Pravidlá | Posledné príspevky | RSS tému | Vyhľadávanie | Registrácia | Prihlásenie

Philips chassis MD1.0AA 29 'color tv

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Servis Návody, žiada, opravy Tipy -> Philips podvozok MD1.0AA 29 'color tv
Autor Správy
tendo

Som Užívateľ: 26 január 2006
Poloha: Zimbabwe

Post 23.prosince 2007 21:23

Philips chassis MD1.0AA 29 'color tv

Môže niekto pomôcť s informácií o tom, ako aktivovať a de-aktivovať službu režim pre túto tv? Mám problém: tv ide dovnútra a von zo stand-by sama o sebe. Niekto navrhol zmeniť eeprom, ale nemám 'SDM alebo SAM' nastavenie nahrať do náhradnej eeprom.

tendo ...
Späť na začiatok
Google
AdSense
Google AdSense

Post 23.prosince 2007 21:23

Reklamy

Späť na začiatok
sawwa7

Som Užívateľ: 30 októbra 2004
Pomohol: 30

Post 24.prosince 2007 11:26

Re: Philips podvozok MD1.0AA 29 'color tv

tendo Napísal:
Môže niekto pomôcť s informácií o tom, ako aktivovať a de-aktivovať službu režim pre túto tv? Mám problém: tv ide dovnútra a von zo stand-by sama o sebe. Niekto navrhol zmeniť eeprom, ale nemám 'SDM alebo SAM' nastavenie nahrať do náhradnej eeprom.

tendo ...

hi tendo
hope this dokumenty pomôže u dostať do servisného režimu Úsmev
na zdravie

Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Späť na začiatok
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánska verzia Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielska verzia Fínska verzia Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátska verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejská verzia Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandská verzia Nórska verzia Poľská verzia Portugalské znenie Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinské znenie Srbská verzia Švédska verzia Tagalog version Ukrajinčina verzia Vietnamské verzia Čínska verzia
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Servis Návody, žiada, opravy Tipy -> Philips podvozok MD1.0AA 29 'color tv
Strana 1 z 1

subj

text

Všetky časy sú v GMT 1 hodina
Podobné témy:
Philips chassis G8.1AA (11)
Philips chassis L9.2A kód chyby 12 (1)
Pomoc: Philips LCD TV 42PF7421D - Podvozok NIE: EL1.1U AA (2)
IBM G74 namontovaná na podvozku problém Philips (1)
Monitor Philips Model: 107E2 a podvozok: M3017 SM potrebné (1)
Philips C2082/Fimi Podvozok FSR871CV (Sony Trinitron Version) (1)
[color = orange] problém s hlukom filtrom CIC [/ color] (6)
[color = red] 40 bodov [/ color] (2)
[size = 18] [color = indigo] Klávesnice [/ color] [/ size] (1)
Zem alebo podvozku (3)

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | mapa stránok
tému RSS