Pravidlá | Naposledy príspevky | RSS tému | Hľadať | Registrácia | Prihlásenie

Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

Choď na stránku Predchádzajúci 1, 2, 3
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> PC a programovanie Prepojenie -> Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánske znenie Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielske znenie Fínske znenie Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátsky verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejské znenie Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandské znenie Nórska verzia Poľská verzia Portugalská verzia Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinská verzia Srbská verzia Švédske znenie Tagalog version Ukrajinská verzia Vietnamčina verzia Čínsky verziu
Autor Správa
maziar

Založený: 06 jún 2001
Pomohol: 4
Poloha: Iránska islamská republika

Post 27 júna 2004 15:05 Re: Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

jetset Napísal:
Visual C je najlepší v celej jeho histórii!

Niektoré užívateľa XXXXs lepšie, najlepšie .... ale nemajú žiadne podrobnosti a dont hovoriť, prečo je lepšie ....

táto show veľa výber vaša láska bez premýšľať, prečo je lepšia
to znamená toto nie je voľba sa myslím

Nástrojov v porovnaní potreba miesta na miesto porovnávať ....
pekná porovnaní:

32bit 80420 bodu FFT vo VB ~ 35sec
32bit 80420 bodu FFT v VC6 ~ 3.02sec
32bit 80420 bodu FFT v delphi (použite basmi alebo fastmath) ~ 2.09sec!

čo si myslíte?
Delphi generujú rýchlejší kód rýchlejší programovanie .....
Ak budete porovnávať, musíte hovoriť numeical srovnávat ...
alebo miesta na miesto srovnat ....
Späť na začiatok
View user's profile
marring

Založený: 06 júl 2004
Poloha: Hanoj - Vietnam

Post 06. júl 2004 11:11 Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

Myslím, že používate M $ Visual C je najlepšie. Výučba programovania nie je ťažké. Borland výrobkov užívateľ líný ... len pridáva modul, komponenty ... hehe programovací jazyk C, ale ľahké, ako je jazyk Visual Basic. A Borland C knižnicu použiť opäť MS patrí ...
Späť na začiatok
View user's profile
Omid

Založený: 28 jún 2004

Post 07 júla 2004 7:50 Re: Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

nazdar

Nepochybujem o tom, že Microsoft Visual C je najlepšie pre vzory vzťahujúce sa k systému, ktorý vycídit uneder okien .. ale novo aj zistil, že Borland C Builder je flexibilnejší a programovanie je oveľa pohodlnejšie .. to skúsiť
a povedz mi, čo ťa myslieť!
Späť na začiatok
View user's profile
maziar

Post 07 júl 2004 16:10 Re: Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

marring Napísal:
Myslím, že používate M $ Visual C je najlepšie. Výučba programovania nie je ťažké. Borland výrobkov užívateľ líný ... len pridáva modul, komponenty ... hehe programovací jazyk C, ale ľahké, ako je jazyk Visual Basic. A Borland C knižnicu použiť opäť MS patrí ...

1. Myslím, že používate M $ Visual C je najlepšie
a: I dont súhlasíte vás musíte urobiť bod k bodu porovnať

Borland výrobkov užívateľ líný ...
a: je veľký nepravdivé: ak nemusíte nemôžete potreba pridať niečo vo vašej práci VUT VCL vám ľahko pridať PAKAGE keď ho potrebujete k VCL je najväčšia sila delphi rovnaké ako ocx ale rodák a zdrojový kód. ...
Máte-li qustion aj vám môže pomôcť viac ...

Jazyka Visual Basic. A ...
na vb aplikácie majú veľmi pomaly plynúť (1 / 10 rýchlosti!)
a neboli žiadnym spôsobom robiť postavený v natívne komponenta expantion ...
delphi mať rovnaký ako c úplný poer plný OOP & výkonný kompilátor & ...

A Borland C knižnicu použiť opäť MS patrí ...
s Borland môžete robiť v akejkoľvek anyware! použitie Natie CLX (spustiť v linuxu a vyhrajte!) alebo> NET alebo Win32 API alebo ......
Späť na začiatok
View user's profile
kopca

Založený: 17. jún 2004
Pomohol: 9

Post 07 júla 2004 17:55 Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

Neviem o Delphi. Takže medzi VB & VC , bych vyzvednout VC
Späť na začiatok
View user's profile
maziar

Post 07 júl 2004 18:12 Re: Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

kopec napísal:
Neviem o Delphi. Takže medzi VB & VC , bych vyzvednout VC

a ak viete, že v C a Delphi bulider, zabudnite na programovanie s m $!
Späť na začiatok
View user's profile
kopca

Post 07 júla 2004 19:41 Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

Nazdar,
Otázka, ako nástroj A a B, ktorý z nich je lepší, by pravdepodobne začiatkom plameň ešte nemáte v úmysle vôbec. Bolo by to pravda, najmä ak je A a B sú od rozdielu spoločnosti. A je to takmer určite ak MS bol zapojený.

