| Autor | Správa |
|---|
tjalps
Založený: 28. máj 2001 Príspevky: 262 Pomohol: 2
| 23. januára 2005 21:17 ZigBee-Ako začať | | | Štítky: start ZigBee ZigBee ako ZigBee designu ZigBee start ako ZigBee počnúc ZigBee ako začať ZigBee |
|
| Ahoj!
Som začínajúci ZigBee návrhu, pretože si myslím, že naozaj má veliký potetntial kvôli cene a použiteľnosti.
Povedal niekto pokúsil Microchip demo a ako to funguje? Ako sa s komín?
Môžeš sugesti s tým, čo je najlepšie začať?
Môžeme skutočne dosiahnuť vzdialenosti 25 metrov a viac?
Prosím, napíšte čokoľvek, čo si myslíte, že je dobré pre nových ľudí, na túto tému!
pozdravy! |
|
| Späť na začiatok | |
 |
svicent
Založený: 11 júl 2001 Príspevky: 411 Pomohol: 23
| 23. januára 2005 21:55 Re: ZigBee-Ako začať | | | Štítky: ZigBee tutorial |
|
| Vydanie 175 (február 2005) v obvode Sklep magazín obsahuje časti 1 návod na ZigBee. Tutoriál obsahuje dve časti.
Pozdravy |
|
| Späť na začiatok | |
 |
Donji
Založený: 27. december 2004 Príspevky: 127 Pomohol: 2
| 24. január 2005 0:20 Re: ZigBee-Ako začať | | | Štítky: start ZigBee ZigBee ako ZigBee designu žhavý ZigBee ZigBee start ZigBee fórum ZigBee žhavý zásobník |
|
| | tjalps Napísal: | Ahoj!
Som začínajúci ZigBee návrhu, pretože si myslím, že naozaj má veliký potetntial kvôli cene a použiteľnosti.
Povedal niekto pokúsil Microchip demo a ako to funguje? Ako sa s komín?
Môžeš sugesti s tým, čo je najlepšie začať?
Môžeme skutočne dosiahnuť vzdialenosti 25 metrov a viac?
Prosím, napíšte čokoľvek, čo si myslíte, že je dobré pre nových ľudí, na túto tému!
pozdravy! |
Nazdar
1) Skúste hľadať ZigBee na tomto fóre a nájdete nejaké info o ZigBee 2) Choď na www.zigbee.org pre úvodnú info 3) Existujú niektoré dobré IEEE dokumentov o predmete
Rozsah: 25 metrov by nemal byť problém. Freescale dosiahla odkaz viac ako 300 metrov! ZigBee zostavy: žhavý popol, Microchip, Freescale Chipcon a ponúknuť ZigBee zostavy. Tento žhavý komína je docela elegantné. Neviem o iné. Vyskúšajte si sami.
Veľa šťastia |
|
| Späť na začiatok | |
 |
tjalps
| 24. január 2005 12:14 Re: ZigBee-Ako začať | | | Tagy: žhavý popol žhavý zásobník zásobník |
|
| Ahoj!
Čo myslíš, že žhavý popol komína je čistý?
Pozdravy! |
|
| Späť na začiatok | |
 |
Donji
| 24. január 2005 13:34 Re: ZigBee-Ako začať | | | Tagy: žhavý popol žhavý zásobník zásobník |
|
Čo myslíš, že žhavý popol komína je čistý?
Pozdravy! |
"Zdá sa, že to funguje dobre." |
|
| Späť na začiatok | |
 |
tjalps
| 24. január 2005 14:15 Re: ZigBee-Ako začať | | | Tagy: žhavý ic |
|
| Ahoj!
Mali ste kúpiť kompletný vývoj systému z žhavý alebo ste začali pracovať len s žhavý IC?
Pozdravy! |
|
| Späť na začiatok | |
 |
Donji
| 24. január 2005 19:17 Re: ZigBee-Ako začať | | | Tagy: žhavý ic |
|
Mali ste kúpiť kompletný vývoj systému z žhavý alebo ste začali pracovať len s žhavý IC?
Pozdravy! |
Nazdar
Náš tím sa v poslednej dobe začali na tejto zmesi vonkajšie kit a našu vlastnú technológiu.
