elektronika forum

Pravidlá | Posledné príspevky | RSS tému | Vyhľadávanie | Registrácia | Prihlásenie

Pomoc pri ukončení prijímač pred design_which BPF by som mal používať

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> RF, mikrovlnná rúra, antén a optika -> Pomoc v prijímači pred koncom design_which BPF by som mal používať
Autor Správy
vivek1214

Som Užívateľ: 18 jún 2007
Pomohol: 11

Post 08 Oct 2007 21:16

front-end BPF

Ahoj všetci,
Som navrhovaní nízke, ak pred koncom prijímača v ADS, mám zmätok, ktoré pásmovým filtrom by som mal použiť, by Butterworth, Chebyshev alebo uplatnili kosínus a 90 stupňami fázový posun používam fázy shifer alebo časové oneskorenie zložku.
Thanks in advance.
vivek
Späť na začiatok
Google
AdSense
Google AdSense

Post 08 Oct 2007 21:16

Reklamy

Späť na začiatok
khouly

Som Užívateľ: 20 októbra 2003
Pomohol: 343
Poloha: EGYPT

Post 08 Oct 2007 21:43

Prijímač BPF LNA blick diagram

to bude závisieť na ur aplikácie a umiestnenie filtra, skúste poslať blokové schéma, ukazujúce umiestnenie filtra

Khouly
Späť na začiatok
vivek1214

Som Užívateľ: 18 jún 2007
Pomohol: 11

Post 08 Oct 2007 23:48

prečo BPF Infront LNA

hello khouly,
Mám pripojené bloková schéma, mohli by ste pls pozrieť a navrhnúť ma filtre a fázových transformátorov.

Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Späť na začiatok
khouly

Som Užívateľ: 20 októbra 2003
Pomohol: 343
Poloha: EGYPT

Post 09 Oct 2007 8:03

frontend BPF

BPF bude závisieť na ur requirment, ostré reakcie, veľmi ploché získať odpoveď. tak to mohlo byť Butterworth alebo cheb

dostať sa veľmi ploché zisk, použite maslo stojí za to

o fázového posunu, možno použiť u poly fáze obvody

khouly
Späť na začiatok
tyassin

Som Užívateľ: 22 júl 2004
Pomohol: 44
Poloha: severnej pologule

Post 09 Oct 2007 10:53

Re: Pomoc pri konci prijímača pred design_which BPF by som mal používať

Nazdar

Nemám teraz vašej žiadosti.

Možno by ste mal taktiež zvážiť pásmovým filtrom pred LNA. Viem, že sa zvýši vám NF, ale majú silný interfernce mohli nasýtiť svoje LNA a dať ju aj do sýtosti.

Pozdravy
Späť na začiatok
7rots51

Som Užívateľ: 17 máj 2002
Pomohol: 14

Post 09 Oct 2007 16:22

Re: Pomoc pri konci prijímača pred design_which BPF by som mal používať

pred LNA (medzi LNA a ANT), musíme použiť nízke straty filtrov a LC a mikropáskových filtre majú vysoké straty, a preto by sme mali používať iné druhy, ako je v dutine HELICAL filtre alebo filtre, ... Tieto filtre sú mechanické, elektronické a nie v stavebníctve, ale nemôžem nájsť žiadne dobrý dizajn informácie o tom, plz poslať info pre nás, ak u mať dobré vzťahy, ebook mená, ešte nejaký ďalšie druhy s nízkou stratou filtre?
Späť na začiatok
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánska verzia Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielska verzia Fínska verzia Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátska verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejská verzia Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandská verzia Nórska verzia Poľská verzia Portugalské znenie Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinské znenie Srbská verzia Švédska verzia Tagalog version Ukrajinčina verzia Vietnamské verzia Čínska verzia
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> RF, mikrovlnná rúra, antén a optika -> Pomoc v prijímači pred koncom design_which BPF by som mal používať
Strana 1 z 1

subj

text

Všetky časy sú v GMT 1 hodina
Podobné témy:
Použitie TV Tuner ako front-end pre komunikáciu prijímača (4)
Čo je front-end zosilňovač? kde je používame? (2)
Receiver Front-End, "Phase Shifter"? (11)
Rozdiel btw Späť koniec frontu a skončí v VLSI (5)
predné desigh help please (3)
Efektívne IC front-end pre back-end nástrojov (1)
čo je predné a zadné koniec? (3)
Need Help dizajn prednej JFET zosilňovače (2)
Predok & Back koniec? (6)
Front-end pre back-end prechodu (8)

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | mapa stránok
tému RSS