Ale nesmieme vylúčiť jeden fakt. Keď inžinier začal v jednej oblasti, potom by sa potom zvoliť nástroj a potom držať sa ho za jeho života. Ak sa niekto pokúsi porovnať nástroj podľa vlastnej voľby, ktoré by sa postaviť k "chrániť" je.

Každopádně jsem neutrálne, to všetko, najmä keď som hovoriť o MS (alebo je to M $).
Späť na začiatok
View user's profile
maziar

Post 08. júla 2004 7:54 Re: Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

kopec napísal:
Nazdar,
Otázka, ako nástroj A a B, ktorý z nich je lepší, by pravdepodobne začiatkom plameň ešte nemáte v úmysle vôbec. Bolo by to pravda, najmä ak je A a B sú od rozdielu spoločnosti. A je to takmer určite ak MS bol zapojený.

Ale nesmieme vylúčiť jeden fakt. Keď inžinier začal v jednej oblasti, potom by sa potom zvoliť nástroj a potom držať sa ho za jeho života. Ak sa niekto pokúsi porovnať nástroj podľa vlastnej voľby, ktoré by sa postaviť k "chrániť" je.

Každopádně jsem neutrálne, to všetko, najmä keď som hovoriť o MS (alebo je to M $).

Pre mňa to nie je pravda

aj veľmi porovnať VC & & java nástroje Delphi & C Builder v každom roku
(to je len čiastočná mojej práce!)

Vím taky s vc & vb v reálnom v poslednej som použil ako
po mojej spoločnosti, skúste užívateľovi lepšie nástroje pre rýchlejší & lepšiemu programovania
potom voľba Delphi (v roku 1997)

a potom aj treba porovnať & neutrálny správa v každom roku!

Teraz som určite Delphi alebo C Builder Najlepšia voľba pre programovanie aplikácií vo Windows alebo Linux ...

V skutočnosti používame C pre vstavaný systém a používať iba vc editor v vstavané ale nemajú žiadnu výhodu pre programovanie aplikácií!

Myslíme si, že v aplikácii nástrojov veľmi dôležité
Späť na začiatok
View user's profile
kopca

Post 08. júla 2004 9:01 Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

Jo. Tie veci je špeciálne jedna.

Dúfam, že budú mať zmeny v budúcnosti sa pozrieť do iných kompilátoru.
Späť na začiatok
View user's profile
Waterman

Založený: 27 marec 2002
Pomohol: 1

Post 08. júla 2004 10:33 Re: Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

I use VB a BCB

Osobný názor, VB je jednoduché sa naučiť. Tie by mohli začať písať váš AP do jedného týždňa. Ale výkon nie je dobré.
Späť na začiatok
View user's profile
flipper_md

Založený: 17. júl 2004

Post 17. júla 2004 17:45 Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

I've používa Delphi, páči sa mi to dosť rýchlo zostaviť čas, veľa energie s komponenty celého webu a bolo pomerne stabilný produkt.

VBA, veľmi jednoduchá pre ladenie, príjemné ovládanie aplikácií, ktoré si SDK pre ňu. , Ale menej stabilná a pomaly comiple.

Z grafu, tabuľky tak, VB programovania v aplikácii Excel je veľmi výkonný a ľahko sa učí s makro záznamník.

C, C ... príliš zložité pre mňa väčšina mojich program potrebuje GUI
Späť na začiatok
View user's profile
alpha

Založený: 23 december 2001

Post 17 júl 2004 17:48 Re: Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

Delphi je ľahké štúdium, VC , je silnejší, ale difficulté začať študovať.
Späť na začiatok
View user's profile
rob13572468

Založený: 12 február 2004

Post 23. júla 2004 14:59 Re: Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

VB6 hovno! C na hovno! delphi hovno! ...

ak i cant písať v QBasic, jej nemá cenu robiť Veľmi Happy

vážne, aj keď nie je "lepšie" v programovacích jazykoch. sú jednoducho nástrojov v toolbox. použijete ten, ktorý pomôže získať vašu konkrétnu úlohu urobiť pre konkrétnu cieľovú procesor. Niekedy to znamená, že pomocou niekoľkých rôznych jazykoch.

Zistíte, že väčšina z top programátori majú tendenciu vím docela málo jazyky natoľko dobre, aby kód vo všetkých z nich, ale len zriedka zvládla jeden alebo dva. Zvládnutie jedného jazyka vám umožní pracovať ako "odborník" kodér v tomto jazyku a ako také sa dostať oveľa vyššie mzdy pre projekty v tomto jazyku.

