| Autor | Správy |
|---|
swicap
Som Užívateľ: 04 Apr 2004 Príspevky: 124 Pomohol: 13
| 23.května 2007 8:44 Question about Clock and Data Recovery, vďaka. | | |
|
| CDRS pre zamestnávanie lineárne alebo bangbang PD, čo je tam rad zachytiť?
Ak bude cdr stratí zámok veľké chvenie objaví v vstupné údaje? potom aký druh chvenie je škodlivé? DJ alebo náhodné chvenie?
Je tam možná metóda pre návrh robustného zámku v obvodoch zistení posúdiť v cdr zámok, alebo nie?
Vďaka. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
Google AdSense

| 23.května 2007 8:44 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Späť na začiatok | |
 |
MSSN
Som Užívateľ: 08 Mar 2006 Príspevky: 232 Pomohol: 26
| 23.května 2007 9:08 Re: Otázka ohľadom Clock a Data Recovery, vďaka. | | |
|
| | swicap Napísal: | CDRS pre zamestnávanie lineárne alebo bangbang PD, čo je tam rad zachytiť?
Ak bude cdr stratí zámok veľké chvenie objaví v vstupné údaje? potom aký druh chvenie je škodlivé? DJ alebo náhodné chvenie?
Je tam možná metóda pre návrh robustného zámku v obvodoch zistení posúdiť v cdr zámok, alebo nie?
Vďaka. |
Normálne, CDRS majú obmedzený rozsah zachytávania a potrebuje pomoc pri získavaní slučku.
Áno, je možné navrhnúť metódy robustnej zámok zistiť obvodov, ktorý detekuje cdr zamykanie a odomykanie na referenčnej frekvencii v rámci vopred ppm chybu.
Skontrolujte, či Razavi kniha, návrh integrovaných obvodov pre optické komunikácie, má kompletnú kapitolu o CDRS |
|
| Späť na začiatok | |
 |
swicap
Som Užívateľ: 04 Apr 2004 Príspevky: 124 Pomohol: 13
| 23.května 2007 9:50 Question about Clock and Data Recovery, vďaka. | | |
|
| ahoj, MSSN, vďaka za odpoveď. Len chcem vedieť presne, odchýlka frequcy cdr, ktoré možno zachytiť s pd sám. Čítal som knihu Razavi už. Nie je Descripti obvod prevedenie na CDR zámok v detektore dizajn, myslím. Woule prípade poskytnúť viac informácií? Thank u. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
beckchm
Som Užívateľ: 13 november 2005 Príspevky: 210 Pomohol: 3
| 28.července 2007 12:58 Re: Otázka ohľadom Clock a Data Recovery, vďaka. | | |
|
| chvenie je veľký
rozsahu nemôže pokryť zmeny |
|
| Späť na začiatok | |
 |