| Autor | Správa |
|---|
rajudp
Založený: 27. mája 2006 Príspevky: 182 Pomohol: 8
| 14 júna 2006 19:11 ZDARMA VZORKA zoznam ... | | |
|
| | Mám vzoriek z cyprusov, stačí použiť vzorka odkaz trvať veľa času na to. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
borloloy
Založený: 19. január 2006 Príspevky: 12
| 22. júna 2006 7:55 Re: ZDARMA VZORKA zoznam ... | | |
|
| | Každý, kto vie, kde by som mohol požadovať vzorky z IRF. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
MACOSX4ME
Založený: 26. júl 2005 Príspevky: 2
| 06. júl 2006 0:17 ZDARMA VZORKA zoznam ... | | | Štítky: lcd lcd lcd vzorky vzorky vzorky |
|
| | Vie niekto, bolo možné získať aj LCD vzoriek. Moduly, ktoré nie sú len holé LCD skla pre použitie s ATmega169. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
Computerman29
Založený: 23. júl 2006 Príspevky: 135 Pomohol: 4 Miesto: Valparaiso, IN USA
| 23. júla 2006 7:28 Re: ZDARMA VZORKA zoznam ... | | | Štítky: Atmel vzorky lcd vzorky my.fcc.net / ~ Byrne / ee.html vzorky lcd lcd vzoriek |
|
| Pre LCD vzorky skúste tento odkaz.
h ** p: / / www.purdyelectronics.com/
Musí mať tiež k dispozícii pre LED, LED displeje a tiež LCD moduly!
Pridané po 4 minútach:
K dispozícii je aj tento odkaz:
h ** p: / / my.fcc.net / ~ Byrne / ee.html
Mnoho odkazov na tejto stránke sú mŕtvi, a nie všetky spoločnosti poskytnúť vzorky, ale veľa robiť.
Dodatočné pokyny: Nestrácajte čas s ATMEL! Microchip má vynikajúce produkty a výhodnejšie ceny. Musí mať tiež k dispozícii analógové rozhranie a produktov. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
khanna_gunjan
Založený: 18 júl 2006 Príspevky: 27 Pomohol: 2
| 24 júl 2006 13:57 Re: ZDARMA VZORKA zoznam ... | | |
|
| | môžete použiť www.coilcraft.com pre cievky čipu, čip induktor, moc Magnetics, EMI filtry, širokopásmové transformátory, napájacie induktor, čip cievky, tlmivky rf etc etc |
|
| Späť na začiatok | |
 |
pangpang29
Založený: 28. júl 2006 Príspevky: 4 Pomohol: 1
| 28 júla 2006 6:05 ZDARMA VZORKA zoznam ... | | | Štítky: IGBT vzoriek |
|
| | Môže niekto povedať, kde môžete získať niektoré IGBT vzoriek teraz? |
|
| Späť na začiatok | |
 |
pkedvessy
Založený: 17. február 2005 Príspevky: 81 Pomohol: 1
| 28 júl 2006 11:17 Re: ZDARMA VZORKA zoznam ... | | | Štítky: Atmel vzorky žiadosť |
|
| | Akým spôsobom môžem požiadať vzorka z Atmel? Četl jsem thet niekto urobil! |
|
| Späť na začiatok | |
 |
rikie_rizza
Založený: 05. augusta 2006 Príspevky: 334 Pomohol: 20 Poloha: Bikini dne, medzi skalu a ananás
| 05. august 2006 7:31 Re: ZDARMA VZORKA zoznam ... | | |
|
| Atmel je látat ťažké. Jednoduché jeden jediný ... Freescale! prejsť na freescale.com zaregistrovať svoj vlastný a uložiť voľné veci! prijímajú yahoo email taky. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
Hideaki
Založený: 19 júl 2006 Príspevky: 11
| 12 augusta 2006 10:13 ZDARMA VZORKA zoznam ... | | |
|
| | Chcem požiadať o jednoduché IGBT vodič obvode. Každý, kto mi pomohol. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
rajudp
| 23. august 2006 10:37 ZDARMA VZORKA zoznam ... | | | Štítky: Atmel vzoriek |
|
| | Mám vzoriek z Atmel, aj použite odkaz z Atmel pre vzorka. ich distribútor kontaktovať ma na projekt a oni mi vzorky piesku |
|
| Späť na začiatok | |
 |
som_raparty
Založený: 23 Sep 2006 Príspevky: 42
| 26 September 2006 14:48 Re: ZDARMA VZORKA zoznam ... | | |
|
| hi má niektorý dostala vzorky z ST elektronika Ak áno, môžete si povedať, akým spôsobom prebiehala .......
