| Autor | Správy |
|---|
ZengLei
Som Užívateľ: 24 január 2006 Príspevky: 102 Poloha: Wuhan Čína PR
| 07 Sep 2007 9:09 Akýkoľvek rozdiel v Gain Bandwidth produktov a Unity Gain Bandwidth? | | |
|
| K dispozícii sú 2 rôzne parametre
Gain Bandwidth produktov a Unity Gain Bnadwidth.
Moja otázka:
Aká je definícia dvoch parametrov?
Aký je rozdiel medzi týmito dvoma parametrami?
Všeobecne možno povedať, ktorý je väčší?
Všeobecne platí, že keď sme si prvok, ako je OP, ktorý z nich by sme mali brať do úvahy? Ktorý z nich by bol ignorovaný, v porovnaní s druhou?
Aj po rovnakej tému v inej BBS, niekto povedal, že obe sú rovnaké, ale prečo musíme definovať dve rôzne parametre, aj keď sú rovnaké.
Vďaka |
|
| Späť na začiatok | |
 |
Google AdSense

| 07 Sep 2007 9:09 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Späť na začiatok | |
 |
ranganath_d
Som Užívateľ: 19 apríl 2006 Príspevky: 154 Pomohol: 62
| 07 Sep 2007 14:27 Re: Akýkoľvek rozdiel v Gain Bandwidth produktov a Unity Gain Bandw | | |
|
| ahoj já si u možno získať predstavu z tohto odkazu
h ** p: / / en.wikipedia.org / wiki / Gain-bandwidth_product
Added po 4 minútach:
viď priložený súbor sa trochu viac predstavu o Gain produkte BW a Unity Gain Bandwidth
|
|
| Späť na začiatok | |
 |
ranganath_d
Som Užívateľ: 19 apríl 2006 Príspevky: 154 Pomohol: 62
| 07 Sep 2007 14:29 Re: Akýkoľvek rozdiel v Gain Bandwidth produktov a Unity Gain Bandw | | |
|
| viď priložený súbor sa trochu viac predstavu o Gain produkte BW a Unity Gain Bandwidth
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=902003 # 902003 |
|
| Späť na začiatok | |
 |
sivakumar_tumma
Som Užívateľ: 27 január 2007 Príspevky: 221 Pomohol: 7
| 10.září 2007 14:59 Re: Akýkoľvek rozdiel v Gain Bandwidth produktov a Unity Gain Bandw | | |
|
| | Obaja Gain pásma výrobku a získať šírku pásma jednoty sú rovnaké ... V jednote zisk, zisk pásma produkt sa stáva jednota získať rýchlosť ... |
|
| Späť na začiatok | |
 |
bkt22
Som Užívateľ: 22 jún 2007 Príspevky: 12 Pomohol: 2
| 21.září 2007 17:07 Re: Akýkoľvek rozdiel v Gain Bandwidth produktov a Unity Gain Bandw | | |
|
| | sivakumar_tumma Napísal: | | Obaja Gain pásma výrobku a získať šírku pásma jednoty sú rovnaké ... V jednote zisk, zisk pásma produkt sa stáva jednota získať rýchlosť ... |
Gain pásma produkt = jednota získať šírku pásma len pre jeden pól systému. Keď systém má viacero pólov a tiež potenciálne nuly, potom to nie je dobré držať. U vyššieho poriadku systému (viac pólov / núl), jednota zisk frekvencie by sa zvyčajne menej ako produkt zisk pásma (pretože každý vyššieho poriadku pole vytvára -20 db / dekádu a jednoty získať frekvencie by nastal rýchlejší) |
|
| Späť na začiatok | |
 |