Pravidlá | Posledné príspevky | RSS tému | Vyhľadávanie | Registrácia | Prihlásenie

Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

Choď na stránku 1, 2, 3 Ďalší
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Programovanie a Prepojenie na PC -> Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?
Autor Správy
Sphinx

Som Užívateľ: 25 január 2002
Pomohol: 28
Poloha: EGYPT

Post 21.února 2004 17:51

Nazdar,

Čo používate?

Thanx
Sphinx
Späť na začiatok
FoxyRick

Pomohol: 35

Post 21.února 2004 18:06

Delphi sa mi páči, aj keby len preto, že * nie je * napísané M $.

Snažil som sa nájsť všetky tri a Delphi najviac použiteľné, aj keď som C / C (Borland) programátor pre nič * ne * potrebovať veľa okien GUI.

Ja som len málo vyvinuté na zákazku balíky v Delphi aj keď, možno o rok celkovú prácu. Urobil som viac v C / C na iných systémoch.

Na zdravie,
FoxyRick.
Späť na začiatok
toxadi

Som Užívateľ: 08 Mar 2002
Poloha: Grécko

Post 21.února 2004 18:32

Re: Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

Záleží na tom, čo chcete robiť. Požiadavky by mali definovať nástroje, ktoré majú byť použité.
Pre jednoduché malé projekty VB je ideálne, ale keď sa dostane do väčšej a zložitejšie, Delphi, je jedno.
C je lepšie, ale keď je potreba žiadne vážne rozhranie a tam je spousta spracovanie údajov je potrebné urobiť.

Pozdravy,
toxadi
Späť na začiatok
AlundrA

Som Užívateľ: 03 Feb 2003
Poloha: Ankara Turkiye

Post 21.února 2004 19:05

ste si niekedy, že Python. je to veľmi užitočné, a tak ľahko kód. môžete rozvíjať projekty veľmi rýchlo, pretože je to veľmi vysokej úrovni jazyka a pretože je to open source je toľko vývojárov a je pripravený na použitie kódov. môžete použiť existujúce knižnice C s ním. a je to zadarmo!
w * w.python.org
Späť na začiatok
yodathegreat

Som Užívateľ: 23 február 2002
Pomohol: 1

Post 21.února 2004 20:23

Nazdar,

Delphi je lepší, lepší z lepších, pane ...

S pozdravom
Späť na začiatok
Google
AdSense
Google AdSense

Post 21.února 2004 20:23

Reklamy

Späť na začiatok
saltlake

Som Užívateľ: 16 máj 2001

Post 21.února 2004 22:01

a ... Čo si myslíte o C Builder?

Myslím, že je skvelý. Ale ja som ešte nevytvorili profesionálnych aplikácií.
Späť na začiatok
ego

Som Užívateľ: 26 september 2002

Post 21.února 2004 23:13

Myslím, že Visual C je lepšia ako ostatné, pretože sila language.You C, musia začať s VC . Cudzích jazykov je jednoducho odpad!
Pascal nie je inžinierstva jazyk.
Späť na začiatok
sawaak

Som Užívateľ: 20 máj 2003
Pomohol: 4

Post 21.února 2004 23:22

Nazdar,
istí, C je jazyk inžiniera. o tom niet sporu. Twisted Evil
pokiaľ ide o prekladač sa týka, môže rozhodnúť, že u podľa Vašich požiadaviek.

vďaka
sawaak
Späť na začiatok
FoxyRick

Pomohol: 35

Post 22 februára 2004 0:09

Ach, ak chcete inžinierstva jazyka, použite LISP. Jodrell Bank (rádio BIG teleskop vo Veľkej Británii) beží na LISP, po všetkom. Zabudnite na C -- Rolling Eyes

Ale pre jazyk GUI pre Windows, LISP jednoducho sucks. Delphi je najlepšie pre všeobecné programovanie grafického používateľského rozhrania Windows, napíšte svoje skutočné back-end technické veci v C , a ovládať rádioteleskopy s LISP.

Na zdravie,
FoxyRick.
Späť na začiatok
jetal

Som Užívateľ: 20 apríl 2002
Miesto: Austrália

Post 22 februára 2004 0:19

Ako už bolo povedané, záleží na aplikácii, ako aj ďalšie otázky, ako kód prenosnosti, ako aj množstvo času budete chcieť stráviť učením.

