Pravidlá | Naposledy príspevky | RSS tému | Hľadať | Registrácia | Prihlásenie

Čo robiť "ECL", "CML", "LVDS"

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Analog IC Design & Layout -> Čo robiť "ECL", "CML", "LVDS"
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánske znenie Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielske znenie Fínske znenie Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátsky verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejské znenie Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandské znenie Nórska verzia Poľská verzia Portugalská verzia Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinská verzia Srbská verzia Švédske znenie Tagalog version Ukrajinská verzia Vietnamčina verzia Čínsky verziu
Autor Správa
fortel

Založený: 25. február 2007
Pomohol: 2
Poloha: Rakúsko

Post 16. marec 2007 0:45 Co "ECL", "CML", "LVDS"

Nazdar

Niekedy zistíme, že ALS použitie CML obvode robiť ... bla bla .. a používania LVDS kvôli ... bla bla ... a ECL ....

Ktoré catigory alebo vedný odbor sú tieto podmienky patrí?

Myslím, že sú niektoré druhy I / Os rozhranie noriem (nie je istý a musí byť opravené, ak som omylom) ..

Chcem sa dozvedieť viac o tom .. Takže, čo by som mal čítať alebo hľadať?

Jsem šel do konštrukcie vysokej frekvencie a veľké divisor proti .. , Ktorý z nich mám použiť a prečo?

C / CTS a adv. / Nevýhody jednotlivých .....

Dajte mi užitočný materiál o nich ...

for help .. Veľmi Big Ďakujem vám všetkým za pomoc ..

Pozdravy,
- Knack
Späť na začiatok
View user's profile
Google
AdSense

Post 16. marec 2007 0:45 Reklamy

Späť na začiatok
ieropsaltic

Založený: 25 Sep 2006
Pomohol: 43

Post 16. marec 2007 13:00 Re: Čo robiť "ECL", "CML", "LVDS &

ECL stojanoch emitor Spolu Logic. Jedná sa o vysokorýchlostné logika rodiny, pretože tranzistory sú nikdy dovolené saturovat. Jeho štruktúra je veľmi podobná ako u analógového diferenciálnym zosilňovače.

CML stojí za bežného režimu Logic. Je to iné vysokorýchlostné logika rodinné podobné ECL výnimkou, že jedna rodina sa pufrovaným na výstupe, zatiaľ čo iné nie.

LVDS stojanoch Nízkonapäťové Diferenciální Signalizačné. Táto logika rodinné použitie diferenciálnu signály o 700mV zastupovať 0s a 1s.

Na vysokej rýchlosti deliče. Myslím si, že najčastejšie logické rodiny sú CML alebo dynamickej logiky.
Späť na začiatok
View user's profile
srieda

Založený: 24. december 2006
Pomohol: 17
Miesto: India

Post 27 marec 2007 13:02 viac info na LVDS

LVDS - Nízkonapäťové Diferenciálna signalizácia sa používa pri prenose dát medzi čipmi. LVDS využíva signály s výkyvmi okolo 50mV - 400mv pri veľmi vysokých frekvenciách. To sa zvyčajne používajú pre vysokorýchlostnú komunikáciu.
LVDS vodičov a dekodéry majú ďalšie dôležité špecifikácie v common-Spôsob napätie úrovne signálov. Spoločné-Spôsob úroveň kolíše wrt definované protokoly a napätia, pri ktorej sa jadro pracuje.

Aby sa dozvedieť viac o LVDS prevedenie, môžete mi správu.
Odporúčam vám začať čítať od LVDS modelovanie a potom do LVDS vodičov. Použite Google pre vyhľadávanie na týchto predmetov.
Späť na začiatok
View user's profile
rfmw

Založený: 10. máj 2001
Pomohol: 38

Post 27 marec 2007 13:25 Re: Čo robiť "ECL", "CML", "LVDS &

"Bol som sa na dizajn a vysoká frekvencia a veľké divisor protizáruku"

Definovať, aké frekvencie hovoríme tu ...
Späť na začiatok
View user's profile
srieda

Založený: 24. december 2006
Pomohol: 17
Miesto: India

Post 27 marec 2007 14:01 Re: Čo robiť "ECL", "CML", "LVDS &

Som úspešne pracoval na LVDS vodiči až 2GHz pri 130n. Záleží na technológii rovnako.
Späť na začiatok
View user's profile
ahmad_abdulghany

Založený: 12. apríla 2005
Pomohol: 212
Miesto: Cairo, Egypt

Post 30. marca 2009 9:43 Co "ECL", "CML", "LVDS"

Ak ste hľadali nejaké IEEE papiere, dajte mi odkazy a uvidíme získať je pre vás!
Späť na začiatok
View user's profile
xulfee

Založený: 27. mája 2008
Pomohol: 32
Poloha: Pakistan

Post 31. marca 2009 7:20 Co "ECL", "CML", "LVDS"

ECL sa uvoľňuje viazanú logiky

Pridané po 2 minútach:

Low-napätie diferenciálnej signalizácie alebo LVDS, je elektrická signalizačný systém, ktorý môže bežať pri veľmi vysokých rýchlostiach nad nenákladných netočili-pair medené káble. Bol zavedený v roku 1994 a postupne sa stal veľmi populárny v počítačoch, kde je súčasťou veľmi vysoký-rýchlosť a počítačových sietí autobusov.

Pridané po 1 minúta:

http://en.wikipedia.org/wiki/Current_mode_logic
Späť na začiatok
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Analog IC Design & Layout -> Čo robiť "ECL", "CML", "LVDS"
Strana 1 z 1 Časy uvádzané v GMT 2 hodiny

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | sitemap
tému RSS