Pravidlá | Naposledy príspevky | RSS tému | Hľadať | Registrácia | Prihlásenie

Existuje PCB softvér na platforme Linux?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> PCB Směrovací Schematický Layout & softvér & Simulácia -> Existuje PCB softvér pre Linux?
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánske znenie Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielske znenie Fínske znenie Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátsky verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejské znenie Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandské znenie Nórska verzia Poľská verzia Portugalská verzia Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinská verzia Srbská verzia Švédske znenie Tagalog version Ukrajinská verzia Vietnamčina verzia Čínsky verziu
Autor Správa
leonqin

Založený: 07. november 2001

Post 04 októbra 2002 20:29 Existuje PCB softvér pre Linux?

kto vie?
Späť na začiatok
O2M4U

Založený: 09. máj 2001

Post 04 októbra 2002 21:14

http://www.dde-eda.com
Späť na začiatok
FPS

Založený: 04 október 2002

Post 04 októbra 2002 21:28

www.cadsoft.de

Alebo?

EAGLE_4.03_ (PCB_layout) _LiNUX -> Released by CADZ Team Veľmi Happy

pozdravy

FPS
Späť na začiatok
Kevin

Založený: 25. november 2001
Pomohol: 3

Post 16 decembra 2002 7:52

kde ECADv9 @ obrázok? pls povedzte mi o NT/2000
Späť na začiatok
huahua

Založený: 21 Sep 2002

Post 16 decembra 2002 8:32

Môže niekto, kto používa jednu z tých urobiť niektoré komentár? Chcem prejsť na Linux
Späť na začiatok
coppervaporlaser

Založený: 23 jún 2002

Post 25 december 2002 19:13

Tu si môžete stiahnuť freeware verziu orlica z www.cadsoft.de - to funguje dobre a stabilný. Mám to beží na SUSE Linux 8.0

ale Theres iného PCB 'dizajnu' nástroj zahrnutý v distribúcii SUSE - zabudol som meno, ale je to nestojí za pokus (jej viac ako maľovať prog)
Späť na začiatok
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> PCB Směrovací Schematický Layout & softvér & Simulácia -> Existuje PCB softvér pre Linux?
Strana 1 z 1 Časy uvádzané v GMT 2 hodiny

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | sitemap
tému RSS