Pravidlá | Posledné príspevky | RSS tému | Vyhľadávanie | Registrácia | Prihlásenie

Hodiny a obnova dát okruh

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Analog Circuit Design -> Hodiny a obnova dát okruh
Autor Správy
xwcwc1234

Som Užívateľ: 21 júl 2001
Pomohol: 5

Post 08 Dec 2004 10:31

Zdravím všetkých,
Potrebujem navrhnúť 10MHz hodiny a obnova dát obvode. Každý, kto má nejaké nápady na túto tému (obsahuje fázový detektor, VCO a ďalšie)?
Späť na začiatok
lianming1

Som Užívateľ: 11 január 2004
Pomohol: 4

Post 09 Dec 2004 7:24

Možno sa môžete pozrieť kniha Razavi
Späť na začiatok
xwcwc1234

Post 09 Dec 2004 7:36

Re: Hodiny a obnova dát okruh

Áno, čítal som Razivi knihu na túto tému. Ale takmer CDR obvody neexistujú frekvencia detektora má široký rozsah zachytenia. To je ten problém. Moja VCO má vždy veľké rozdiely v rámci procesu zmeny a napätia, teploty apod
Späť na začiatok
Google
AdSense
Google AdSense

Post 09 Dec 2004 7:36

Reklamy

Späť na začiatok
sutapanaki

Pomohol: 33

Post 09 Dec 2004 22:34

Prichádzajúce dáta boli taktované na konci vysielač s určitou frekvenciou, ktoré by ste mali vedieť, približne - povedzme 10MHz. Prečo nie zamknutie VCO prvej pravidelnej hodiny 10MHz pomocou PFD, poplatok čerpadlo atď ako PLL a po ňom je uzamknutý potom prejsť na fázový detektor obdržaní Vašej reálne dáta a do obnovy. Týmto spôsobom si VCO je už na oscilácií frekvencie blízko správny a všetko, čo musíte urobiť, je zachytiť vo fáze, pokiaľ ide o data.
Späť na začiatok
xwcwc1234

Post 10 decembra 2004 5:04

Bohužiaľ, môj obvod nemá auxiluary PLL odkaz na vstupe, takže nemôžem zamknúť VCO do známej frekvencii. Hľadám obvod, ktorý môže byť použitý ako PFD v CDR. To je to, čo chcem.
Späť na začiatok
sutapanaki

Pomohol: 33

Post 10 decembra 2004 7:59

Mali by ste asi vedieť, že dáta (napríklad LDC) neobsahuje ENRGY na taktovacej frekvencii a je ťažké použiť ako somethink PFD na zámok, aby niečo, čo tam nie je. Přemýšlela jsi o tom, detekcia hrán na vytvorenie energie na taktovacej frekvencii?
Späť na začiatok
andy1

Som Užívateľ: 24 júl 2004
Pomohol: 2

Post 13 decembra 2004 0:46

Môžete popísať podrobnejšie, aký typ formátu vstupného signálu (NRZ, manchester ...). Nielenže majú zamknúť hodiny na miestnej oscilator, musíte zamknúť, aby prichádzajúci signál taktiež. To môže skomplikovať. Verím, že existujú IC, ktorý je používaný v ethernet LAN a aplikácií môžete využiť.

Nájdete v priloženom súbore na niektoré základné myšlienku.

Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Späť na začiatok
aicer

Som Užívateľ: 20 októbra 2004

Post 14.prosince 2004 17:01

Myslím, že svoju architektúru, sú Dual-Loop bez signálu referenčné hodiny ... musíte PD FD CP LPF & VCO .. Lineárna fáza PD je vhodný pre váš návrh. To je v poriadku na 10MHz rýchlosti prenosu dát, všetky zručnosti si môžete overiť papers.The tesné vedenie analýza časť PD je podobný PLL, jednej z častí FD skontrolovať detector.Remember rotačné frekvencie, VCO potreba vytvárať multi-fáza (0 90 180 270 alebo 0 45 90 ... atď), keďže FD requirements.I navrhnúť dokument o časť FD pre u "3.125-Gb / s Clock a Data Recovery pre obvod 10-Gbase LX4-Ethernet "(autor: Shen-Iuan Liu et al.)
Späť na začiatok
CDRCDR

Som Užívateľ: 15 február 2004

Post 14.prosince 2004 21:24

Odporúčam Potbaker PFD je pre vás na použitie, v ktorom sú dvojsečná DFFs použité ku konštrukcii fázovou detekciou, potom dve fázy detecor (I / Q) postaviť PFD.It nepotrebuje referenčné hodiny
Späť na začiatok
andy1

Som Užívateľ: 24 júl 2004

Post 15 decembra 2004 5:46

Stále si myslím, že termín "Hodiny prevádzky" trochu zavádzajúce, pretože, aspoň vo väčšine prevedení, je vždycky miestneho času, takže nie je potrebné "obnoviť hodín" odkiaľkoľvek.

Čo sa zvyčajne stáva, že už existujúce miestne hodiny musia prispôsobiť svoje fázy imcomming dát. Táto miestnej hodiny je zvyčajne pochádza z miestneho oscilátora.

Termín "zosúlaďovať hodín" je výstižnejší.
Späť na začiatok
aicer

Som Užívateľ: 20 októbra 2004

Post 18.prosince 2004 12:21

Rovnako ako andy1 saying.There sú zvyčajne referenčné hodiny v mnohých hodín design.reference CDR mohlo zlepšiť získavanie času a dizajn obvod oveľa easier.In moje práce, já design CDR referenceless s hodinami. Stretol som sa mnohých otázok, ktoré by neexistovali v CDR s odkazom clock.So ... možno by sa malo zmeniť pri danej topológii, ak môžete, alebo niekto povoliť.
Späť na začiatok
Arabské znenie Bulharská verzia Katalánsky verzia Česká verzia Dánska verzia Nemecká verzia Grécke znenie Anglická verzia Španielska verzia Fínska verzia Francúzska verzia Hindčina verzia Chorvátska verzia Indonézska verzia Talianska verzia Hebrejská verzia Japonská verzia Kórejská verzia Litovská verzia Lotyšská verzia Holandská verzia Nórska verzia Poľská verzia Portugalské znenie Rumunská verzia Ruská verzia Slovenská verzia Slovinské znenie Srbská verzia Švédska verzia Tagalog version Ukrajinčina verzia Vietnamské verzia Čínska verzia
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Analog Circuit Design -> Hodiny a obnova dát okruh
Strana 1 z 1

subj

text

Všetky časy sú v GMT 1 hodina
Podobné témy:
CLOCK a obnova dát? (9)
Hodiny a obnova dát (7)
Hodiny a obnova dát (2)
O hodiny a obnovy dát rýchlosť (4)
Question about Clock a Data Recovery, vďaka. (3)
Hodiny a obnovenie dát pre sériovú Link (4)
Ako implimente CDR (hodiny a obnova dát) obvody. (8)
Hodiny obnova dát ....? (5)
Clock Data Recovery (3)
Hodiny obnova dát (1)

Zneužitie | | Administrátor | | Moderátori | | Podporte nás | | mapa stránok
tému RSS