| Autor | Správa |
|---|
plne babu
Založený: 11 november 2004 Príspevky: 167 Pomohol: 11 Miesto: Singapur
| 27 augusta 2005 18:11 GTP USB schematickom? | | | Štítky: usb schematickom GTP usb PCB GTP GTP usb usb-232 GTP usb schémata usb GTP GTP usb 232 |
|
| Potrebujem GTP a GTP USB USB-232 schému, PCB môže niektorý pomôcť? a tiež chceme KNO rozdiel betn týchto dvoch.
thx |
|
| Späť na začiatok | |
 |
kov
Založený: 21 december 2004 Príspevky: 366 Pomohol: 13
| 27 august 2005 21:34 Re: GTP USB schematickom? | | | Štítky: GTP programátor usb schematickom GTP usb pic programátor otvorenej hardware GTP usb programátor GTP usb programátor schematickom PCB GTP GTP usb usb-232 |
|
| Ahoj
Stiahnite si tohle:
http://perso.wanadoo.es/siscobf/descargas/WinPic800.zip
zahŕňa programátor siftware a dve zložky pre GTP a GTP USB USB-232 schémy.
Otvorte programátor a ísť do nastavením hardvéru, nájdete množstvo odkazov, niektoré obsahujú PCB vzorov.
Veľa šťastia |
|
| Späť na začiatok | |
 |
plne babu
| 28. august 2005 10:02 Re: GTP USB schematickom? | | | Štítky: usb schematickom |
|
| dobre, v schematickom existuje vstupujúceho na RXD, TXD, RTS a DSR ale usb ne, tak já jsem za predpokladu, sud pripojiť aj štandardné USB-232 konvertor tam, mám pravdu?
thx |
|
| Späť na začiatok | |
 |
kov
| 28. august 2005 10:51 Re: GTP USB schematickom? | | | Štítky: usb schematickom RS232 previesť na usb usb schematickom schematickom pic pic pic 232 usb schematickom 232 usb schematickom schematickom usb pic pic |
|
| Hej
Nemyslím si, že je naozaj ťažké sa dostať, ak si prečítať posledný príspevok dôkladne, a skúmal scematics, já jsem si istý, že sa nachádza dve schémy, jedno pre USB a druhý pre RS-232.
Takže neviem, o čom to hovoríš, USB-RS232? Aký je v tom, že je potrebné urobiť, prevodník RS-232 na USB, alebo naopak? Nemyslím si, že budete potrebovať, stačí upraviť ten je potreba vybudovať okruh, a napáliť PIC, to je všetko! |
|
| Späť na začiatok | |
 |
plne babu
| 28 august 2005 14:23 Re: GTP USB schematickom? | | | Štítky: GTP programátor usb schematickom GTP usb programátor GTP usb programátor schematickom GTP usb-232 pic usb schematickom usb pic programátor schematickom |
|
| 2 otázky a odpovede,
1. Potom, prečo schematickom sa menuje ako GTP USB-232, ak je to len port RS-232 programátor, teda dôvod, prečo ho 'USB' s ním?
2. v winpic800 v nastavení hardvéru existujú 4 možnosti, LPT, COM, USB, USB-232. tak co je rozdiel betwn 'KOM' a 'USB-232', ak sú rovnaké?
thx
Pridané po 11 minútach:
Bol som naozaj, tu je obrázok tat používa USB-RS232
|
|
| Späť na začiatok | |
 |
kov
| 28 august 2005 22:48 Re: GTP USB schematickom? | | | Štítky: usb schematickom GTP usb usb GTP GTP usb schematickom GTP usb 232 GTP usb až 232 GTP - usb |
|
| Ahoj
Voľby sú pre prístavy existujú readly postavené moduly pre konverziu USB na RS-232, ale myslím, že to je strata času, pretože už mám schematickom, ktorý sa pripája priamo do USB.
Tiež nie všetky možnosti, ktoré vidíte, sú použiteľné pre GTP prípade jeho len USB alebo RS-232. LPT nie je použiteľný tu.
Veľa šťastia |
|
| Späť na začiatok | |
 |
38gazili
Založený: 16 Sep 2005 Príspevky: 1
| 21 September 2005 22:44 Re: GTP USB schematickom? | | | Štítky: winpic800 SCH winpic800 programátor schema winpic800 schematickom ZIF programátor schematickom winpic800 programátor schematickom pic schematickom schema winpic 800 |
|
| | Každý, kto pozná schematickom z "8/18/28/40 Pin ZIF Adapter" pre Winpic800 programátor? Ja chcem len jednu. Prosím, pomôžte mi. Děkuji. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
kov
| 22 September 2005 1:35 Re: GTP USB schematickom? | | | Štítky: winpic800 SCH winpic800 programátor schema winpic800 schematickom winpic800 programátor schematickom pic schematickom schema winpic 800 winpic800 schémata |
|
| Ahoj
V hardvérové časti WINPIC800 nájdete odkazy pre každú podporovanú programátor, nasledujte odkazy a nájdete schéma, PCB a vzorov, ktoré hľadáte ...