ATB |
|
| Späť na začiatok | |
 |
milojames
Založený: 08. marca 2002 Príspevky: 36 Pomohol: 1
| 24. január 2005 22:07 Re: ZigBee-Ako začať | | |
|
| Pozrite sa na http://www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=13192DSK&parentCode=ZRP-1&nodeId=02XPgQhCQ6m6cy7103 . Bol som hrať s Freescale vývojový kit, a to funguje celkom dobre. Môžete získať 25 metrov, ale musíte vytvoriť vlastné antény. Ty na palube eval nie sú príliš dobré. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
Donji
| 25 január 2005 0:46 Re: ZigBee-Ako začať | | |
|
| | milojames Napísal: | Pozrite sa na h ** p: / / www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=13192DSK&parentCode=ZRP-1&nodeId=02XPgQhCQ6m6cy7103 . Bol som hrať s Freescale vývojový kit, a to funguje celkom dobre. Môžete získať 25 metrov, ale musíte vytvoriť vlastné antény. Ty na palube eval nie sú príliš dobré. |
Je pravda, že budete potrebovať dve antény? Vyzerá to, že ju z katalógu. Vďaka. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
tjalps
| 25 január 2005 9:02 Re: ZigBee-Ako začať | | | Tagy: žhavý ic |
|
| Ktorý je lepší EMBER alebo Freescale?
Pozdravy! |
|
| Späť na začiatok | |
 |
Donji
| 25 január 2005 10:09 Re: ZigBee-Ako začať | | | Tagy: žhavý ic |
|
| | tjalps Napísal: | Ktorý je lepší EMBER alebo Freescale?
Pozdravy! |
Ťažko povedať. Potrebujete pracovať s oboma povedať. I Nenašli.
ATB |
|
| Späť na začiatok | |
 |
milojames
Založený: 08. marca 2002 Príspevky: 36 Pomohol: 1
| 28 január 2005 1:17 Re: ZigBee-Ako začať | | |
|
| Áno, Freescale časti majú samostatné tx a rx anténu. Použil som tx / rx prepnúť do používať len jedna anténa, ale já předpokládám ste tiež mohli navrhnúť pasívne kombinujúci circut od prístroja nikdy prenáša alebo prijíma súčasne.
o chipcon CC2420 je oveľa príjemnejšia časť, a má tx / rx prepnúť postavená v roku, rovnako ako hardware založeného šifrovanie, ale je drahší, takže musím používať Freescale časť. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
Donji
| 28 január 2005 10:19 Re: ZigBee-Ako začať | | |
|
| | milojames Napísal: | Áno, Freescale časti majú samostatné tx a rx anténu. Použil som tx / rx prepnúť do používať len jedna anténa, ale já předpokládám ste tiež mohli navrhnúť pasívne kombinujúci circut od prístroja nikdy prenáša alebo prijíma súčasne.
o chipcon CC2420 je oveľa príjemnejšia časť, a má tx / rx prepnúť postavená v roku, rovnako ako hardware založeného šifrovanie, ale je drahší, takže musím používať Freescale časť. |
Pripravované časti aj z newcommers sa zdajú byť lepšie. Ťažko povedať, ktorý bude najlepšie.
|
|
| Späť na začiatok | |
 |
mitesh
Založený: 13. máj 2002 Príspevky: 289 Pomohol: 6
| 29 január 2005 11:31 Re: ZigBee-Ako začať | | | Štítky: ZigBee informácií |
|
| Ahoj Do akýkoľvek subjekt mať úplné informácie o ZigBee. Do akýkoľvek subjekt mať extra Freescale rozvoja palube.
Prosím servis mi, chcem jeden. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
Donji
| 29 január 2005 15:00 Re: ZigBee-Ako začať | | | Štítky: ZigBee podrobnosti podrobnosti ZigBee ic ic ZigBee |
|
| | mitesh Napísal: | Ahoj Do akýkoľvek subjekt mať úplné informácie o ZigBee. Do akýkoľvek subjekt mať extra Freescale rozvoja palube.
Prosím servis mi, chcem jeden. |
Myslím, že to nie je zadarmo.
|
|
| Späť na začiatok | |
 |
tjalps
| 29 január 2005 17:30 Re: ZigBee-Ako začať | | | Tagy: žhavý ic žhavý alebo chipcon |
|
| Ahoj!
Yest, že je to pravda. Od začiatku Freescale mala obmedzený počet vývojové kity a teraz ukončenie akcie, a ak mám pravdu môžete objednať vývojový kit pre cca 99 USD, čo je oveľa lacnejšie ako žhavý a ChipCon.
pozdravy! |
|
| Späť na začiatok | |
 |
ivoblog
Založený: 13 február 2005 Príspevky: 1
| |
| Späť na začiatok | |
 |
omara007
Založený: 06 január 2003 Príspevky: 1264 Pomohol: 38 Miesto: Dubaj
| 03 mája 2005 5:42 Re: ZigBee-Ako začať | | | Štítky: ZigBee, ako na to, ako sa ZigBee c ZigBee kód |
|
| | Počul som, že Freescale je šírenie jeho ZigBee MAC kód zadarmo, ale za určitých conditionds alebo niečo takého .. je to pravda? .. Ak áno, ako môžem získať, aby bol tento kód, že budem používať v mojej majstrov? |
|
| Späť na začiatok | |
 |