| Autor | Správa |
|---|
hqqh
Založený: 07 február 2002 Príspevky: 250 Pomohol: 8 Sídlo: www
| 25 január 2004 14:38 req: Schematický IBM harddisk | | |
|
| ahoj,
nemá niekto vedieť, kde môžem dostať schematickom z folloing hdd. IBM Deskstar séria: IC356120AVVA0-0 120gigabajt 7200 ot / min I can't eccesso môj hdd a tam sú dôležité údaje o ňom, a tak chcem skontrolovať, či je chyba v electical časť.
Thanks in advance, hqqh |
|
| Späť na začiatok | |
 |
Kripton2035
Založený: 19. júla 2001 Príspevky: 483 Pomohol: 15 Poloha: Earth
| 25 január 2004 15:56 | | |
|
| veľa šťastia, aj keď vás schématicky, aj keď ste našli chybu, budete pravdepodobne nebudú môcť získať chybného okruhu ... peknej čiernej krabici s oem odkazom na to ... by ste lepšie hľadať rovnakú jednotku a výmeny riadiacich kariet ... ako je to v poslednej dobe jedno to môže byť menej ťažké ... |
|
| Späť na začiatok | |
 |
Marv
Založený: 11 december 2003 Príspevky: 41
| 25 január 2004 15:58 | | |
|
| Pomocou nástroja IBM zistiť stav disku je viac palcov Jeho ktoré mechanických častí nepodarilo ako elektronika.
V závislosti na tom, ako cenné sú údaje môžete skúsiť nákupe rovnakého modelu mechaniky a radiče transplantovali palube.
Na palube je malý vstavaný počítač, jeho pochybné môžete dozvedieť niečo užitočné z schematickom aby isnt locigal z tracings. I by pochybností IBM vydávať čipové alebo schematickom podrobnosti. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
eltonjohn
Založený: 22. február 2002 Príspevky: 1667 Pomohol: 25
| 25 január 2004 16:59 Re: req: Schematický IBM harddisk | | |
|
| Ahoj .. Len chcem zdieľať môj názor .. Mal som podobný problém .. pred nejakým časom .. Vzhľadom k tomu, že bolo povedané .. Nie sú žiadne pevné disky schémy pre verejnosť ... Ale môžeš urobiť somthing .. Predpokladáme, že motory sú v poriadku .. pokúsiť sa získať ďalšie podobný pevný disk. A bolo veľmi carfull, meniť electronoc palube ... Tie by mali byť ok.! |
|
| Späť na začiatok | |
 |