Veľa šťastia |
|
| Späť na začiatok | |
 |
wizpic
Založený: 24. mája 2004 Príspevky: 359 Pomohol: 25
| 23 September 2005 2:26 Re: GTP USB schematickom? | | | Štítky: GTP programátor usb schematickom GTP usb programátor GTP usb programátor schematickom 8 pin USB schematickom PCB GTP usb usb schematickom odkaz |
|
| Metal | Citácia: | | V hardvérové časti WINPIC800 nájdete odkazy pre každú podporovanú programátor, nasledujte odkazy a nájdete schéma, PCB a vzorov, ktoré hľadáte ... | Som si cez všetky odkazy na tovar, ale ťažko sa dá nájsť len schémy a DPS pre pogrammer a nie 40pin ZIF socket myslím ako že to je MELABS predať čo ohter chlapi po
dobre, ak som slepý. ak niekto má nám môžete pomôcť ven
Otázka pre vás chlapci a dievčatá, je GTP USB programátor nejaké dobré
na zdravie
wizpic |
|
| Späť na začiatok | |
 |
kov
| 23 September 2005 2:43 Re: GTP USB schematickom? | | |
|
| Ahoj
Tu je to, čo chlapci, kto vybudoval GTP veci použiť pre ZIF pätice .... Dúfam, že jej pomoc človeka 
BTW Č subjektu je slepá, ak sa správne hľadať
|
|
| Späť na začiatok | |
 |
thenorthstar
Založený: 10. marec 2006 Príspevky: 5
| 28 apríla 2006 18:11 Re: GTP USB schematickom? | | | Štítky: GTP-usb GTP usb lite GTP usb 16f628 GTP lite programer GTP-usb usb GTP pic pic GTP usb lite programer |
|
| Ahoj
Mám GTP-USB Lite programer a kedysi som to, ale mám rovnaký problém  Já jsem iný programovací pic rodine, ale nemám programovania 16F84a a 16F628 Nechcem understand. Neviem, kde robím chybu. Prosím, pomôžte mi |
|
| Späť na začiatok | |
 |
gonenc
Založený: 03 jún 2006 Príspevky: 1
| 03 júna 2006 21:18 Re: GTP USB schematickom? | | | Štítky: GTP-usb GTP usb lite GTP-usb ICSP PCB GTP usb GTP usb usb pic 16f628 GTP PCB GTP lite programer |
|
| "Ahoj
Mám GTP-USB Lite programer a kedysi som to, ale mám rovnaký problém  Já jsem iný programovací pic rodine, ale nemám programovania 16F84a a 16F628 Nechcem understand. Neviem, kde robím chybu. Prosím, pomôžte mi "
I vyriešiť problém, že dnes by uvedenie 100uF na výstupe ICSP konektor (medzi VDD a GND) Ak chcete, môžete urobiť to isté pre USB connectro stranu
Nevyhnutnosť, že pochádza z nejakej fotky využíva mnoho súčasných takže budete potrebovať dodatočné dodávky alebo veľké kondenzátory pre výstupné napätie (5V) konať vypadávajúcich
Napríklad: Pri použití ICD2 vám všeobecne potrebujú extra napájanie
I sitll mať problémy (nepracuje s Winpic3.58 a resetuje, keď dotyk dna PCB)
Hex a vodič, ktorý ste použili
Dúfam, že sa stal užitočným
Gonenc |
|
| Späť na začiatok | |
 |
plne babu
| 22 júl 2006 20:38 Re: GTP USB schematickom? | | | Štítky: GTP usb usb GTP GTP usb hex usb schem GTP usb schem |
|
| niektoré majú GTP usb schem. a hex?
