elektronika forum

Pravidlá | Posledné príspevky | RSS tému | Vyhľadávanie | Registrácia | Prihlásenie

SONY TV Podvozok RX-2 bez otutput V B

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Servis Návody, žiada, opravy Tipy -> SONY TV Podvozok RX-2 bez otutput V B
Autor Správy
tendo

Som Užívateľ: 26 január 2006
Poloha: Zimbabwe

Post 04 Apr 2008 8:50

sony RX2 podvozok

Vie niekto, odpor čítanie hlavných primárne vinutie SMPS (SRT), cez čapy 6 a 9? JÁ am prospech 13Ω a neexistuje žiadny výstup B. Myslím, že odpor je príliš vysoká? Myslel som, že by malo byť ≤ 1Ω. Pozri obrázok ...

tendo ... SONY TV Chassis RX-2 no otutput at  B
Späť na začiatok
Google
AdSense
Google AdSense

Post 04 Apr 2008 8:50

Reklamy

Späť na začiatok
banjo

Som Užívateľ: 24 december 2005
Pomohol: 118

Post 16.dubna 2008 13:20

SONY TV Podvozok RX-2

Nemyslím si, že odpor je problém. 13 ohmov znie dobre na primárne vinutie s množstvom zákrut. Buď ste sa stratili vBB pin6 alebo tranzistor na pin9 nevykonáva.
Môj odhad je, že buď prepínač nemôže spustení alebo zistil chybu a vypnutie. Je to za predpokladu, že vBB je prítomná a tranzistor na pin9 je OK.
Späť na začiatok
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánska verzia Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielska verzia Fínska verzia Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátska verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejská verzia Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandská verzia Nórska verzia Poľská verzia Portugalské znenie Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinské znenie Srbská verzia Švédska verzia Tagalog version Ukrajinčina verzia Vietnamské verzia Čínska verzia
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Servis Návody, žiada, opravy Tipy -> SONY TV Podvozok RX-2 bez otutput V B
Strana 1 z 1

subj

text

Všetky časy sú v GMT 1 hodina
Podobné témy:
AE1 podvozku SONY (1)
SONY TV (šasi BX-1S) KV-21CT1K Schémy (1)
Sony Kv27exr25 chassis SCC-d50f-(2)
Philips C2082/Fimi Podvozok FSR871CV (Sony Trinitron Version) (1)
Otváracie sony diaľkové ovládanie (Sony RM-SE1AV) (1)
Zem alebo podvozku (3)
VME podvozku (4)
FE-1A šasi Servisná príručka (9)
LG TV šasi MC-84A problém (2)
Philips chassis G8.1AA (11)

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | mapa stránok
tému RSS