Pravidlá | Posledné príspevky | RSS tému | Vyhľadávanie | Registrácia | Prihlásenie

Je synchrónny alebo asynchrónny design prednosť?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> PLD, SPLD, GAL, CPLD, FPGA Design -> Je synchrónny alebo asynchrónny design prednosť?
Autor Správy
Pratibha md

Som Užívateľ: 01 Mar 2007
Pomohol: 148

Post 17 marec 2009 12:50

Synchronizáciu alebo async design?

Je synchrónny alebo asynchrónny design prednosť?
Plz zdôvodniť. Asynchrónne dizajn je zvyčajne infered do západky v prevedení FPGA pri synchronizácia design by flop.
Tak, ktorý je lepšiu predstavu o návrhu?
Späť na začiatok
khamitkar.ravikant

Som Užívateľ: 15 júl 2008
Pomohol: 114
Miesto: Česká republika

Post 17 marec 2009 13:37

Synchronizáciu alebo async design?

Je vždy lepšie mať synchronizácia. dizajn ako Flip Flop produkcie v danom okamihu sú predvídateľné a udalosti vyskytujú na hodiny udalosti tak, že je vždy lepšie použiť synchronizáciu. design.
Ak u ísť na async. design potom výkon FPGA si u hamperd a nebude dosiahnuť čo najlepšie výsledky.
Ak u potreba až k šek rovnaká, aj Xilinx poskytuje rovnaké varovanie pri používaní jazyka u šablón.
u môžu obrátiť na Xilinx ISE na Úpravy -> jazykové šablóny -> VHDL -> syntéza konštrukcie -> kódovanie príklad -> a potom môžete zistiť u niektorých z príkladov, ktoré je synchronizácia. alebo async.
Xilinx dám upozornenie na async. vzorov.
či.
Späť na začiatok
Google
AdSense
Google AdSense

Post 17 marec 2009 13:37

Reklamy

Späť na začiatok
Pratibha md

Som Užívateľ: 01 Mar 2007
Pomohol: 148

Post 18 marca 2009 5:25

Re: Sync alebo async design?

Po prvé by som chcel poďakovať za odpoveď.
Snažil som sa async D Flip Flop v ISE. Ale ja nedostal žiadne varovanie. I am using ISE 9.1
Môžete mi plz navrhnúť, ako sa môžem dozvedieť Časová analýza v dizajne koniec frontu? Mám na mysli všetky nástroje, skúšobné verzie?
Späť na začiatok
radix

Som Užívateľ: 23 júl 2002
Pomohol: 5

Post 18 marec 2009 20:11

Re: Sync alebo async design?

Pratibha md,

Čo je asynchrónny flip-flop vo VHDL / Verilog?

Flip-flop, čo vlastne robí dizajn synchrónny, pretože je taktovaný prvok. Iných digitálnych obvodov, ako sú AND, OR, XOR, a muxes sú asynchrónne zariadenie, ale obvody a čítače zmien na okrajoch hodín a zachytenie stavu ostatných async zariadení.

Možno budete chcieť vyzdvihnúť knihu o digitálne návrhové dostať familar s niektorými pojmami. Skutočne asynchrónne design by mal byť ešte nižší výkon alternatívu k synchronizáciu design, pretože nemáte voľný beh hodiny.

Najviac vzorov v FPGA / ASIC sú synchronizácia vzorov. Alebo aspoň sa snaží byť! Very Happy

Radix
Späť na začiatok
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánska verzia Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielska verzia Fínska verzia Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátska verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejská verzia Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandská verzia Nórska verzia Poľská verzia Portugalské znenie Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinské znenie Srbská verzia Švédska verzia Tagalog version Ukrajinčina verzia Vietnamské verzia Čínska verzia
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> PLD, SPLD, GAL, CPLD, FPGA Design -> Je synchrónny alebo asynchrónny design prednosť?
Strana 1 z 1

subj

text

Všetky časy sú v GMT 1 hodina
Podobné témy:
Synchrónne a asynchrónne Design (10)
Synchrónne vs Asynchronous design (12)
Pri písaní MFŠ synchrónny, asynchrónny reset treba? (2)
@ Lter: Asynchrónne Synchrónne vs obvodov (2)
Asynchrónne synchrónne & State Machine Design-VHDL (5)
Synchrónne a asynchrónne design stretnutia SOC (1)
čo je preferovaný elektronický obchod v alebo okolo Toronto c (5)
asynchrónny alebo synchrónny ROM ROM? (2)
synchrónny alebo asynchrónny reset reset? (17)
synchrónny a asynchrónny (13)

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | mapa stránok
tému RSS