| Autor | Správy |
|---|
jackest
Som Užívateľ: 06 Jul 2008 Príspevky: 2
| 06 Jul 2008 5:25 can any one help me please ...... pomocou jk flip-flop | | |
|
| Použitie JK Flip-obvody ako obchod, design synchrónny BCD pult: (a) Binárne kódovanie (b) Grayov kód
patrí štátnej diagram, stav úlohy, štátnej stôl, excitácia (prechod), stôl, KM, odvodený Boolean výraz-logické a kompletné schéma zapojenia
Neviem nič o tom som tak skládka prosím, pomôž mi Som bezmocný .. Budem oceniť Ak niekto pomôcť mne až na to prosím .. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
my_books
Som Užívateľ: 29 jún 2006 Príspevky: 225 Pomohol: 2
| |
| Späť na začiatok | |
 |
jackest
Som Užívateľ: 06 Jul 2008 Príspevky: 2
| 12.července 2008 13:30 Re: môže niekto pomôcť mne byť príjemný ...... pomocou jk flip-flop | | |
|
| | Děkuji moc vážim za to, čo si pre mňa .. ale já pořád nechápu, ako to urobiť. môžete mi prosím pomoct .. já nevím, jak navrhnúť bcd proti pomocou jk flip-flop. já naozaj slabý v tejto oblasti a už nepodarí 3 čas. Prosím, pomôžte mi bližšie ... |
|
| Späť na začiatok | |
 |
trayant
Som Užívateľ: 28 jún 2008 Príspevky: 14 Pomohol: 1 Poloha: Malajzia
| 19 júla 2008 5:27 can any one help me please ...... pomocou jk flip-flop | | |
|
| | Myslím, že väčšina digitálnych kníh, referenčný systém, alebo učebnice ukáže bcd čeliť napríklad tým, že FF. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
Google AdSense

| 19 júla 2008 5:27 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Späť na začiatok | |
 |
laseetha
| 21 júla 2008 9:05 Re: môže niekto pomôcť mne byť príjemný ...... pomocou jk flip-flop | | |
|
| u môže odkazovať knihy napísané zvyknutý mano alebo Floyd. Digitálne Electronis a Microporcessors sú veľmi zaujímavé a najjednoduchšie predmet v priebehu Elektronika a komunikácie. aj naučil túto tému mnohokrát. Ak u mať len 2 jk flip-obvody, zviazať oba vstupy spolu, teraz pôsobí ako T flipflop a používať spoločné hodiny pre obe strany. Teraz začali počítať raz u umožniť im. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
mahaju
Som Užívateľ: 17 marec 2007 Príspevky: 50 Pomohol: 4
| 21.července 2008 17:48 Re: môže niekto pomôcť mne byť príjemný ...... pomocou jk flip-flop | | |
|
| HI skúste tento odkaz http://www.play-hookey.com/digital/synchronous_counter.html Tiež nájdete ďalšie odkazy na tejto stránke. Tieto tutorilas by vám nejaké nápady. Skúste hľadať "synchrónna proti preklopeniu pomocou jk flop" v Google. Prosím, dajte mi vedieť, či to pomôže.
|
|
| Späť na začiatok | |
 |