elektronika forum

Pravidlá | Posledné príspevky | RSS tému | Vyhľadávanie | Registrácia | Prihlásenie

Elektronický Load

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Hobby obvody a malé projekty, problémy -> Elektronické Load
Autor Správy
Ashraf

Som Užívateľ: 23 októbra 2003

Post 27.říjen 2003 11:50

Elektronický Load

Potrebujem nutne schéma a časť zoznamu 2000 W Load elektronických a tiež pre variabilné elektronickej záťažové 20000 W
Späť na začiatok
E-design

Som Užívateľ: 01 VI 2002
Pomohol: 68

Post 27.říjen 2003 16:55

Re: Elektronické záťaže

Nazdar

Špeciálne navrhnutý som ten, ktorý zvládne 2500W, 50V @ 50A asi pred 2 rokmi u leteckej spoločnosti testovacie zariadenia na 48V. Bude vyzerať, či nájdem staré kresby som mal. To bolo premenná od asi 2-50V, 0.1A - 50

Dôležitou vecou v týchto výkonnostných úrovniach, je heatsinking. Použil som masívne, veľmi vysokú účinnosť chladenia nútenej drez s asi 25 IRF1010 namontované na to. Tiež som súčasťou bezpečnostné prvky, ako je blokovacie napätie, cez-prúd, po temp, po-volt ochranu. Pretože tieto sily FET pracovať v lineárnom režime dostávajú horúce rýchlo na plný výkon.

E
Späť na začiatok
Google
AdSense
Google AdSense

Post 27.říjen 2003 16:55

Reklamy

Späť na začiatok
nadýmavý

Som Užívateľ: 19 júl 2002
Pomohol: 324
Poloha: Stred Krajina

Post 27.říjen 2003 17:37

Na nízke napätie, môže pomôcť vodného chladenia. Dáš chladič s tranzistory v nádobe s vodou alebo izolačné kvapaliny. Táto rýchlo odstraňuje teplo z tranzistorov a je prenáša na vonkajší povrch kvapaliny kontajnera. Na krátke obdobie, bude vzostup teploty vody, postarať sa o odvádzanie tepla.

Ak je toto používa v pevnom mieste, môžete obehu vody tým, že novej vody z kohútika zásobovania mesta vodou a odstrániť rovnaké množstvo vody do mestskej kanalizácie pripojenie.
Späť na začiatok
E-design

Som Užívateľ: 01 VI 2002
Pomohol: 68

Post 27.říjen 2003 18:33

Áno, na vyššej úrovni výkonu jeden by mal snažiť používať vodou chladený zachytávačov ako existujú iné spoločnosti, ktoré je teraz.
Späť na začiatok
jackrs

Som Užívateľ: 18 apríl 2003
Poloha: Temná strana mesiaca.

Post 28 októbra 2003 0:17

Hi Ashraf

Skúste tento odkaz tt * h * p: / / www.webx.dk/oz2cpu/radios/dc-load.htm

Možno, že tento nápad pomôže ...

jackrs Chladný
Späť na začiatok
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánska verzia Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielska verzia Fínska verzia Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátska verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejská verzia Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandská verzia Nórska verzia Poľská verzia Portugalské znenie Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinské znenie Srbská verzia Švédska verzia Tagalog version Ukrajinčina verzia Vietnamské verzia Čínska verzia
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Hobby obvody a malé projekty, problémy -> Elektronické Load
Strana 1 z 1

subj

text

Všetky časy sú v GMT 1 hodina
Podobné témy:
Elektronický zaťaženie (7)
Elektronický Load Design (6)
Ak chcete vytvoriť DC elektronická záťaž (2)
Napájanie elektronických zaťaženie (8)
ako?? navrhovanie elektronických zaťaženia (2)
Ako design elektronickej zaťaženie .....?? (4)
design dc elektronickej zaťaženie a spätnú väzbu energie AC line (2)
Variabilný 200 / 100 V Variabilný Elektronické Load (4)
Trieda PA PAE s odporovú záťažou & induktor zaťaženia (2)
Čo znamená vysoké zaťaženie alebo ľahké záťaže znamená? (3)

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | mapa stránok
tému RSS