| Autor | Správy |
|---|
xwcwc1234
Som Užívateľ: 21 júl 2001 Príspevky: 316 Pomohol: 5
| 08 Dec 2004 10:31 Hodiny a obnova dát okruh | | |
|
| Zdravím všetkých, Potrebujem navrhnúť 10MHz hodiny a obnova dát obvode. Každý, kto má nejaké nápady na túto tému (obsahuje fázový detektor, VCO a ďalšie)? |
|
| Späť na začiatok | |
 |
lianming1
Som Užívateľ: 11 január 2004 Príspevky: 45 Pomohol: 4
| 09 Dec 2004 7:24 Hodiny a obnova dát okruh | | |
|
| | Možno sa môžete pozrieť kniha Razavi |
|
| Späť na začiatok | |
 |
xwcwc1234
| 09 Dec 2004 7:36 Re: Hodiny a obnova dát okruh | | |
|
| | Áno, čítal som Razivi knihu na túto tému. Ale takmer CDR obvody neexistujú frekvencia detektora má široký rozsah zachytenia. To je ten problém. Moja VCO má vždy veľké rozdiely v rámci procesu zmeny a napätia, teploty apod |
|
| Späť na začiatok | |
 |
Google AdSense

| 09 Dec 2004 7:36 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Späť na začiatok | |
 |
sutapanaki
| 09 Dec 2004 22:34 Re: Hodiny a obnova dát okruh | | |
|
| | Prichádzajúce dáta boli taktované na konci vysielač s určitou frekvenciou, ktoré by ste mali vedieť, približne - povedzme 10MHz. Prečo nie zamknutie VCO prvej pravidelnej hodiny 10MHz pomocou PFD, poplatok čerpadlo atď ako PLL a po ňom je uzamknutý potom prejsť na fázový detektor obdržaní Vašej reálne dáta a do obnovy. Týmto spôsobom si VCO je už na oscilácií frekvencie blízko správny a všetko, čo musíte urobiť, je zachytiť vo fáze, pokiaľ ide o data. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
xwcwc1234
| 10 decembra 2004 5:04 Re: Hodiny a obnova dát okruh | | |
|
| | Bohužiaľ, môj obvod nemá auxiluary PLL odkaz na vstupe, takže nemôžem zamknúť VCO do známej frekvencii. Hľadám obvod, ktorý môže byť použitý ako PFD v CDR. To je to, čo chcem. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
sutapanaki
| 10 decembra 2004 7:59 Re: Hodiny a obnova dát okruh | | |
|
| | Mali by ste asi vedieť, že dáta (napríklad LDC) neobsahuje ENRGY na taktovacej frekvencii a je ťažké použiť ako somethink PFD na zámok, aby niečo, čo tam nie je. Přemýšlela jsi o tom, detekcia hrán na vytvorenie energie na taktovacej frekvencii? |
|
| Späť na začiatok | |
 |
andy1
Som Užívateľ: 24 júl 2004 Príspevky: 126 Pomohol: 2
| 13 decembra 2004 0:46 Re: Hodiny a obnova dát okruh | | |
|
| Môžete popísať podrobnejšie, aký typ formátu vstupného signálu (NRZ, manchester ...). Nielenže majú zamknúť hodiny na miestnej oscilator, musíte zamknúť, aby prichádzajúci signál taktiež. To môže skomplikovať. Verím, že existujú IC, ktorý je používaný v ethernet LAN a aplikácií môžete využiť.
Nájdete v priloženom súbore na niektoré základné myšlienku.
|
|
| Späť na začiatok | |
 |
aicer
Som Užívateľ: 20 októbra 2004 Príspevky: 7
| 14.prosince 2004 17:01 Hodiny a obnova dát okruh | | |
|
| | Myslím, že svoju architektúru, sú Dual-Loop bez signálu referenčné hodiny ... musíte PD FD CP LPF & VCO .. Lineárna fáza PD je vhodný pre váš návrh. To je v poriadku na 10MHz rýchlosti prenosu dát, všetky zručnosti si môžete overiť papers.The tesné vedenie analýza časť PD je podobný PLL, jednej z častí FD skontrolovať detector.Remember rotačné frekvencie, VCO potreba vytvárať multi-fáza (0 90 180 270 alebo 0 45 90 ... atď), keďže FD requirements.I navrhnúť dokument o časť FD pre u "3.125-Gb / s Clock a Data Recovery pre obvod 10-Gbase LX4-Ethernet "(autor: Shen-Iuan Liu et al.) |
|
| Späť na začiatok | |
 |
CDRCDR
Som Užívateľ: 15 február 2004 Príspevky: 82 Pomohol: 2
| 14.prosince 2004 21:24 Hodiny a obnova dát okruh | | |
|
| | Odporúčam Potbaker PFD je pre vás na použitie, v ktorom sú dvojsečná DFFs použité ku konštrukcii fázovou detekciou, potom dve fázy detecor (I / Q) postaviť PFD.It nepotrebuje referenčné hodiny |
|
| Späť na začiatok | |
 |
andy1
Som Užívateľ: 24 júl 2004 Príspevky: 126 Pomohol: 2
| 15 decembra 2004 5:46 Re: Hodiny a obnova dát okruh | | |
|
| Stále si myslím, že termín "Hodiny prevádzky" trochu zavádzajúce, pretože, aspoň vo väčšine prevedení, je vždycky miestneho času, takže nie je potrebné "obnoviť hodín" odkiaľkoľvek.
Čo sa zvyčajne stáva, že už existujúce miestne hodiny musia prispôsobiť svoje fázy imcomming dát. Táto miestnej hodiny je zvyčajne pochádza z miestneho oscilátora.
Termín "zosúlaďovať hodín" je výstižnejší. |
|
| Späť na začiatok | |
 |
aicer
Som Užívateľ: 20 októbra 2004 Príspevky: 7
| 18.prosince 2004 12:21 Hodiny a obnova dát okruh | | |
|
| | Rovnako ako andy1 saying.There sú zvyčajne referenčné hodiny v mnohých hodín design.reference CDR mohlo zlepšiť získavanie času a dizajn obvod oveľa easier.In moje práce, já design CDR referenceless s hodinami. Stretol som sa mnohých otázok, ktoré by neexistovali v CDR s odkazom clock.So ... možno by sa malo zmeniť pri danej topológii, ak môžete, alebo niekto povoliť. |
|
| Späť na začiatok | |
 |