásma RMS, alebo ekvivalentná šírka pásma šumu? (3)
otázky týkajúce sa VMFB - DM pásma a pásma CM (1)
Akýkoľvek rozdiel v Gain Bandwidth produktov a Unity Gain Bandwidth? (4)
Šírku pásma a Gain Bandwidth (14)
Gain Bandwidth VS Unity Gain Bandwidth? (4)
Šírka pásma AM (3)
help: o priepustnosť zbernice (2)
PLL Bandwidth (5)
šírka pásma (3)

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | mapa stránok
tému RSS