Borland nástroje sú ľahko ovládateľné a výkonné. Ja určite nájsť oveľa ľahšie, ako nástroja spoločnosti Microsoft.

Ak váš projekt vyžaduje hardvérové rozhranie, C , je cesta - väčšina, ak nie všetci výrobcovia pošle príklad zdrojového kódu v jazyku C . Ak je potreba veľa práce, Gui na okná, potom Delphi je dobré riešenie. Ak zvolíte Borland môžete kombinovať obe docela ľahko. Skutočne časť GUI Builder (Visual Component Library alebo VCL) je vlastne napísané v Delphi.

Ak chcete portu aplikácia na Linux Kylix potom môžete používať väčšinu kód, ktorý ste napísali ako v Delphi a C (okrem Win32 špecifické funkcie - samozrejme).

Krivka učenia je strmšie a dlhšie, ako VB pre C Builder a Delphi (a Kylix - Linuxová verzia dvoch dohromady).

Ale odmeny na konci ospravedlní čas strávený. C , je stanovená a ANSI štandardné, osvedčené odborného jazyka, sú k dispozícii pre takmer ľubovoľného operačného systému, na ktoré si spomeniete (Windows, Linux, Unix, Mac, atď) a môžete si byť takmer istí, že tam bude C kompilátor pre prípadné budúce OS - nemôžete ísť ďaleko od pravdy s ním.

VB je jeden výrobca (MS), jedného OS (Windows) jazyk. Keď je všetko, čo chceli urobiť, je vytvoriť malú aplikáciu spustiť v systéme Windows - VB potom môže byť pre vás.
Späť na začiatok
wfang

Som Užívateľ: 26 december 2003

Post 23 februára 2004 5:48

Používam Delphi pre rýchly prototyp dev a malých projektov. Ale pre produkt VC je lepšou voľbou.
Späť na začiatok
yodathegreat

Som Užívateľ: 23 február 2002

Post 23 februára 2004 5:56

Hi All,

Používam VC (v C) pre devellopment of Drivers USB alebo PCI
DDK, pretože je v "C", a ja sa DLL v C,
A všetky ostatné aplikácie v Delphi.

Delphi má lepšie kód. rýchlejšie najmenšie.
A veľmi veľmi rýchlo, aby Dev ...

C nie je jazyk inžinier ...
C je jazyk pre použitie databázy alebo pre začiatočníkov ...

OK "C", ale musíte napísať dobrý kód ..

S pozdravom YodaTheGreat
Späť na začiatok
Antharax

Som Užívateľ: 01 január 1970
Pomohol: 13

Post 23 februára 2004 8:52

Myslím, že všetko závisí na úlohu a na cieľovej platforme.
napr.
* Ak potrebujete jednoduchý GUI pre systém Windows a rozhranie pre databázu, ktorú bude pravdepodobne používať Visual Basic.
* Ak potrebujete napísať normálne používanie (u niektorých zložitosť), môžete zvoliť jazyk, čo chcete a viete, že najlepšie (Visual C , Delphi, Python, Java, ...) Každý jazyk má svoje dobré i zlé veci.
* Keď píšete veci blízko hardware budete pravdepodobne používať C / C
* Pri písaní softvéru, ktorý musí byť prenosný do iných OSses by ste mali pravdepodobne používať java (aj keď ostatní majú langagues stupňa prenosnosti tiež (v závislosti na výške os konkrétnej veci u použitia)
* Pri písaní vložený softvér, ktorý bude pravdepodobne používať C (s niektorými assembleri) a pokúste sa napísať čo najviac ANSI C je to možné vzhľadom na prenosnosť otázky (nechcete byť príliš závislé od uC predajcu!)

Antharax
Späť na začiatok
oko

Som Užívateľ: 12 august 2001

Post 27.únor 2004 12:52

I am using. NET teraz ...
. NET
VC #. NET VC.NET VC . NET VJ #. NET a VB.NET vyzerať rovnako pre mňa ....
Záleží na tom, čo chcete, pre ....

