elektronika forum

Pravidlá | Posledné príspevky | RSS tému | Vyhľadávanie | Registrácia | Prihlásenie

Hodiny a obnova dát

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> PLD, SPLD, GAL, CPLD, FPGA Design -> hodiny a obnova dát
Autor Správy
vinod_g

Som Užívateľ: 29 novembra 2006
Pomohol: 6

Post 30 decembra 2008 7:10

Hodiny a obnova dát

Žiadam CDR (Hodiny a obnova dát) modul. Je už k dispozícii v FPGA, alebo musíme design?
Späť na začiatok
ducna

Som Užívateľ: 19 január 2006

Post 06 Jan 2009 5:06

Re: hodiny a obnova dát

Som familar s Xilinx, takže nemám tušenie pre iné rodiny, ale já myslím, že sú úplne rovnaké. V Xilinx, nie je integrovaná súčasť CDR, ale našťastie existuje niekoľko aplikácií, ako sú poznámky: xapp224, xapp250, xapp868, ... Veľmi usuful pre aplikácie CDR. Tiež sa môžete pozrieť na internete s google, tam je veľa informácií pre vás

Hope this helps,
Späť na začiatok
Google
AdSense
Google AdSense

Post 06 Jan 2009 5:06

Reklamy

Späť na začiatok
amitjagtap

Som Užívateľ: 10 január 2007
Pomohol: 6

Post 23. januára 2009 11:53

Hodiny a obnova dát

nazdar
V niektorých FPGA CDR tam je. Vo správcovi Xilinx FPGA Hodiny sú tam. U môže navrhnúť jednoduchý clk n obnova dát pomocou CKT hranová detektor a vysoká frekvencia pult ....
Späť na začiatok
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánska verzia Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielska verzia Fínska verzia Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátska verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejská verzia Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandská verzia Nórska verzia Poľská verzia Portugalské znenie Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinské znenie Srbská verzia Švédska verzia Tagalog version Ukrajinčina verzia Vietnamské verzia Čínska verzia
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> PLD, SPLD, GAL, CPLD, FPGA Design -> hodiny a obnova dát
Strana 1 z 1

subj

text

Všetky časy sú v GMT 1 hodina
Podobné témy:
CLOCK a obnova dát? (9)
Hodiny a obnova dát (7)
Hodiny a obnova dát okruh (10)
O hodiny a obnovy dát rýchlosť (4)
Question about Clock a Data Recovery, vďaka. (3)
Hodiny a obnovenie dát pre sériovú Link (4)
Ako implimente CDR (hodiny a obnova dát) obvody. (8)
Hodiny obnova dát ....? (5)
Clock Data Recovery (3)
Hodiny obnova dát (1)

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | mapa stránok
tému RSS