| Autor | Správy |
|---|
Ghassan Al-Mutawa
| 04 Oct 2006 12:22 Problem V Interfacin uController Chcete Visual Basic | | |
|
| Žiadam o pomoc pri jednoduchý problém, ktorý ma k šialenstvu, ja robím domáci projekt pre zápis do mikrokontroléru pomocou Visual Basic program potom mikrokontroléru preverenie niektorých vecí a poslať osembitového signál vizuálne základný program. Skutočným problémom je, že keď mikrokontroléru poslať signál z 8 bitov na počítači mám robiť čítanie 3 krát tak vidím niektoré veci objavujú, a objavujú sa ako unicoded char (arabskými charecters). čo si skutočne myslí, že je 8 bitov ja posielam jede na UART bufferu, ktorý je 32 bitov široká a ide na vrchol väčšiny bufferu, nemusím trasúci sa rúk svoju prácu v apropriate spôsobom.
Veľkou otázkou je, čo sú piny aj potrebu vyriešiť tento problém? sú CTS / RTS alebo treba aj viac ako to?
Ak môžete mi ukázať cestu, alebo mi povedz, čo mám robiť ja vôle byť vďačný.
čakať na Vašu odpoveď som v zlej nálade, pretože na túto vec. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
Google AdSense

| 04 Oct 2006 12:22 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Späť na začiatok | |
 |
Artem
Som Užívateľ: 22 máj 2003 Príspevky: 1652 Pomohol: 91 Poloha: Turan
| 04 Oct 2006 14:05 Problem V Interfacin uController Chcete Visual Basic | | |
|
| V c konfiguráciou komunikačnej štruktúry okien štruktúry môžete zakázať potřesení rúk a hardvérové a softvérové riadenie toku dát. Myslím, že sú v DCB štruktúry. Pozrite sa na stránku Microshop: http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/dnfiles/html/msdn_serial.asp
DCB štruktúra by mala byť prístupné zo základných i |
|
| Späť na začiatok | |
 |
Ghassan Al-Mutawa
| 04 Oct 2006 17:31 Problem V Interfacin uController Chcete Visual Basic | | |
|
| tak som si prečítal článok, ktorý ma poslal do MSDN Library, problém je, že som Usig, ako Visual Basic 6, ktoré nie sú c príkazy, existuje niečo lepšie, aby mi ukázal, čo chcem? plz
Nikdy som nevidel príkaz DCB vo Visual Basicu príliš |
|
| Späť na začiatok | |
 |
Bus Master
Joined: 09 Dec 2001 Príspevky: 209 Pomohol: 6 Poloha: Len za tebou ;-)
| 04 Oct 2006 18:37 Re: Problem v Interfacin uController To Visual Basi | | |
|
| Vo VB6, já cvičenie MSCOMM riadenie komunikácie cez port RS232. Vyzerá to, že niečo v neporiadku s algoritmom komunikáciu medzi UC a PC. Môžete použiť (Header byte) na začiatku každej komunikačnej paket a používanie pevnej nie. bytov na paket. Tiež je dobré pridať nejaké kontrolné byte paketu byť istí údaje dostane správne.
Všetky tieto skutočnosti môžu byť vykonané v režime Ne-Control signály (Iba Tx, Rx & GND) signály potrebné pre úspešnú komunikáciu.
Kontaktujte ma, či u potrebovať pomoc. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
Ghassan Al-Mutawa
| |
| Späť na začiatok | |
 |