Pravidlá | Posledné príspevky | RSS tému | Vyhľadávanie | Registrácia | Prihlásenie

help: o priepustnosť zbernice

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> ASIC Design Metodiky a pomôcky (digitálne) -> help: o priepustnosť zbernice
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánska verzia Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielska verzia Fínska verzia Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátska verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejská verzia Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandská verzia Nórska verzia Poľská verzia Portugalské znenie Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinské znenie Srbská verzia Švédska verzia Tagalog version Ukrajinčina verzia Vietnamské verzia Čínska verzia
Autor Správy
hezký

Som Užívateľ: 17 októbra 2003

Post 07 môže 2004 9:15 pomôcť: o priepustnosť zbernice

V MCU, ako znížiť priepustnosť zbernice occupyed regulátora LCD? A ako evalate výsledok? THx
Späť na začiatok
View user's profile
sandusty

Som Užívateľ: 19 apríl 2004
Pomohol: 2

Post 17.května 2004 5:52 pomôcť: o priepustnosť zbernice

Mohli by ste mať špeciálne autobus z pamäťovej rozhranie na vašej LCDC na releave autobus zaťaženie. Obaja pamäťové rozhranie a LCDC potrebné redesign určite ...
Späť na začiatok
View user's profile
Google
AdSense

Post 17.května 2004 5:52 inzercia

Späť na začiatok
eternal_nan

Som Užívateľ: 10 marec 2003
Pomohol: 15
Poloha: večnosť

Post 22.května 2004 4:20 pomôcť: o priepustnosť zbernice

Jediný spôsob, ako môžete znížiť šírku pásma, ktorá LCD, je potrebné znížiť rozlíšenie alebo farebnú hĺbku ...
V opačnom prípade môžete pozrieť na rôzne spôsoby, ako uspokojiť požiadavky tohto pásma.
Späť na začiatok
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> ASIC Design Metodiky a pomôcky (digitálne) -> help: o priepustnosť zbernice
Strana 1 z 1 Časy uvádzané v GMT 2 hodiny

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | mapa stránok
tému RSS