Pravidlá | Posledné príspevky | RSS tému | Vyhľadávanie | Registrácia | Prihlásenie

Stavebné prijímač GPS čip

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> RF, mikrovlnná rúra, antén a optika -> Stavebné GPS čip
Autor Správy
nuntha

Som Užívateľ: 01 Apr 2004

Post 10.červen 2004 10:47

Stavebné prijímač GPS čip

Nazdar,
Mám v úmysle postaviť prijímač GPS čip v CMOS. Pretože nie som dobrý systém chlap mám systém otázku.

GPS prijímaného signálu, je-130dBm
Prijímač NF = 10 (až do poslednej AK zosilňovač)
hluk BW = 2MHz (pred despreading)
Výstup SNR na poslednú KEĎ zosilňovač je-23dB (potrebného na dosiahnutie 20 dB SNR po despreading ako kódovanie zisk je 43 dB)

Z tohto dôvodu poznať výstup SNR posledný KEĎ amplier je-23dB, čo je výstup signálu na poslednú KEĎ zosilňovač v dBm?

Thanks in advance
Späť na začiatok
Google
AdSense
Google AdSense

Post 10.červen 2004 10:47

Reklamy

Späť na začiatok
brmadhukar

Som Užívateľ: 21 jún 2002
Pomohol: 29

Post 12.červen 2004 16:20

Re: Stavebné prijímač GPS čip

Nazdar,
Zapojil som sa veľmi GPS pre OEM a to ako na RF / na systémovej úrovni.

Musíte vedieť, že ADC vyžaduje dostatočné vstupné sila signálu Kvantovanie. Iba hluk by mal byť schopný spustiť kvantování.
Tak sa "citovať" pre vás ADC úrovňou. Potom budete môcť rozhodnúť, celkový zisk.

BR
Madhukar
Späť na začiatok
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánska verzia Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielska verzia Fínska verzia Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátska verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejská verzia Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandská verzia Nórska verzia Poľská verzia Portugalské znenie Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinské znenie Srbská verzia Švédska verzia Tagalog version Ukrajinčina verzia Vietnamské verzia Čínska verzia
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> RF, mikrovlnná rúra, antén a optika -> Stavebné GPS čip
Strana 1 z 1

subj

text

Všetky časy sú v GMT 1 hodina
Podobné témy:
budova am prijímače (14)
Som stavebné zosilňovač pre powerhorn. Amp čip, ktorý ... (6)
nula-IF design prijímač čip (10)
Help please: FM RECEIVER CHIP projekt (15)
Testovanie prijímače transceiveru čipu. (12)
potrebujete poradiť o dizajne jednom čipe multimode prijímač! (1)
Prijímač intermodulačné problém - 85 dB IM v prijímače VHF (2)
Simulujúcej PPI (8255), čip na čipe 8051 (2)
ako potlačiť off chip 0.1UF v on-chip LDO Voltage regulator (9)
Rozdiel b / w Test čipu a normálne čip (4)

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | mapa stránok
tému RSS