| Autor | Správy |
|---|
nagraj
Som Užívateľ: 18 február 2004 Príspevky: 52 Pomohol: 1
| 20 marca 2004 9:54 Hodiny obnova dát ....? | | |
|
| | ako sa starať hodín obnovenie dát v návrhu nejaké príklady ... |
|
| Späť na začiatok | |
 |
ucassbo
Som Užívateľ: 23 marec 2004 Príspevky: 5
| 23 marec 2004 14:21 Re: clock data recovery ....? | | |
|
| | použitia data-blesk technika obnoviť hodiny s Hradlo XOR. pozri DS-DE pre viac informácií. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
zyphor
Som Užívateľ: 22 november 2003 Príspevky: 100 Pomohol: 1
| 24 marec 2004 10:42 Re: clock data recovery ....? | | |
|
| | niektoré Serdes dizajn môže byť váš odkaz. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
nagraj
Som Užívateľ: 18 február 2004 Príspevky: 52 Pomohol: 1
| 14.červen 2004 18:30 Re: clock data recovery ....? | | |
|
| a konečne som našla nejaké riešenie v aplikácii Xilinx manuály dizajne FPGA na túto tému ... Ak niekto má záujem sa môže čítať používanie príručiek od firmy Xilinx webovej stránky pod produkty a listoch časť .....
|
|
| Späť na začiatok | |
 |
Google AdSense

| 14.červen 2004 18:30 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Späť na začiatok | |
 |
layes2
Som Užívateľ: 03 Dec 2004 Príspevky: 346 Pomohol: 5
| 18.května 2005 9:21 Re: clock data recovery ....? | | |
|
| čo chcete Zámok čas ber? |
|
| Späť na začiatok | |
 |
justin.li
Som Užívateľ: 08 Dec 2005 Príspevky: 14
| 17 január 2006 1:14 Hodiny obnova dát ....? | | |
|
| Serdes dostáva rýchly sériový signál (napr. 2,5 Gb / s), a to do deserializes pomalší paralelné signály (napr. osem-311 Mbit / s signálov). So zvyšujúcou sa rýchlosťou prenosu dát, veľa firiem chcú integrovať do svojich Serdes ASIC a ďalších veľkých digitálnych čipov. Problémy vznikajú preto, že IC dodávatelia nie sú plne testovanie Serdes pred jeho začlenenie do dizajnu. Pre zákazníkov, ASIC, znižovanie nákladov vyžaduje, aby dodávateľ IC pochopiť problémy signál integrity, pre-test dôležitý duševného vlastníctva (IP), a poskytuje testovatelnost funkcie makrá.
S ostrým, predĺženej útlm v sektore komunikácií, spoločnosti presunul ťažisko svojej činnosti od výkonu rezanie-hrana technológia, ktorá buduje siete schopnosť poskytovať vysoko konkurenčné ponuky umožňuje poskytovať nové služby za oveľa nižšiu cenu. Spoločnosti musia využívať komplexné komunikačné IP portfólia a zlepšenie signálu integritu. S vysokou prenosovou rýchlosťou, Serdes Macrocell integrácie je dnes jedným z najdôležitejších otázok. Integrácia Serdes funkcie do väčších, systém na úrovni IO-systém, znižuje náklady v porovnaní s Serdes samostatné zariadenia. Integrácia tiež znižuje spotrebu energie a zlepšuje signál integrity.
Ak chcete vyhrať, musí byť spoločnosťou úspešne integrovať Serdes prvýkrát, a pre-testovanie, ktoré zabezpečuje. Zákazníci požadujú vidieť test kremíka pred integráciou a stále delí o svoje sklamanie, ktoré Serdes poskytovatelia nie sú umožňujúce first-pass úspech. Nízkych nákladov začne s first-pass úspech. Končia ramping k objemu výroby rýchlo. |
|
| Späť na začiatok | |
 |