Pravidlá | Posledné príspevky | RSS tému | Vyhľadávanie | Registrácia | Prihlásenie

Rozdiel?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Programovanie a Prepojenie na PC -> rozdiel?
Autor Správy
inžinier

Pomohol: 1

Post 08 môže 2005 14:30

Rozdiel?

Nazdar
Som zmätený z rozdielu medzi C, C , C #
Aký je rozdiel?
Späť na začiatok
ghbolivar

Som Užívateľ: 25 júl 2001
Pomohol: 6

Post 08 môže 2005 14:44

Re: Rozdiel?

Hlavný rozdiel medzi C a C je OOPS (objektovo orientovaného programovania) koncepcie v c . C je pokročilá verzia C, ktorá bola vykonaná v roku 1980 v rovnakom laboratóriu, kde bol tiež c a teda väčšinu funkcií c sú obsiahnuté v C tiež, ale s malým rozdielom v niektorých syntaxe, aby sa c vyspelejšie Language.Besides týchto nie je veľký rozdiel medzi nimi.

užiť si
Späť na začiatok
Google
AdSense
Google AdSense

Post 08 môže 2005 14:44

Reklamy

Späť na začiatok
inžinier

Pomohol: 1

Post 08 môže 2005 15:12

Re: Rozdiel?

vďaka ghbolivar

A čo C #?
Späť na začiatok
Banho

Som Užívateľ: 16 december 2004
Pomohol: 12

Post 08 môže 2005 17:01

Rozdiel?

C # možno nájsť v. NET prostredie. trochu kombinácia C a Java ..
Späť na začiatok
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánska verzia Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielska verzia Fínska verzia Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátska verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejská verzia Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandská verzia Nórska verzia Poľská verzia Portugalské znenie Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinské znenie Srbská verzia Švédska verzia Tagalog version Ukrajinčina verzia Vietnamské verzia Čínska verzia
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Programovanie a Prepojenie na PC -> rozdiel?
Strana 1 z 1

subj

text

Všetky časy sú v GMT 1 hodina
Podobné témy:
Z rozdielu (11)
Rozdiel (2)
Rozdiel (3)
Rozdiel (2)
Rozdiel (5)
Rozdiel (3)
Rozdiel (2)