nashledanou som |
|
| Späť na začiatok | |
 |
KST
Založený: 12. decembra 2005 Príspevky: 130 Pomohol: 8
| 26 September 2006 16:21 Re: ZDARMA VZORKA zoznam ... | | |
|
| | som_raparty Napísal: | hi má niektorý dostala vzorky z ST elektronika Ak áno, môžete si povedať, akým spôsobom prebiehala .......
nashledanou som | H ehe on mu eh! ktorej krajine sa vám žije? |
|
| Späť na začiatok | |
 |
som_raparty
Založený: 23 Sep 2006 Príspevky: 42
| 27 September 2006 10:09 Re: ZDARMA VZORKA zoznam ... | | |
|
| som_raparty Napísal: hi má niektorý dostala vzorky z ST elektronika Ak áno, môžete si povedať, akým spôsobom prebiehala .......
nashledanou som
H ehe on mu eh! ktorej krajine sa vám žije?
nazdar žijem v INDIA ..... |
|
| Späť na začiatok | |
 |
powersys
Založený: 29. november 2005 Príspevky: 454 Pomohol: 1
| 03. októbra 2006 5:38 Re: ZDARMA VZORKA zoznam ... | | | Štítky: zadarmo induktor induktor vzorky zadarmo vzorka Wilco zdarma vzorka vzorka induktor vzorky zadarmo induktor |
|
| Wilco Corporation poskytuje ZDARMA induktor vzoriek.
Má niekto (od mimo Spojené štáty) požiadal o bezplatné vzorky od Wilco Corporation? http://www.wilcocorp.com/catalog/
Snažil som sa vyplní formulár žiadosti o ukážku, ako je uvedené nižšie. Avšak, nemôžem pokračovať, pretože sa tieto chybové hlásenie: "Prosím, zadajte platné telefónne číslo, pred predložením"
By niekto poradit, ako vyplniť platné telefónne číslo?
Vďaka
|
|
| Späť na začiatok | |
 |
BenKropp
Založený: 05. júna 2001 Príspevky: 90
| 26. január 2007 16:35 Re: ZDARMA VZORKA zoznam ... | | |
|
| Nazdar, urobil niekto mať úspech pri objednávke vzorky z Národného? Zkoušel jsem to, ale nikdy nič. Zdá, že len chcú získať informácie o vás ... |
|
| Späť na začiatok | |
 |
rajudp
| 28 január 2007 22:34 ZDARMA VZORKA zoznam ... | | |
|
| | převislá národnej bolo poskytnutie vzoriek. Teraz však poplatok za kuriéra, ktorý depands, na ktorej strane budete požiadaní |
|
| Späť na začiatok | |
 |
BenKropp
Založený: 05. júna 2001 Príspevky: 90
| 29 január 2007 13:48 Re: ZDARMA VZORKA zoznam ... | | |
|
| | Citácia: | | Teraz však poplatok za kuriérske | Počas procesu objednávania vzoriek Nebol som si o to. Poslal som na potvrdzovací email, ale nic sa nestalo. Teraz uvidíme prepnúť do Analog Devices alebo TI |
|
| Späť na začiatok | |
 |
ahmad_abdulghany
Založený: 12. apríla 2005 Príspevky: 1368 Pomohol: 212 Miesto: Cairo, Egypt
| 29. januára 2007 17:01 Re: ZDARMA VZORKA zoznam ... | | | Štítky: zdarma vzorky zadarmo posielať vzorky v Egypte zadarmo vzorky do Egypta zdarma vzorka v Egypte |
|
| Maxim (www.maxim-ic.com) bol zasielania vzoriek zdarma do Egypta, ale naraz sú pozastavené je, neviem prečo, a bude sa vráti späť, alebo nie! Akékoľvek informácie o tom? |
|
| Späť na začiatok | |
 |
rajudp
| 03 február 2007 22:36 Re: ZDARMA VZORKA zoznam ... | | |
|
| | BenKropp Napísal: | | Citácia: | | Teraz však poplatok za kuriérske | Počas procesu objednávania vzoriek Nebol som si o to. Poslal som na potvrdzovací email, ale nic sa nestalo. Teraz uvidíme prepnúť do Analog Devices alebo TI |
