elektronika forum

Pravidlá | Posledné príspevky | RSS tému | Vyhľadávanie | Registrácia | Prihlásenie

Problem V Interfacin uController Chcete Visual Basic

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Microcontrollers -> problém v Interfacin uController To Visual Basic
Autor Správy
Ghassan Al-Mutawa

Poloha: Bahrajn

Post 04 Oct 2006 12:22

Žiadam o pomoc pri jednoduchý problém, ktorý ma k šialenstvu, ja robím domáci projekt pre zápis do mikrokontroléru pomocou Visual Basic program potom mikrokontroléru preverenie niektorých vecí a poslať osembitového signál vizuálne základný program. Skutočným problémom je, že keď mikrokontroléru poslať signál z 8 bitov na počítači mám robiť čítanie 3 krát tak vidím niektoré veci objavujú, a objavujú sa ako unicoded char (arabskými charecters). čo si skutočne myslí, že je 8 bitov ja posielam jede na UART bufferu, ktorý je 32 bitov široká a ide na vrchol väčšiny bufferu, nemusím trasúci sa rúk svoju prácu v apropriate spôsobom.

Veľkou otázkou je, čo sú piny aj potrebu vyriešiť tento problém? sú CTS / RTS alebo treba aj viac ako to?

Ak môžete mi ukázať cestu, alebo mi povedz, čo mám robiť ja vôle byť vďačný.

čakať na Vašu odpoveď som v zlej nálade, pretože na túto vec.
Späť na začiatok
Google
AdSense
Google AdSense

Post 04 Oct 2006 12:22

Reklamy

Späť na začiatok
Artem

Som Užívateľ: 22 máj 2003
Pomohol: 91
Poloha: Turan

Post 04 Oct 2006 14:05

V c konfiguráciou komunikačnej štruktúry okien štruktúry môžete zakázať potřesení rúk a hardvérové a softvérové riadenie toku dát. Myslím, že sú v DCB štruktúry. Pozrite sa na stránku Microshop:
http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/dnfiles/html/msdn_serial.asp

DCB štruktúra by mala byť prístupné zo základných i
Späť na začiatok
Ghassan Al-Mutawa

Post 04 Oct 2006 17:31

tak som si prečítal článok, ktorý ma poslal do MSDN Library, problém je, že som Usig, ako Visual Basic 6, ktoré nie sú c príkazy, existuje niečo lepšie, aby mi ukázal, čo chcem? plz

Nikdy som nevidel príkaz DCB vo Visual Basicu príliš
Späť na začiatok
Bus Master

Pomohol: 6
Poloha: Len za tebou ;-)

Post 04 Oct 2006 18:37

Re: Problem v Interfacin uController To Visual Basi

Vo VB6, já cvičenie MSCOMM riadenie komunikácie cez port RS232. Vyzerá to, že niečo v neporiadku s algoritmom komunikáciu medzi UC a PC. Môžete použiť (Header byte) na začiatku každej komunikačnej paket a používanie pevnej nie. bytov na paket. Tiež je dobré pridať nejaké kontrolné byte paketu byť istí údaje dostane správne.

Všetky tieto skutočnosti môžu byť vykonané v režime Ne-Control signály (Iba Tx, Rx & GND) signály potrebné pre úspešnú komunikáciu.

Kontaktujte ma, či u potrebovať pomoc.
Späť na začiatok
Ghassan Al-Mutawa

Post 05 Oct 2006 3:25

Re: Problem v Interfacin uController To Visual Basi

Here Is Software Vyvinul som

Prosím, vyskúšať a Tell Me Whats Wrong

http://members.lycos.co.uk/wolfgrave/uploaded/zip/zip0.zip

dúfam, že jeden z vás môže problém vyriešiť

vďaka
Späť na začiatok
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánska verzia Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielska verzia Fínska verzia Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátska verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejská verzia Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandská verzia Nórska verzia Poľská verzia Portugalské znenie Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinské znenie Srbská verzia Švédska verzia Tagalog version Ukrajinčina verzia Vietnamské verzia Čínska verzia
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Microcontrollers -> problém v Interfacin uController To Visual Basic
Strana 1 z 1

subj

text

Všetky časy sú v GMT 1 hodina
Podobné témy:
Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi? (79)
Visu Základné UController (1)
Visual Basic a 8051 (20)
ktorý z nich je lepší Visual C alebo Visual Basic for GUI (8)
Ako zmeniť veľkosť obrázkov vo Visual Basic 6? (3)
zobraziť ot / min & m / s vo Visual Basic (1)
Použitie jazyka Visual Basic pre zapnutie / vypnutie MCU GPIO (2)
Visual C a Visual Basic (1)
Visual Basic (1)
Visual Basic (1)

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | mapa stránok
tému RSS