Pravidlá | Posledné príspevky | RSS tému | Vyhľadávanie | Registrácia | Prihlásenie

Power Supply ( "4 vodiče 3 fázy" na "5V")

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Odborná hardwarová a ED -> Power Supply ( "4 vodiče 3 fázy" na "5V")
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánska verzia Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielska verzia Fínska verzia Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátska verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejská verzia Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandská verzia Nórska verzia Poľská verzia Portugalské znenie Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinské znenie Srbská verzia Švédska verzia Tagalog version Ukrajinčina verzia Vietnamské verzia Čínska verzia
Autor Správy
PILOTIK

Som Užívateľ: 22 september 2002

Post 15 január 2003 1:22 Power Supply ( "4 vodiče 3 fázy" na "5V")

Nazdar!

Môže mi niekto pomáha?
Snažím sa design subj bez transformátora (low cost).
AD7752 (toto napájanie pre ňu) "žerie" 17 mA 5 mA pre LED a mechanizmus výpočtu = ~ 25 až 30 mA.
Môj súčasný powersupply využíva všetky 3 fázy, ale keď ja sa odpojiť 2 fázy prístroj pracuje pnly polovici obdobia (50Hz).
Potřebuju schéma, ktoré používajú 3 fázy taky, ale pracuje iba s jedným z nich, bez stopings pre halfperiod.
Viac ako Toto napájanie musí mať nie je žiadna transformátory Smutný
U môže mi pomôcť?

Thanx.
WBR
Späť na začiatok
View user's profile
Google
AdSense

Post 15 január 2003 1:22 inzercia

Späť na začiatok
nadýmavý

Som Užívateľ: 19 júl 2002
Pomohol: 314
Poloha: Stred Krajina

Post 15 január 2003 1:35 bezpečnostné problémy

Nachádzate sa dostať do vážnych bezpečnostných problémov, ak si čerpať energiu z elektrickej siete utility bez transformátora medzi. Jediným spôsobom, ako prekonať to, že váš okruh úplne obložený v izolačný materiál z dvoch samostatných vrstiev (dvojité tienenie). Minimálne napájanie bude jeden transformátor medzi jednu fázu a neutrálne. Výstup by mal most usmerňovač a kondenzátor dostatočne veľké, že prúd odoberaný váš okruh medzi cyklami výkon by mohol byť malý. Môžete vypočítať tým, že prvé rozhodovanie o napätie klesnúť. Potom ste výpočet poplatku, ktorého určí svojho obvodu Q = I x t. Kde t je čas medzi pol cyklami vedenia. Potom si spočítate kondenzátor C = Q / napätie klesnúť. Videl som obvodov, kde sa vedenie napätie zníži sa deliče napätia, ale má stále problém bezpečnosti.
Späť na začiatok
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Odborná hardwarová a ED -> Power Supply ( "4 vodiče 3 fázy" na "5V")
Strana 1 z 1 Časy uvádzané v GMT 2 hodiny

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | mapa stránok
tému RSS