| Autor | Správy |
|---|
tendo
Som Užívateľ: 26 január 2006 Príspevky: 68 Poloha: Zimbabwe
| 16 marec 2007 19:45 LG TV šasi MC-84A problém | | |
|
| Prosím, môže mi niekto pomôcť s riešením tohto problému: tv nedokáže prijať VHF kanály, ale dostáva kanálov UHF veľmi jasne bez snehu (hluk). Niekedy v prípade, že prenos VHF je veľmi silná, že budú prijaté s veľa hluku, že to nebude mať farbu.
Tuner mohol byť na vine? Je to typ 12C naladený cez sériové zbernice do procesora.
Tendo ... |
|
| Späť na začiatok | |
 |
banjo
Som Užívateľ: 24 december 2005 Príspevky: 644 Pomohol: 118
| 20 marec 2007 14:46 LG TV šasi MC-84A problém | | |
|
| Áno, zdá sa byť problém tunera. Jediným bodom, ktorý prichádza na myseľ je vstupný kábel zo zadnej časti televízora k tuneru. (Niektoré zostavy použiť krátky kus koaxiálneho kábla, iné používajú priame spojenie s prístavom tuner predĺženie priamo z zadnej časti súpravy.) Čo ste popisovať je buď chybný VKV zosilňovače v tunera, alebo veľmi zlý signál do súvislosti tuner. Bola nedávno presunutá nastaviť? Bol koaxiálny konektor poškodený alebo napäté? Je možné prelomiť spájkované spoje spojovací koaxiálny kábel montáž vnútri tuner. To môže zanechať UHF ok. UHF je vyššiu frekvenciu a rozbité vzniknutého spoja chová ako kondenzátor a pary cez dost signál do práce. Je posadnutý nastaviť buď kábel alebo anténa vonku? Páčilo sa problém začal po búrky? Ak áno, potom blesk mohol poškodený tuner. Vzhľadom k tomu, tuner je riadená cez I2C, micrcontroller nezahŕňa údaje tunera príjmu, len pošle požadovaný kanál info a tuner to všetko ostatné. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
Google AdSense

| 20 marec 2007 14:46 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Späť na začiatok | |
 |
tendo
Som Užívateľ: 26 január 2006 Príspevky: 68 Poloha: Zimbabwe
| 21 marec 2007 10:56 LG TV šasi MC-84A problém | | |
|
| Vďaka banjo, tuner bol nahradený. Tv teraz OK.
Tendo |
|
| Späť na začiatok | |
 |