nie je to e-mail pre vyžiadanie vzorky. V potvrdení je odkaz pre potvrdenie, že bude vodítkom pre ostatné časti |
|
| Späť na začiatok | |
 |
vaibhav.k
Založený: 12. apríla 2006 Príspevky: 105 Pomohol: 6
| 06 február 2007 14:04 ZDARMA VZORKA zoznam ... | | |
|
| | Myslím, že všetky vyššie uvedené spoločnosti, ktoré majú vzorku požiadať on-line so zaslaním directlly.But niektoré podniky previesť na tu distributer.And To národmi meškania alebo odmietnutie vzoriek kontrolou žiadaným profil |
|
| Späť na začiatok | |
 |
jkmaro
Založený: 18 Sep 2006 Príspevky: 31 Pomohol: 2
| 07 februára 2007 2:35 ZDARMA VZORKA zoznam ... | | |
|
| | existuje zdarma vzorka middel východ ????? |
|
| Späť na začiatok | |
 |
funghome
Založený: 15. október 2006 Príspevky: 7
| 07 február 2007 15:17 Re: ZDARMA VZORKA zoznam ... | | | Štítky: lcd vzorky vzorky vzorky, aby bolo lcd lcd lcd vzorky poradí poradí vzorky lcd lcd vzoriek |
|
| | Computerman29 Napísal: | Pre LCD vzorky skúste tento odkaz.
h ** p: / / www.purdyelectronics.com/
Musí mať tiež k dispozícii pre LED, LED displeje a tiež LCD moduly! | Som žijúca v Hong Kongu, Námorná doprava je Acct Počet bolo nutné pre mňa to poradie LCD vzorky na tejto stránke? |
|
| Späť na začiatok | |
 |
Computerman29
Založený: 23. júl 2006 Príspevky: 135 Pomohol: 4 Miesto: Valparaiso, IN USA
| 08 február 2007 14:36 Re: ZDARMA VZORKA zoznam ... | | | Štítky: Atmel vzoriek |
|
| funghome:
Sú nepožiadala mě jedna. Žijem v USA. Neviete, o Hong Kongu.
Pridané po 3 minútach:
Myslím, že som Atmel ven!
Musíte hľadať v listoch pre objednávanie informácie a používať presné čísla v LIST! A nie je cieľom viac ako 3 na strane číslo. Urobil som to a mám 4 rôzne AVR vzoriek (3 kus). |
|
| Späť na začiatok | |
 |
VSMVDD
Založený: 12 jún 2005 Príspevky: 566 Pomohol: 55
| 09 február 2007 22:54 Re: ZDARMA VZORKA zoznam ... | | |
|
| Najlepší spôsob, ako získať vzorky je telefón s priamou firiem Týmto spôsobom vaša zabezpečené dobré rady a podporu a chat z podobného zhodnotilo osoba
a aj mnoho ďalších vzoriek vyskúšať pravidlom je vždy ak máte dobrý sensible projektu ktorý môže za veľa predaja alebo modely potom spoločnosť je oveľa väčšia pravdepodobnosť, že pomôže
a čo lepší spôsob, ako vysvetliť osobne toto zabezpečuje spoločnosť svojho zámeru i získať vzorky z analógového na 2 dni z USA niekedy dokonca 1-2h miestnymi činiteľmi aby modelov eda apps za druhej sa sim ale stále pomáhajú a ľahko
ale nikdy som zneužívania týchto služieb a povedať pravdu, aby im
moje zložky škatule boli plné vzoriek ale našiel som v priebehu času využíva pre ne všetky v projektoch .... Som pevne Beleva, že mnohí tvorcovia chcú pomôcť, a ak vaše skutočné Potom už je trochu problém na apporch každá spoločnosť za túto službu obchod je obchod afteralll .... a já jsem vždy platiť rovnako a odoslania karty, a to vďaka Teší ma, že je hezké a fruitfull keď vám bitov musíte byte
