elektronika forum

Pravidlá | Posledné príspevky | RSS tému | Vyhľadávanie | Registrácia | Prihlásenie

Ukazovatele v Verilog??

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> PLD, SPLD, GAL, CPLD, FPGA Design -> Ukazovatele v Verilog??
Autor Správy
Jerina

Som Užívateľ: 08 Nov 2005

Post 14.listopadu 2005 13:05

Ukazovatele v Verilog??

Zdravím všetkých,

môže niekto pomôcť mne okrem:
Ako môže byť vykonávaná v ukazovateli Verilog?

Vďaka
Jerina
Späť na začiatok
echo47

Som Užívateľ: 07 Apr 2002
Pomohol: 566

Post 14.listopadu 2005 14:34

Ukazovatele v Verilog??

Verilog nemá nič podobné ukazovatele v C. Pamätajte, že Verilog je jazyk pre popis hardware, nie je programovací jazyk.

Ak môžete vysvetliť, čo by ste chceli robiť, niekto tu môže pravdepodobne zobrazia príslušné technikou.
Späť na začiatok
Google
AdSense
Google AdSense

Post 14.listopadu 2005 14:34

Reklamy

Späť na začiatok
Jerina

Som Užívateľ: 08 Nov 2005

Post 16 novembra 2005 6:57

Re: Ukazovatele v Verilog??

Nazdar
vlastne úlohou je previesť kódovanie v 'C' to Verilog kódovanie.
Mnohé ukazovatele sa používajú int on kódovanie a chcem, ako to možno vykonať pomocou Verilog
Späť na začiatok
echo47

Som Užívateľ: 07 Apr 2002
Pomohol: 566

Post 16 novembra 2005 7:32

Ukazovatele v Verilog??

Zvyčajná prístup je prepracovať program v C je funkcia ako je digitálny logiky - čítače, akumulátory, registre, multiplexery, pamäťou, sekvencery, atď, a potom použiť Verilog, že na opis hardvéru.

Ak je to projekt FPGA, môžete sa kvapka mikroprocesor do neho a spustiť kód v C priamo.
Späť na začiatok
avimit

Som Užívateľ: 16 november 2005
Pomohol: 69
Poloha: Vozový park, UK

Post 17 novembra 2005 9:46

Re: Ukazovatele v Verilog??

Ukazovateľ môže byť implementovaný v hardvéru (Verilog / VHDL) jednoduchou pult a pamäťové poľa. Pult bude slúžiť ako adresu do pamäte tak, že bude slúžiť na rovnaký účel ako ukazovateľ C. Môžete Inkrementace alebo dekrementace pult, ako by ste ukazovateľ v C. Môžete meniť contentes pamäte (to sú údaje, na ktorej odkazuje ukazovateľ), čítaním pamäti teraz symbolickým odkazom na adresu pult (to je hardware ukazovateľ), upraviť a zapísať je späť.
hope this helps.
Kind Regards,
Aviral Mittal
Späť na začiatok
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánska verzia Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielska verzia Fínska verzia Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátska verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejská verzia Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandská verzia Nórska verzia Poľská verzia Portugalské znenie Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinské znenie Srbská verzia Švédska verzia Tagalog version Ukrajinčina verzia Vietnamské verzia Čínska verzia
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> PLD, SPLD, GAL, CPLD, FPGA Design -> Ukazovatele v Verilog??
Strana 1 z 1

subj

text

Všetky časy sú v GMT 1 hodina
Podobné témy:
vytvoriť odkazy v Verilog (3)
FIFO ukazovátka - Y len v šedej kód ukazovatele sa používajú?? (5)
Ukazovatele (7)
Funkcia Ukazovatele v C (9)
ukazovatele v MATLAB? (1)
Pochopenie práce s ukazovateľmi v jazyku C (3)
Jazyk C - odkazy na funkcie (4)
Ukazovatele na struct priradenie (1)
[C] Co je s ukazovateľmi, ako *** znamená? (3)
Dva ukazovatele na rovnakej adrese. (3)

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | mapa stránok
tému RSS