Delphi je okná PASCAL OOP.
Späť na začiatok
sachin_chatekar

Som Užívateľ: 23 február 2004

Post 27.únor 2004 13:04

Myslím, že by ste mali mať poradie jazykov, ako je zhromažďovanie, C, C , VC , Delphi, VB

Viac closeyou je hardvér, viac prejdete na montáž stranu sekvencie, a idete blízko k užívateľovi, viac idete na strane VB sekvencie.
Po tom, že ste svoje prenosnosti otázky (obaja H / W a OS), svoje znalosti jazyka a veľkosti vášho jazyka a najdôležitejší čas, ktorý ste dostali do rúk dokončiť projekt
Späť na začiatok
jhonny_yang

Som Užívateľ: 08 Mar 2002

Post 27.únor 2004 14:25

Závisieť

Závisí to všetko s vašim potrebám a vaše skúsenosti ...

Ak pôjdete s ľahko stratil s VB, ak chcete veľa silný výber delphi, a ak chcete silné a veľkú podporu pomocou VC .

Závisí na vašej schopnosti, ak ste programátor VB jednoducho skúste VB vyriešiť všetky vaše problémy nemusia učiť Delphi vyriešiť váš problém vo VB. Vezmite si len jednu, a vziať všetky svoje mysle, algoritmus a zručnosti pre vašu aplikáciu

thx
Späť na začiatok
joebazoka

Som Užívateľ: 17 máj 2001
Poloha: Argentína

Post 27.únor 2004 16:14

V pasta som používal Visual Basic. To je dobré pre jednoduché aplikácie. Teraz I `m pomocou Borland Builder. Toto sú šetrné k životnému prostrediu, ako je Visual Basic. Myslím si, že. NET je veľmi silný a jednoduchý, ale vygenerovaný kód je ťažké, v niekoľkých slovách. NET aplikácie je iba pre nové stroje s mnohými pamäte a pevného disku. To nie je vhodné pre staré stroje s chudobnými recurses (Podobne ako všetky aplikácie Microsoft). Pozdravy.
Späť na začiatok
javor

Som Užívateľ: 27 september 2003

Post 29 februára 2004 5:17

Visual C je lepšia ako ostatné
Späť na začiatok
šaríjatu

Som Užívateľ: 24 február 2003

Post 29.únor 2004 15:31

To je značne vašej žiadosti. Využitie Delphi a vyhrajte čas. vb nikdy použiť. ale použite vb.net a viem delphi.net sa uvoľní a je veľmi dobrá. já to všetko som chcel, až teraz s Delphi, jednoduché aplikácie a linky aplikácia, ktorá využíva hardware.
Späť na začiatok
Avra

Som Užívateľ: 22 októbra 2001
Miesto: Srbsko

Post 18 marca 2004 3:41

Delphi.

Už nikdy sa nebudete musieť ActiveX dodávané s zdroj. VCLs v Delphi takmer všetci prišli s zdroj.

Avra
Späť na začiatok
Analyzer

Som Užívateľ: 18 novembra 2001

Post 18 marec 2004 20:58

Nazdar,

Navrhujem, VC užívatelia vyskúšať Borland C Builder.Less buggy a veľmi ľahko rozvíjať tool.I ako programovanie s BCB!

Analyzer.
Späť na začiatok
ben123

Som Užívateľ: 27 august 2003

Post 18 marec 2004 22:19

I'm using všetky z nich občas.

1. čo ty vieš?
2. čo chcete robiť
3. koľko času sa naučiť jazyk a programovacie prostredie
4. koľko času na vývoj potrebných aplikácií
5. platforiem, ktoré používate
6. platformy, ktoré môžete použiť vo funkcii
7. koľko peňazí môžete strávil (jazykové nástroje, knihy, samozrejme, a samozrejme čas)
8. urobíš všetko prácu sám?
9. chceš byť profesionálny programátor?
a tak ďalej ...