..... |
|
| Späť na začiatok | |
 |
abidr
Založený: 14. februára 2007 Príspevky: 127 Pomohol: 6
| 23. februára 2007 12:53 Re: ZDARMA VZORKA zoznam ... | | | Štítky: zdarma vzorky poslať rotačné Enkodér zdarma vzorka zdarma vzorka rotačné Enkodér rotačné Enkodér zdarma vzorka trik injekčných zdarma vzorky injekčných vzorky žiadosť email id |
|
| I ll skúste odpovedať na niektoré z querries: Spoločnosti ako Microchip, Národné nemajú zábavy zdarma email ID vzorky žiadostí rovnako ako Yahoo, MSN, atď potrebujete mať firemné e-mailom alebo inak známu ako firemný e-mailový účet na ne. Ako je spomenuté väčšiny spoločností sú uťahovaní skrutiek na ich vzorky programov Dôvodom je zneužívanie. TI nejeden krát doesnt posielať vzorky s výnimkou USA a Kanady. Trik je tu použiť objasňujúci program nebude zneužívať je, kedykoľvek potřebuju vzorky z väčšiny výrobcu já si je s výnimkou niekoľkých málo z nich, a to aj veci, ako je optická & magnetickej rotačné Enkodér. Takže nut shell je, ak môžete preukázať, že sú autentické väčšina spoločností, pošleme vám vzorky. Na zdravie |
|
| Späť na začiatok | |
 |
massieu11
Založený: 19. apríl 2007 Príspevky: 2
| 20 apríla 2007 0:06 Re: ZDARMA VZORKA zoznam ... | | | Štítky: zadarmo ukážka kondenzátory |
|
| | Ahoj všetci. Má enybody vie, kde môžem nájsť voľné vzorky pre Mexiko pre EMI supression kondenzátory classx2? Thanks in advance |
|
| Späť na začiatok | |
 |
MAXPAYNE
Založený: 24. február 2007 Príspevky: 30 Pomohol: 1 Poloha: BD
| 29 September 2007 11:37 ZDARMA VZORKA zoznam ... | | |
|
| | Má MAXIM zašle svoje hodnotiace kit ako vzorky? |
|
| Späť na začiatok | |
 |
funnynypd
Založený: 09. máj 2007 Príspevky: 817 Pomohol: 21 Miesto: USA a Kanada
| 30 September 2007 0:33 ZDARMA VZORKA zoznam ... | | | Štítky: Atmel vzoriek |
|
| | Atmel vzorky boli tak ťažké sa dostať, nikdy som si jeden, ale veľa z nich telefonovať. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
MAXPAYNE
Založený: 24. február 2007 Príspevky: 30 Pomohol: 1 Poloha: BD
| 30 September 2007 17:00 ZDARMA VZORKA zoznam ... | | |
|
| | Aká je cena a výrobná cyklu? |
|
| Späť na začiatok | |
 |
rikie_rizza
Založený: 05. augusta 2006 Príspevky: 334 Pomohol: 20 Poloha: Bikini dne, medzi skalu a ananás
| 08. október 2007 14:41 Re: ZDARMA VZORKA zoznam ... | | | Štítky: zdarma vzorky zadarmo posielať vzorky do Egypta, aby sa zdarma vzorka akákoľvek krajina, do Egypta vzorky zadarmo získať vzorka zdarma krajine zadarmo ukážka v Egypte zadarmo email id zoznam vzorky |
|
| | ahmad_abdulghany Napísal: | Maxim (www.maxim-ic.com) bol zasielania vzoriek zdarma do Egypta, ale naraz sú pozastavené je, neviem prečo, a bude sa vráti späť, alebo nie! Akékoľvek informácie o tom? |
Použiť iný e-mail ... budú blokovať vami, nie je vaša krajina. dont Aby príliš veľa alebo budete na svojej čiernej listine. Ak budete robiť to, že celá krajina nemôžu dostať zdarma vzorka. dont použitie viac ako 3 názov pre rovnakú adresu. |
|
| Späť na začiatok | |
 |