Pravidlá | Posledné príspevky | RSS tému | Vyhľadávanie | Registrácia | Prihlásenie

Visual C a Visual Basic

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Programovanie a Prepojenie na PC -> Visual C a Visual Basic
Autor Správy
Sputnik

Som Užívateľ: 19 októbra 2004
Pomohol: 3
Miesto: Južná Afrika

Post 29 júna 2005 1:36

Visual C a Visual Basic

Je možné, že do VC do programu VB? Zaujímalo by ma, pretože som si čudne čítať dáta zo sériového portu v VC , bez toho aby dochádzalo k chybe v systéme Windows XP. Ak áno, sú nejaké indepth kurzy k dispozícii.

Sputnik Idea
Späť na začiatok
Google
AdSense
Google AdSense

Post 29 júna 2005 1:36

Reklamy

Späť na začiatok
mik27

Som Užívateľ: 31 január 2005
Pomohol: 3

Post 29 júna 2005 2:11

Re: Visual C a Visual Basic

Áno, môžete volať funkciu VC ... ale nie priamo!

Táto metóda je vytvorenie knižnice DLL s VC ... s funkciami, ktoré chcete použiť vo VB ... a potom môžete volať funkciu eported z vášho programu VB.

Ako volať funkcie DLL VB:

h ** p: / / msdn.microsoft.com / library / default.asp? url = / library / en-us / vccore / html / _core_Calling_DLL_Functions_from_Visual_Basic_Applications.asp

m! K27
Späť na začiatok
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánska verzia Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielska verzia Fínska verzia Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátska verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejská verzia Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandská verzia Nórska verzia Poľská verzia Portugalské znenie Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinské znenie Srbská verzia Švédska verzia Tagalog version Ukrajinčina verzia Vietnamské verzia Čínska verzia
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Programovanie a Prepojenie na PC -> Visual C a Visual Basic
Strana 1 z 1 Časy uvádzané v GMT 2 hodiny
Podobné témy:
Čo je lepšie Visual Basic, Visual C alebo Delphi? (79)
ktorý z nich je lepší Visual C alebo Visual Basic for GUI (8)
Visual Basic (1)
Visual Basic a USB! (14)
Visual Basic (1)
Visual Basic a USB (5)
Visual Basic (3)
Visual Basic (6)
Ako to urobiť vo Visual Basicu? (1)
Potrebujem pomoc v jazyku Visual Basic (1)

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | mapa stránok
tému RSS