thx |
|
| Späť na začiatok | |
 |
nooknikz
Založený: 22. apríl 2002 Príspevky: 400 Pomohol: 22 Poloha: Thajsko
| 22 júl 2006 20:39 Re: GTP USB schematickom? | | |
|
| tady
|
|
| Späť na začiatok | |
 |
wjr1955
Založený: 11. máj 2006 Príspevky: 32 Pomohol: 2 Miesto: Sao Paulo BR
| 22 júl 2006 21:18 Re: GTP USB schematickom? | | | Štítky: winpic800 usb |
|
| | gonenc Napísal: | "Ahoj
I sitll mať problémy (nepracuje s Winpic3.58 a resetuje, keď dotyk dna PCB)
Gonenc |
GT USB Lite pracuje iba na Winpic800 verzia 3.55. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
plne babu
| 23. júla 2006 15:43 Re: GTP USB schematickom? | | | Štítky: GTP usb usb GTP |
|
|
Povedal som, GTP usb "plus" ne GTP usb, môj ISP blokuje doménu http://perso.wanadoo.es/ tak aj cannt dostať do akejkoľvek informácie o tat stránku, počul som, tat i HAV kúpiť ic pre tat jedna, môže ktorýkoľvek z vysvetlite mi, ako sa dostať |
|
| Späť na začiatok | |
 |
pic-Novato
Založený: 05. február 2006 Príspevky: 50 Pomohol: 1 Poloha: Lima - Peru
| 23. júla 2006 16:53 Re: GTP USB schematickom? | | | Štítky: GTP programátor GTP usb programátor GTP plus pic usb PCB GTP usb usb GTP PCB GTP pic pic usb programátor winpic800 USB programátor |
|
| Dobrý deň, tuk BABU:
GTP PLUS USB nie je zadarmo, musíte sa obrátiť s Francisco (Sispic)
winpic800 (at) hotmail.com
Majú rôzne opción kúpiť iba pic programuje, PCB, alebo programátor je pripravená na použitie.
Potrebujete softvér Winpic800, ale jeho zdarma.
Ak máte viac cuetions možno aj vám pomôže.
Pozdravy. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
plne babu
| 24 júl 2006 16:05 Re: GTP USB schematickom? | | |
|
| | pic-Novato Napísal: | Dobrý deň, tuk BABU:
.... Potrebujete kontakt s Francisco (Sispic)
winpic800 (at) hotmail.com
Majú rôzne opción nakúpiť, ...
Pozdravy. |
v prvom rade, ITS netukovej BABU je plne babu, akýmkoľvek spôsobom, je bez tela replyin forma winpic800 (at) hotmail.com ... nemôže povedať, že mi je, že je stále nažive? |
|
| Späť na začiatok | |
 |
pic-Novato
| 25 júl 2006 19:37 Re: GTP USB schematickom? | | |
|
| Plne BABU:
I urobíte chybu a ospravedlniť za to, ale i len pokúsiť, aby vám pomohol.
Sispic je stále nažive.
Akýmkoľvek spôsobom, ak nemáte dobré spôsoby nemôžem vám pomôcť.
Dovidenia |
|
| Späť na začiatok | |
 |
phamxba
Založený: 27. mája 2006 Príspevky: 4
| 28 júla 2006 5:31 Re: GTP USB schematickom? | | | Štítky: gtp_usb GTP usb usb GTP pic usb GTP luongvanthieu winpic v3.59 winpic800 usb ovládač |
|
| I má vykonať GTP_USB palube, ale nepracuje s WinPIC800 v3.59 I keď thinh ktorí môžu aktualizovať ovládače pre radu (18f2550) bude potrebné urobiť .... ale kto vie, prosím post je pre mňa Vďaka vopred tento môj mail luongvanthieu (at) yahoo.com |
|
| Späť na začiatok | |
 |
PICUser
Založený: 15 jún 2003 Príspevky: 45
| 23. august 2006 9:22 Re: GTP USB schematickom? | | | Štítky: 232 usb usb pic pic pic programátor usb až 232 usb sema usb shematic pic programátor shematic usb |
|
| Ahoj priateľovi, môže niekto zdieľať s fórom shematic alebo odkaz, kde DL najnovšiu verziu Melabs programátor (podporuje rozhranie USB a RS232). Mám starú verziu (len RS232). Thanks in Advan
S pozdravom
PICUser |
|
| Späť na začiatok | |
 |
wakaka
Založený: 07 december 2005 Príspevky: 238 Pomohol: 4
| 23. august 2006 10:08 GTP USB schematickom? | | | Štítky: GTP usb GTP usb pic usb GTP GTP usb vpp2 GTP usb pic pic pre GTP usb usb GTP vpp2 pin |
|
| môže ktokoľvek zadať spojenie čapu od VPP, Vss, dátumy, hodiny na PIC?
a pre VPP, Vpp2, Vss, dátumu Hodiny. Wats rozdiel medzi týmito 2 skupinami?