Teraz trhanie jazyk zvládnuť je úplne iná vec, a predmetom nekonečné diskusie, najmä v PC / internet / e-commerce trhy, pretože existuje toľko rôznych apps naprogramované v mnohých rôznych jazykoch. Jeho určite dobrý nápad, aby bol schopný dať dohromady nejaké kódu v jazyku Visual Basic a Visual C . Samozrejme. Čistý je tu zostať tak s vedomím, že rámec sa bude defiantely pomoc. trhanie jazyk majster v tejto oblasti je niečo dať veľkú pozornosť, pretože dopyt po odborných kodéry v jazyku bude určovať, koľko práce a to, čo dostanete zaplatené. I práce vo svete a vstavané aj skončil stáva zběhlý v montážnej / stroj kódovanie a dekódovanie na úrovni strojového kódu. I tak aj väčšina mojich kódovanie v C, a zároveň som veľmi dobrý na to, že som ani zďaleka tak zběhlý v C ako já v montáže, já ešte dostanem zaplatené hodně kód radiče, pretože vo vstavané svete myšlienka je vybaviť kód do najmenších cieľový procesor možné (a therfore najlacnejšie).

Pokiaľ viem tiež základné a java. Ak som projekt a najlepšie používať jazyk Java, potom uvidíme, že kód v jazyku Java. inom jazyku, ak je potrebné, môže dokonca aj použitie tohto jazyka, ak je to v najlepšom nástrojom pre prácu. Ak projekt vyžaduje úroveň kódovanie nad moju úroveň odborných znalostí, alebo v jazyku, že nie som dostatočne oboznámený s, potom budem používať kodér, ktorý je zběhlý v cieľovom jazyku a dohliada na zostavenej alebo vykladať preklad do cieľového procesora strojového kódu, aby sa ubezpečil, že neexistujú žiadne chyby alebo problémy na danej úrovni a že kód beží dosť efektívne, čo môže zahŕňať profilovania a prepisovanie úsekov kódu, aby im menšie / rýchlejšie / atď

a to je v podstate to .. používať najlepší nástroj pre prácu ... kód na svojej úrovni používať vaše odborné znalosti v oblastiach, kde by ste vedieť najlepšie, a použiť iné národy odbornosť, kde vedia najlepšie ...
Späť na začiatok
View user's profile
aegean.chou

Založený: 16. júna 2002

Post 23. júla 2004 15:29 Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

I use VC , myslím, že by to malo byť najlepší!
Späť na začiatok
View user's profile
namelesssix

Založený: 07 december 2003

Post 28 júl 2004 17:33 Re: Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

i použitie delphi
je použitie menej času na vytvorenie rýchleho prototypu
a myslel som, že VB nie je úplne jednoduché, ak chcete pridať u mnohých celovečerných
Späť na začiatok
View user's profile
Google
AdSense

Post 28 júla 2004 17:33 Reklamy

Späť na začiatok
stegr

Založený: 26. júla 2004

Post 29. júla 2004 0:46 Re: Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

I use Delphi a Borland C Builder-rovnako ako VC a musím povedať, že ak chcem mať užívateľské rozhranie, som si zvolil Borland produktov.
Normálne, ak používate VC , je použitie MFC a MFC nie je príliš pohodlné. Dalo by sa použiť iná libs GUI, ale to je nemala zmysel pre celú vec ..
Ale keď chcem zostaviť konzola app alebo chcem integrovať iný kompilátor C, I definitivly nejraději VC .
Povedať slovo vb: Nechcem like it very much, pretože sa jedná o jazyk, a preto vykladať docela pomalé. Ale ak máte len malý projekt bez veľkých math operácie, mohli by ste najradšej vb. Je to naozaj jednoduché sa naučiť.
Späť na začiatok
View user's profile
samkraju

Založený: 20 júl 2004

Post 29. júla 2004 9:20 Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

Myslím, že VC je najlepšie, pretože si môžete urobiť každý typ programov, z hardware na úrovni programovania softvér na úrovni programovania.
Môžete si tiež urobiť Windows API programovania.
Späť na začiatok
View user's profile
CM600

Založený: 26. januára 2004
Pomohol: 2
Poloha: BG

Post 29 júl 2004 13:53 Re: Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

To najlepšie pre Windows je Borland C Builder a pre Linux - Borland Kylix
Späť na začiatok
View user's profile
Dani

Založený: 08. marca 2004
Miesto: Veľká Británia

Post 29 júl 2004 15:46 Re: Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

Ahoj všetkým,
Verím, že to, čo ste kedy chceli urobiť môžete urobiť pomocou VB v najviac jednoduché a robustné cestu.
To je pravda, že VB pomáha začiatočníkom veľa, ale nie je to tak, že VB je len pre begineers.
Som veľkým obdivovatele java becuse jeho skutočný objektovo orientovaný charakter, a som tiež pracoval na C, C , VC a VB. A po jave Moja voute je pre VB. Delphi som nikdy použitý pre rozvoj ..
VýkřikVýkřikVýkřikVýkřik
Späť na začiatok
View user's profile
somchoke

Založený: 01 január 2006

Post 25 január 2006 19:03 Re: Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?

Myslím, že to záleží WHT ur pomocou cuz je pre všetky z nich sú skutočne dobré, ale pre hardware a elektroniky zamestnania Myslím C shud to
Späť na začiatok
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> PC a programovanie Prepojenie -> Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi?
Strana 3 z 3 Časy uvádzané v GMT 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci 1, 2, 3

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | sitemap
tému RSS