Pravidlá | Naposledy príspevky | RSS tému | Hľadať | Registrácia | Prihlásenie

Dell M1330 Model: PP25L - základná doska schematickom

dell M1330 doske alebo schematický diagram

dell M1330 doske schematickom

pp25l

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Service Manuály, žiada, opraviť Tipy -> Dell M1330 Model: PP25L - základná doska schematickom
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánske znenie Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielske znenie Fínske znenie Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátsky verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejské znenie Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandské znenie Nórska verzia Poľská verzia Portugalská verzia Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinská verzia Srbská verzia Švédske znenie Tagalog version Ukrajinská verzia Vietnamčina verzia Čínsky verziu
Autor Správa
jhernacki

Založený: 11. júna 2009

Post 02 augusta 2009 18:30 Dell M1330 Model: PP25L - základná doska schematickom

Dobrý deň, som hľadanie Dell M1330 Model: PP25L schematickom na doske, pretože moje Mobo je mŕtva, a chcem opraviť.

Ak niekto viete, aké sú parametre R010, prosím informujte mě, pretože chcem, aby si ju kúpili a zmeniť ho.

Ďalšia vec, čo som pre vyhľadávanie sú poistky na tejto dosky, ako môžem vyhľadať je to na tomto Mobo.
Späť na začiatok
View user's profile
Google
AdSense

Post 02 augusta 2009 18:30 Reklamy

Späť na začiatok
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Service Manuály, žiada, opraviť Tipy -> Dell M1330 Model: PP25L - základná doska schematickom
Strana 1 z 1 Časy uvádzané v GMT 2 hodiny

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | sitemap
tému RSS