Ako sa pripojiť z GTP na USB PIC, musia zahŕňať všetky pasívne komponenty?
ako je možné použiť? Y hornej časti potrebujú extra Vpp2? tankx |
|
| Späť na začiatok | |
 |
wakaka
| 24 augusta 2006 3:57 GTP USB schematickom? | | |
|
| | nie je potrebné žiadne externé napájanie suring programovania pre ICSP? alebo to má napájanie z zacielenia palube? |
|
| Späť na začiatok | |
 |
shak
Založený: 29 júl 2006 Príspevky: 6
| 29. augusta 2006 17:48 Re: GTP USB schematickom? | | |
|
| je nové mikrokontroléry kompatibilné s 8051 lik: c54u usb 97c100 an212 ezusb |
|
| Späť na začiatok | |
 |
pic-Novato
| 29. augusta 2006 22:54 Re: GTP USB schematickom? | | | Štítky: GTP usb GTP usb pic okruh GTP usb usb GTP ICSP usb GTP ICSP GTP usb obvode |
|
| Wakaka:
V ICSP nepotrebujú napájanie z Obr obvod, nemajú pripojenie napájania z USB GTP k moci Fotografie z obvodu, iba pripojiť zem oboch okruhov a VPP, dátumu a hodiny.
V GTP USB musieť skupiny konektory:
VPP, Vss, dátumu a hodiny pre ICSP.
VPP, Vpp2, dátumu a hodiny pre ZIF kam umiestniť fotky.
Ak youdon't mať diagram pre ZIF, messege mě.
Dovidenia |
|
| Späť na začiatok | |
 |
phamxba
Založený: 27. mája 2006 Príspevky: 4
| 30. augusta 2006 2:52 Re: GTP USB schematickom? | | | Štítky: GTP usb usb lite schematickom GTP usb lite schematickom gtp_usb usb GTP GTP usb schematickom gtp_usb lite |
|
|  Musím zvážiť GTP_USB lite a GTP_USB aj pozor na rôzne medzi schematickom je Vpp2 na GTP_USB tak, aby mohli budovať jednoduchá zásuvka pre programovanie mnohých čip na jedenkrát. v konečnom znení, môj objekt je nájsť schematickom Hex a súbor o budovaní dobrej programovej rady. Kto osobe, naozaj mi môže pomôcť, a bolo zrejmé, že o zdroje. Vďaka vopred.
Pretože notthinglast navždy! |
|
| Späť na začiatok | |
 |
wakaka
| 31. august 2006 14:06 Re: GTP USB schematickom? | | | Štítky: usb schematickom GTP usb pic ICSP VPP schematickom pic ICSP usb obvode schematickom pic usb schematickom GTP usb pic okruh GTP usb |
|
| | pic-Novato Napísal: | Wakaka:
V ICSP nepotrebujú napájanie z Obr obvod, nemajú pripojenie napájania z USB GTP k moci Fotografie z obvodu, iba pripojiť zem oboch okruhov a VPP, dátumu a hodiny.
V GTP USB musieť skupiny konektory:
VPP, Vss, dátumu a hodiny pre ICSP.
VPP, Vpp2, dátumu a hodiny pre ZIF kam umiestniť fotky.
Ak youdon't mať diagram pre ZIF, messege mě.
Dovidenia |
Aha, vďaka za odpoveď ur, i třeba ZIF diagram, plz upload, thankx. Ak je to možné, hex súboru a schematickom na to, ako dobre .... thanx .... |
|
| Späť na začiatok | |
 |
hngm
Založený: 19 júl 2006 Príspevky: 6
| 31. august 2006 18:27 Re: GTP USB schematickom? | | | Štítky: usb schematickom GTP usb usb GTP GTP usb schematickom GTP usb 232 |
|
| GTP USB_232 schematickom
|
|
| Späť na začiatok | |
 |
hngm
Založený: 19 júl 2006 Príspevky: 6
| 31. august 2006 18:31 Re: GTP USB schematickom? | | | Štítky: gtp_usb GTP usb usb GTP gtp_usb |
|
| GTP_USB ....
|
|
| Späť na začiatok | |
 |
plne babu
| 10 September 2006 12:19 Re: GTP USB schematickom? | | | Štítky: GTP usb PCB GTP GTP usb usb-232 GTP layout usb usb GTP GTP usb 232 GTP usb PCB |
|
| niektoré majú PCB layout pre GTP usb (ne GTP-USP , GTP usb-232)
thx |
|
| Späť na začiatok | |
 |