Pravidlá | Posledné príspevky | RSS tému | Vyhľadávanie | Registrácia | Prihlásenie

Konverzia VCD na monitore PC monitore

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Elektronické základné otázky -> Prevod PC monitore sledovať VCD
Autor Správy
Hai_Men

Som Užívateľ: 31 marec 2003
Poloha: Malajzia

Post 01 Mar 2005 6:10

Nazdar,

Naozaj newbie question.

Je možné previesť štandardné stolové PC monitor sa musí použiť ako monitor pre prehliadanie štandardné VCD prehrávač alebo VHS prehrávač. Akýkoľvek odkaz na tejto veľmi ocenil.

Thanks in advance
Späť na začiatok
Google
AdSense
Google AdSense

Post 01 Mar 2005 6:10

Reklamy

Späť na začiatok
cedance

Som Užívateľ: 24 októbra 2003
Pomohol: 28
Miesto: Nemecko

Post 01 Mar 2005 13:37

Re: Konverzia do VCD PC monitor monitor

nazdar,

keď môžete používať TV karta pripojiť ur drôty kábel k monitoru zobraziť channles na monitore, ja si myslím, že by malo byť možné. u mohol urobiť jednu vec. použitie VCD hráč dostať o / p Thro drôt v súlade s kábel drôt (ususally obsahuje kábel pre pripojenie k televízii) .. Myslím .... miesto pripojenia k televízii u could tie na monitore. však, mohol sledovať určite hrať ... vec je .. Treg. pripojenie .. by sa objasniť na tomto furthur potom aj získať viac surovín ..! Úsmev

/ Cedance

Naposledy upravil cedance dňa 07. Mar 2005 16:27, upraveno 1 celkom
Späť na začiatok
pisoiu

Som Užívateľ: 31 december 2002
Pomohol: 24
Poloha: Rumunsko

Post 01 Mar 2005 19:37

Nazdar,
Môžete priamo pripojiť k PC monitore komplexný zdroj video signálu. PC monitor nie je určený pre toto. Komplexná video signálu TV obsahuje všetky náležitosti potrebné na zobrazenie obrázka (svietivosť a Chrominance signály), v rozlíšení 768x576 pixelov (pre PAL i SECAM normy). Horizontálna snímacia frekvencia 15,625 Hz a vertikálne je 50 Hz, a formát zobrazenia je prekladaný. PC monitor bude fungovať len z 31kHz skenovanie freqency a nahor, v závislosti na rozlíšení a vertikálna obnovovacia frekvencia. Ďalej, na monitore PC, video signály sú prenášané oddelene pre každé základné farby (červená, zelená a modrá). Za účelom prevodu CVBS (video komplex) signál pre ready-na-zobraziť signál na monitor počítača, budete musieť dekódovať za účelom získania R, G a B komponentov, je previesť do digitálnej vysielanie, ukladať ich do pamäte framebuffera a čítať je späť vo vyššej miere, vhodný pre PC monitor, potom je previesť späť na analógový signál. Ľahký.

/ Pisoiu
Späť na začiatok
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánska verzia Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielska verzia Fínska verzia Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátska verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejská verzia Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandská verzia Nórska verzia Poľská verzia Portugalské znenie Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinské znenie Srbská verzia Švédska verzia Tagalog version Ukrajinčina verzia Vietnamské verzia Čínska verzia
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Elektronické základné otázky -> Prevod PC monitore sledovať VCD
Strana 1 z 1

subj

text

Všetky časy sú v GMT 1 hodina
Podobné témy:
Need môcť sledovať I2C sledovať autobatérie (2)
Schematické LG PC monitor (2)
PC VGA MONITOR KONANIA? (10)
PC Monitor Nie zapnutí (4)
Problém s mojím LCD monitor pre PC: Hyundai X90W (1)
VGA s EGA monitorom? (3)
Rozhranie mikro na monitor VGA (2)
VGA monitor obvode Converter (2)
old CGA / VGA monitor k osciloskopu? (4)
Ako napísať AHB Monitor? (3)

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | mapa stránok
tému RSS