elektronika forum

Pravidlá | Posledné príspevky | RSS tému | Vyhľadávanie | Registrácia | Prihlásenie

ako sa pripojiť harddisk do PC prostredníctvom USB

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Programovanie a Prepojenie na PC -> ako sa pripojiť pevný disk k PC pomocou zbernice USB
Autor Správy
Farshid-ar

Som Užívateľ: 20 marec 2006

Post 20 marec 2006 16:02

ako sa pripojiť harddisk do PC prostredníctvom USB

Chcem sa pripojiť pevný disk k PC cez USB, ako cooldisk bez otvorenia prípadu pc veže
Späť na začiatok
Google
AdSense
Google AdSense

Post 20 marec 2006 16:02

Reklamy

Späť na začiatok
jhbbunch

Som Užívateľ: 21 február 2006
Pomohol: 16

Post 21 marca 2006 9:56

Re: ako pripojiť pevný disk k počítaču prostredníctvom USB

Môžete si kúpiť také veci za 20 dolárov na 50 dolárov. Najlepšie z nich majú prípad, že by ste dal do HD. Cheaps jednoducho, ktorý sa pripája na HD.
Tu je miesto:
http://www.ramelectronics.net/html/usb_hard-drive.html

A existuje veľa ďalších.
Späť na začiatok
delta-Dirac

Som Užívateľ: 17 január 2005

Post 28 marec 2006 20:44

Re: ako pripojiť pevný disk k počítaču prostredníctvom USB

áno použitia disku prípady sú volány externý disk prípadu, ale tu 'sa varuju g Nechcem kúpiť najlacnejšie, pretože nemajú ventilátor na hdd a to sa stáva veľmi horúce a potom môžu byť uzamknuté dať pozor na veci majú chladiaci ventilátor.
Späť na začiatok
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánska verzia Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielska verzia Fínska verzia Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátska verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejská verzia Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandská verzia Nórska verzia Poľská verzia Portugalské znenie Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinské znenie Srbská verzia Švédska verzia Tagalog version Ukrajinčina verzia Vietnamské verzia Čínska verzia
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Programovanie a Prepojenie na PC -> ako sa pripojiť pevný disk k PC pomocou zbernice USB
Strana 1 z 1

subj

text

Všetky časy sú v GMT 1 hodina
Podobné témy:
Ako sa pripojiť USB PIC (6)
Ako pripojiť USB modem k mikrokontroléru? (1)
ako sa stavia disk na čipe cez USB pripojiť k PC? (3)
môže mi niekto navrhnúť, ako sa pripojiť usb s ATmega128? (13)
Ako môžem prepojiť PC a USB zariadenia HID pomocou LabVIEW? (1)
Ako sa pripraviť alebo upraviť harddisk pre pravidelné DVD prehrávač (1)
kde sa spojil štít USB? (2)
priame pripojenie 2 USB klienti (1)
Pripojiť dva USB slave (2)
USB pripojiť k PIC 18F2550 (4)

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | mapa stránok
tému RSS