Pravidlá | Posledné príspevky | RSS tému | Vyhľadávanie | Registrácia | Prihlásenie

Hodiny obnova dát ....?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> ASIC Design Metodiky a pomôcky (digitálne) -> hodiny obnova dát ....?
Autor Správy
nagraj

Som Užívateľ: 18 február 2004
Pomohol: 1

Post 20 marca 2004 9:54

Hodiny obnova dát ....?

ako sa starať hodín obnovenie dát v návrhu nejaké príklady ...
Späť na začiatok
ucassbo

Som Užívateľ: 23 marec 2004

Post 23 marec 2004 14:21

Re: clock data recovery ....?

použitia data-blesk technika obnoviť hodiny s Hradlo XOR. pozri DS-DE pre viac informácií.
Späť na začiatok
zyphor

Som Užívateľ: 22 november 2003

Post 24 marec 2004 10:42

niektoré Serdes dizajn môže byť váš odkaz.
Späť na začiatok
nagraj

Som Užívateľ: 18 február 2004

Post 14.červen 2004 18:30

a konečne som našla nejaké riešenie v aplikácii Xilinx manuály dizajne FPGA na túto tému ...
Ak niekto má záujem sa môže čítať používanie príručiek od firmy Xilinx webovej stránky pod produkty a listoch časť .....

Wink
Späť na začiatok
Google
AdSense
Google AdSense

Post 14.červen 2004 18:30

Reklamy

Späť na začiatok
layes2

Som Užívateľ: 03 Dec 2004
Pomohol: 5

Post 18.května 2005 9:21

čo chcete
Zámok čas
ber?
Späť na začiatok
justin.li

Som Užívateľ: 08 Dec 2005

Post 17 január 2006 1:14

Hodiny obnova dát ....?

Serdes dostáva rýchly sériový signál (napr. 2,5 Gb / s), a to do deserializes pomalší paralelné signály (napr. osem-311 Mbit / s signálov). So zvyšujúcou sa rýchlosťou prenosu dát, veľa firiem chcú integrovať do svojich Serdes ASIC a ďalších veľkých digitálnych čipov. Problémy vznikajú preto, že IC dodávatelia nie sú plne testovanie Serdes pred jeho začlenenie do dizajnu. Pre zákazníkov, ASIC, znižovanie nákladov vyžaduje, aby dodávateľ IC pochopiť problémy signál integrity, pre-test dôležitý duševného vlastníctva (IP), a poskytuje testovatelnost funkcie makrá.

S ostrým, predĺženej útlm v sektore komunikácií, spoločnosti presunul ťažisko svojej činnosti od výkonu rezanie-hrana technológia, ktorá buduje siete schopnosť poskytovať vysoko konkurenčné ponuky umožňuje poskytovať nové služby za oveľa nižšiu cenu. Spoločnosti musia využívať komplexné komunikačné IP portfólia a zlepšenie signálu integritu. S vysokou prenosovou rýchlosťou, Serdes Macrocell integrácie je dnes jedným z najdôležitejších otázok. Integrácia Serdes funkcie do väčších, systém na úrovni IO-systém, znižuje náklady v porovnaní s Serdes samostatné zariadenia. Integrácia tiež znižuje spotrebu energie a zlepšuje signál integrity.

Ak chcete vyhrať, musí byť spoločnosťou úspešne integrovať Serdes prvýkrát, a pre-testovanie, ktoré zabezpečuje. Zákazníci požadujú vidieť test kremíka pred integráciou a stále delí o svoje sklamanie, ktoré Serdes poskytovatelia nie sú umožňujúce first-pass úspech. Nízkych nákladov začne s first-pass úspech. Končia ramping k objemu výroby rýchlo.
Späť na začiatok
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánska verzia Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielska verzia Fínska verzia Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátska verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejská verzia Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandská verzia Nórska verzia Poľská verzia Portugalské znenie Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinské znenie Srbská verzia Švédska verzia Tagalog version Ukrajinčina verzia Vietnamské verzia Čínska verzia
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> ASIC Design Metodiky a pomôcky (digitálne) -> hodiny obnova dát ....?
Strana 1 z 1 Časy uvádzané v GMT 2 hodiny
Podobné témy:
Hodiny obnova dát (CDR)? (6)
Clock & Data Recovery (7)
Clock & Data Recovery?? (2)
CLOCK a obnova dát? (9)
Clock Data Recovery (3)
Hodiny a obnova dát (7)
Hodiny obnova dát (1)
Hodiny a obnova dát (2)
Hodiny a obnova dát okruh (10)
Question about Clock a Data Recovery, vďaka. (3)

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | mapa stránok
tému RSS