Pravidlá | Naposledy príspevky | RSS tému | Hľadať | Registrácia | Prihlásenie

Klon ICD2 USB - ako sa dostať k práci s 3.3V PIC24s?

Choď na stránku Predchádzajúci 1, 2, 3, 4
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Microcontrollers -> USB ICD2 klon - ako sa dostať k práci s 3.3V PIC24s?
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánske znenie Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielske znenie Fínske znenie Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátsky verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejské znenie Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandské znenie Nórska verzia Poľská verzia Portugalská verzia Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinská verzia Srbská verzia Švédske znenie Tagalog version Ukrajinská verzia Vietnamčina verzia Čínsky verziu
Autor Správa
crystallattice

Založený: 01. október 2007

Post 22 január 2009 15:48 Re: klon ICD2 USB - ako sa dostať k práci s 3.3V PIC24s

Tak som upravil môj PICS ICD2 Clone: rezané stopy Vcc z T2, pripojenie k cieľovým Vcc T2 (pin 2 J2). Keď zapojený do systému s 24F@3.3V sa MCLR je na 3.3V pri vysokej MPLAB číta Cieľová VPP ako 3.3V a tiež na mulimeter. Keď zapojený do systému s 18F @ 5V Mplab číta Cieľová VPP ako 12.5V a tiež na mulimeter. Myslím, že moja PICS ICD2 Clone bude teraz pracovať rovnako ako Pyto2. Iní, ktorí PICS musí vyskúšať a zistiť, či to funguje.
Späť na začiatok
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Microcontrollers -> USB ICD2 klon - ako sa dostať k práci s 3.3V PIC24s?
Strana 4 z 4 Časy uvádzané v GMT 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci 1, 2, 3, 4

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | sitemap
tému RSS