PILOTIK
Som Užívateľ: 22 september 2002 Príspevky: 13
| 15 január 2003 1:22 Power Supply ( "4 vodiče 3 fázy" na "5V") | | |
|
| Nazdar!
Môže mi niekto pomáha? Snažím sa design subj bez transformátora (low cost). AD7752 (toto napájanie pre ňu) "žerie" 17 mA 5 mA pre LED a mechanizmus výpočtu = ~ 25 až 30 mA. Môj súčasný powersupply využíva všetky 3 fázy, ale keď ja sa odpojiť 2 fázy prístroj pracuje pnly polovici obdobia (50Hz). Potřebuju schéma, ktoré používajú 3 fázy taky, ale pracuje iba s jedným z nich, bez stopings pre halfperiod. Viac ako Toto napájanie musí mať nie je žiadna transformátory  U môže mi pomôcť?
Thanx. WBR |
|
nadýmavý
Som Užívateľ: 19 júl 2002 Príspevky: 4813 Pomohol: 314 Poloha: Stred Krajina
| 15 január 2003 1:35 bezpečnostné problémy | | |
|
| | Nachádzate sa dostať do vážnych bezpečnostných problémov, ak si čerpať energiu z elektrickej siete utility bez transformátora medzi. Jediným spôsobom, ako prekonať to, že váš okruh úplne obložený v izolačný materiál z dvoch samostatných vrstiev (dvojité tienenie). Minimálne napájanie bude jeden transformátor medzi jednu fázu a neutrálne. Výstup by mal most usmerňovač a kondenzátor dostatočne veľké, že prúd odoberaný váš okruh medzi cyklami výkon by mohol byť malý. Môžete vypočítať tým, že prvé rozhodovanie o napätie klesnúť. Potom ste výpočet poplatku, ktorého určí svojho obvodu Q = I x t. Kde t je čas medzi pol cyklami vedenia. Potom si spočítate kondenzátor C = Q / napätie klesnúť. Videl som obvodov, kde sa vedenie napätie zníži sa deliče napätia, ale má stále problém bezpečnosti. |
|