elektronika forum

Pravidlá | Posledné príspevky | RSS tému | Vyhľadávanie | Registrácia | Prihlásenie

Help "dizajn a konštrukciu digitálneho prijímača"

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Digitálna komunikácia -> Help "konštrukciu a výrobu digitálneho prijímača"
Autor Správy
Hsumon

Som Užívateľ: 15 február 2006

Post 15.Únor 2006 11:22

Help "dizajn a konštrukciu digitálneho prijímača"

Chcel by som, aby introtude myself.I 'm Miss Hsumon.I pochádzajú
Yangon, Myanmar.I 'm pre výskum Ph.D thesis.So chcem vedieť, ako sa prprepair pre moju prácu titulu a ako hľadať odkaz na corcern s mojím.
Máte-li licture-čas a máte záujem mojich stránok, budeme stretávať on-line diskutovať o svojom projekte. Teraz som zaujímavý DVB-T prijímač, ale iKnow nie je easy.So vďaka, ak sa bude riadiť a záujem svoj titul.
Ďakujem za vašu pozornosť.
Späť na začiatok
Google
AdSense
Google AdSense

Post 15.Únor 2006 11:22

Reklamy

Späť na začiatok
Zola

Som Užívateľ: 03 Oct 2005
Pomohol: 9

Post 16. februára 2006 14:58

Re: Pomoc "konštrukciu a výrobu digitálneho prijímača &

Pozrite sa na ST a Zarlink lokalít. plánujú tam nejaké globálne riešenia
Späť na začiatok
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánska verzia Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielska verzia Fínska verzia Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátska verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejská verzia Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandská verzia Nórska verzia Poľská verzia Portugalské znenie Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinské znenie Srbská verzia Švédska verzia Tagalog version Ukrajinčina verzia Vietnamské verzia Čínska verzia
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Digitálna komunikácia -> Help "konštrukciu a výrobu digitálneho prijímača"
Strana 1 z 1

subj

text

Všetky časy sú v GMT 1 hodina
Podobné témy:
ako možno merať "silu" a "SWR" pre mravca (4)
"Digital Design" podľa knihy MorrisMano požiadanie (6)
P & R s len "DO" súbor a NO "lib" (4)
Čo je pre "UGBW" a "GBW"? (1)
Čo je to "soft start" a "mŕtvy čas" z (5)
kde termiinal "DN" a "sub" conne (2)
"PIC18F4550.h" a "mcc18.exe" súbory (5)
"Rozdiel medzi" LATCH "a" FLIPFLO (7)
Problémy s použitím "generovať" a "genvar" w (2)
Rozdiel medzi "open" a "fopen" (1)

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | mapa stránok
tému RSS