Najlepším nástrojom, jazykové zmeny projekt od projektu.
každý má to svoje výhody.

napríklad, ak si teraz vb môžete použiť VBA ľahké. to znamená, kancelárske makrá, asp, vbs, AutoCAD makrá ...

dnes všetci čoskoro na webových aplikácií. Možno v našej funkcie klasických typov aplikácií, zomrie! alebo sa musia zmeniť
Späť na začiatok
Franci

Som Užívateľ: 16 marec 2004
Poloha: Argentína

Post 19 marca 2004 0:14

Nazdar,
V personál, dávam prednosť kompilátory firmy Borland, a to ako pre vizuálne vývoj, ako pri konzole, oni sú viac ľahko manipulovať, a že podobné vystúpenie.
Delphi!
Späť na začiatok
wisely77

Som Užívateľ: 18 jún 2002

Post 19 marca 2004 2:27

nazdar,

Musel som skúsiť vb, vc a Delphi. dobre využiť aj tri z nich pre rôzne aplikácie.

vb je veľmi prenosný skript / programovací jazyk, v m $ prostredí. Používam ju pre m $ kanceláriu makro, webové stránky.

spustiteľné aplikácie, aj použitie Delphi, je jednoduchý a môže byť prenosná na linux Úsmev pomocou Kylix. menšia veľkosť, Eazy, rýchly a silný.

pre ps, v podstate len na dll vývoj, pretože to je materinským jazykom pre systém súborov.

múdro
Späť na začiatok
kidiotb

Som Užívateľ: 19 január 2004

Post 19 marec 2004 17:02

Nazdar,

Visual C je najlepší cos dostal svoju silu C . Tiež MFC má byť jedným z najlepších keď jeho ťažké learn.For jednoduchšie aplikácie VB je dobré pre jeho jednoduchosť v programming.I radšej VC
Ja nie som oboznámený s Delphi, takže žiadne komentáre.
Späť na začiatok
nosama

Som Užívateľ: 21 december 2001

Post 19 marec 2004 23:13

Nazdar,

Visual C je najlepší
Späť na začiatok
sddkk

Som Užívateľ: 01 Mar 2004

Post 20 marca 2004 3:16

Nazdar!
Myslím, že Visual C je najlepšie pre rozhranie s periférnymi. Práca s porty v
VC nie je príliš ťažké. Visual C (presne C) je základná, VB alebo Delphi opakovane VC je resuoce (dll, com ..)-Myslím, že
Späť na začiatok
Analyzer

Som Užívateľ: 18 novembra 2001

Post 20 marec 2004 11:07

Mimochodom,

Chcel by som pridať something.When chcem urobiť nejaké "detaily", možno aj ľahko nájsť vhodné zložky do môjho Borland C Borland builder.And má veľmi vážne diskusnej skupine, môžem opýtať / nájsť riešenie všetkých problémov.

Analyzer
Späť na začiatok
Taro

Som Užívateľ: 28 jún 2001
Pomohol: 3

Post 29 marec 2004 21:29

Myslím, že Visual C je lepšie, ak chcete mať program, ktorý beží pod OS Windows.
Späť na začiatok
xxtigerxx

Založený: 05. Jun 2001
Pomohol: 5
Poloha: Grécko

Post 29 marec 2004 22:50

Myslím, že najlepšie je Visual C , pretože všetky os bol postavený v týchto platforme WinXP, linux ...

Visual Basic je určený pre začiatočníkov ......
Späť na začiatok
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánska verzia Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielska verzia Fínska verzia Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátska verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejská verzia Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandská verzia Nórska verzia Poľská verzia Portugalské znenie Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinské znenie Srbská verzia Švédska verzia Tagalog version Ukrajinčina verzia Vietnamské verzia Čínska verzia
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Programovanie a Prepojenie na PC -> Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?
Strana 1 z 3

subj

text

Všetky časy sú v GMT 1 hodina
Choď na stránku 1, 2, 3 Ďalší
Podobné témy:
ktorý z nich je lepší Visual C alebo Visual Basic for GUI (8)
Borland Delphi, C Builder alebo Visual C Best One? (12)
Delphi Vs Visual Basic (8)
Visual C a Visual Basic (1)
Visual Basic 6/.net alebo 2005? (11)
Visual Basic a 8051 (20)
zobraziť ot / min & m / s vo Visual Basic (1)
Ako zmeniť veľkosť obrázkov vo Visual Basic 6? (3)
Problem V Interfacin uController Chcete Visual Basic (4)
Použitie jazyka Visual Basic pre zapnutie / vypnutie MCU GPIO (2)

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | mapa stránok
tému RSS