cedance
Som Užívateľ: 24 októbra 2003 Príspevky: 703 Pomohol: 28 Miesto: Nemecko
| 01 Mar 2005 13:37 Re: Konverzia do VCD PC monitor monitor | | |
|
| nazdar,
keď môžete používať TV karta pripojiť ur drôty kábel k monitoru zobraziť channles na monitore, ja si myslím, že by malo byť možné. u mohol urobiť jednu vec. použitie VCD hráč dostať o / p Thro drôt v súlade s kábel drôt (ususally obsahuje kábel pre pripojenie k televízii) .. Myslím .... miesto pripojenia k televízii u could tie na monitore. však, mohol sledovať určite hrať ... vec je .. Treg. pripojenie .. by sa objasniť na tomto furthur potom aj získať viac surovín ..! 
/ Cedance
Naposledy upravil cedance dňa 07. Mar 2005 16:27, upraveno 1 celkom |
|
pisoiu
Som Užívateľ: 31 december 2002 Príspevky: 729 Pomohol: 24 Poloha: Rumunsko
| 01 Mar 2005 19:37 Konverzia VCD na monitore PC monitore | | |
|
| Nazdar, Môžete priamo pripojiť k PC monitore komplexný zdroj video signálu. PC monitor nie je určený pre toto. Komplexná video signálu TV obsahuje všetky náležitosti potrebné na zobrazenie obrázka (svietivosť a Chrominance signály), v rozlíšení 768x576 pixelov (pre PAL i SECAM normy). Horizontálna snímacia frekvencia 15,625 Hz a vertikálne je 50 Hz, a formát zobrazenia je prekladaný. PC monitor bude fungovať len z 31kHz skenovanie freqency a nahor, v závislosti na rozlíšení a vertikálna obnovovacia frekvencia. Ďalej, na monitore PC, video signály sú prenášané oddelene pre každé základné farby (červená, zelená a modrá). Za účelom prevodu CVBS (video komplex) signál pre ready-na-zobraziť signál na monitor počítača, budete musieť dekódovať za účelom získania R, G a B komponentov, je previesť do digitálnej vysielanie, ukladať ich do pamäte framebuffera a čítať je späť vo vyššej miere, vhodný pre PC monitor, potom je previesť späť na analógový signál. Ľahký.
/ Pisoiu |
|