elektronika forum

Pravidlá | Posledné príspevky | RSS tému | Vyhľadávanie | Registrácia | Prihlásenie

Synchrónne a asynchrónne

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Elektronické základné otázky -> Synchrónne a asynchrónne
Autor Správy
ushisna

Som Užívateľ: 06 Aug 2008

Post 19.august 2008 12:37

Synchrónne a asynchrónne

aký je rozdiel medzi asynchrónny a synchrónny SRAM?
Späť na začiatok
Google
AdSense
Google AdSense

Post 19.august 2008 12:37

Reklamy

Späť na začiatok
ckshivaram

Som Užívateľ: 21 apríl 2008
Pomohol: 23
Miesto: Česká republika

Post 20 augusta 2008 1:59

Re: Synchrónne a asynchrónne

1. Asynchrónny a synchrónny odkazujú na tom, či SRAM moduly majú svoje komunikačné synchronizované, aby zodpovedali procesora (synchrónny = "sme v priamom kontakte s procesorom", asynchrónne = "nie sme v priamom kontakte s procesorom").
"asynchrónne" SRAM môžu zaviesť čakacie stavy na dátové prenosy.

2. SRAM môže byť synchrónny, alebo asynchrónne. Asynchrónne SRAM nie je závislá na taktovacej frekvencii procesora, zatiaľ čo synchrónny SRAM synchronizuje s rýchlosťou procesora hodín.

3.Synchronous pamäte design ponúka niekoľko výhod oproti
asynchrónny pamäte design. Jednoduchšie časové požiadavky umožňujú
synchrónny pamäte fungovať na oveľa vyšších frekvencií, čo vedie k
vyššia priepustnosť pamäte. Synchrónny prevádzku, nie je náchylná k chybám
pretože signály sú registrované na hodiny hrany, čo zjednodušuje návrh
procesu. Napísať-umožní kontrolu obvode, nie je potrebné, pretože pamäť
blok kontroly písať blesk generácie, úspora na využitie zdrojov a
zjednodušenie konštrukcie. Okrem toho, synchrónna pamäť spotrebováva
málo pohotovostného režimu.
vzhľadom k tomu, asynchrónne pamäte je potrebné vytvoriť
napísať aby regulačný obvod pre generovanie pulzná zakaždým písať
operácii dôjde. Musíte zvážiť písať adresy a držte čas
a nastavenia dátumu a času drží na stúpajúcej a klesajúcej hrane písať
umožniť pulz. Napísať aby sa musí prepnúť na každej operácie zápisu, as
adresa nemôže zmeniť a zároveň umožňuje písať je aktívny.
Späť na začiatok
insrusingh

Som Užívateľ: 08 Jul 2008

Post 20 augusta 2008 5:21

Synchrónne a asynchrónne

Synchrónne znamená, že je vždy areference hodiny, takže dáta a addressss sú vzorky odoberajú len na zdvíhanie a klesanie okrajov clocks.When hovoríme o asynchrónny obvod nemá vzorky pri stúpaní a klesaní edge.obviosly asnchronous sú rýchlejšie, ako synchrónny obvod.
Späť na začiatok
ushisna

Som Užívateľ: 06 Aug 2008

Post 21 augusta 2008 7:49

Napísať-umožní kontrolu okruhu? mohol by ste mi prosím dajte mi pochopiť point.I nemohol dostať tento termín presne? Môžete stručne vysvetliť? Neutrálny
Späť na začiatok
ckshivaram

Som Užívateľ: 21 apríl 2008
Pomohol: 23
Miesto: Česká republika

Post 21 augusta 2008 8:20

Programovateľný obvod sa používa k úprave písať umožní signál používa statické pamäte RAM v cache-na osobný počítač systémov. Presnejšie povedané, je programovateľný obvod slúži k odkladu alebo nie meškania odtokovej hrane umožňuje písať cache (CWE) signálu v cache-založené systémy, osobné počítače a umožňuje prispôsobiť systém plurality mikroprocesorové zariadenia.

Synchrónne SRAM SRAM tvorí jadro s pamäťou rad plurality bytov, ktoré majú plurality byte napísanie ovládača, ktoré majú zmysel zosilňovače a s I / O buffer, pluralita byte napísať registre resp pripojený na napísanie ovládača, byte napísať registre selektívne aktivuje zodpovedajúce bytovú napísanie ovládača pre vkladanie dát do pamäti poľa počas operácie zápisu, pluralita dátových vstupov usporiadané do bytov, byte napísať umožniť vstup, pluralita byte písať vstupov a byte písať umožniť pripojenie obvodov byte písať vstupy a zapísať byte umožniť vstup do bytu napísať registre a selektívne pôsobiť jednotlivých bytov dátových vstupov je písaný do SRAM jadro, keď vopred vyhlásil logická úroveň je prítomný na byte písať umožniť vstup a tiež v závislosti na tvrdili logické úrovne na jednotlivé byte písať vstupy.

ak ste dont pochopiť, prosím, vráť sa. Myslím, že prvá časť je jednoduché a ľahko pochopiteľné.
Späť na začiatok
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánska verzia Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielska verzia Fínska verzia Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátska verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejská verzia Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandská verzia Nórska verzia Poľská verzia Portugalské znenie Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinské znenie Srbská verzia Švédska verzia Tagalog version Ukrajinčina verzia Vietnamské verzia Čínska verzia
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Elektronické základné otázky -> Synchrónne a asynchrónne
Strana 1 z 1

subj

text

Všetky časy sú v GMT 1 hodina
Podobné témy:
synchrónny a asynchrónny (13)
Synchrónne a asynchrónne Design (10)
Synchrónne a asynchrónne design stretnutia SOC (1)
Rozdiel medzi synchrónne a asynchrónne CDMA? (2)
Synchrónne vs asynchrónne (4)
Synchrónne vs Asynchronous design (12)
pokiaľ ide o synchrónny a asynchrónny reset reset (5)
Je synchrónny alebo asynchrónny design prednosť? (3)
@ Lter: Asynchrónne Synchrónne vs obvodov (2)
Globálne lokálne asynchrónne synchrónne systém (2)

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | mapa stránok
tému RSS